>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - ZERO RYZYKA 100% DO 50 ZŁ. ZWROT W GOTÓWCE!<<<

Puchar Narodów Afryki 2015 [Gwinea]

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Ghana - Algieria 2 @2,20 ⛔ 1:0
Z wielkim bólem, no ale jak to powiedział Wespazjan: &quot;Pieniądze nie śmierdzą&quot;. Niestety trzeba przyznać, że amatorzy kóz dzisiaj powinni zwyciężyć. Są aktualnie na pierwszym miejscu rankingu w Afryce, i choć nie jestem wielkim fanem takich zestawień, to trzeba przyznać iż jakieś zastosowanie w silę ekip to ma. Algierczycy dysponują bardzo dużą siłą ofensywną, z Feghoulim i Slimanim na czele, oraz zgraną drugą linią. To jest największy aspekt mojej analizy, bo w zazwyczaj zorganizowanej ekipie Ghany, teraz środek pola jest najsłabszą formacją. Nie ma Essiena, nie ma Muntariego, nie ma żadnego poważnego zawodnika który przytrzymałby newralgiczną strefę w ryzach. Widać to było jak na dłoni w meczu z Senegalem. Druga linia nie istniała, prawym skrzydłem tylko czasem szarpnął Atsu. Kouyate w pojedynkę zdominował środek, zmuszając Czarne Gwiazdy do gry z pominięciem drugiej linii. Efektem był paraliż ofensywny i brak jakichkolwiek sytuacji strzeleckich (gol strzelony był po karnym) a w konsekwencji przegrany mecz.
Algierczycy długo się rozpędzali w meczu z RPA, nawet przegrywali, powinni przegrywać 0-2 ale Rantie nie wykorzystał rzutu karnego. Gdy jednak Lisy Pustyni się rozpędziły, zaczęły w końcu grać w piłkę w drugiej połowie, to różnica umiejętności była już widoczna. Przy pomocy bramkarza Bafana Bafana odwrócili mecz na swoją korzyść. Myślę że dzisiaj także Algieria długo się będzie rozpędzać, lecz zdołają pokonać Ghanę, która naprawdę nie prezentuje nic wielkiego w tym turnieju.
Plusem dla nich jest powrót na boisko Asamoah Gyana, choć zaraz po przejściu malarii może nie być w pełnej dyspozycji fizycznej (o ile to wogóle była malaria, bo osobiście średnio w to wierzę).
Sercem dzisiaj z Ghaną, ale stawiam na zwycięstwo Algierii. Sądzę że pokażą się lepiej niż z RPA które trochę zlekceważyli, natomiast Ghana bez środka pola może mieć problem.
 
groven 2,2K

groven

Forum VIP

South Africa - Senegal 1:1
ZWROT
Typ: 2 DNB
Kurs: 1.42

Senegal niesiony zwycięstwem kilka dni temu z Ghana dzisiaj powinien pójść za ciosem i odprawić do domu RPA. Piątek może być dniem decydującym dla ostatecznego układu sił w tabeli i może się tak zdarzyć, że już po dwóch rundach spotkań poznamy obu ćwierćfinalistów. Mame Biram Diouf, Moussa Sow i spóka na papierze wyglądają zdecydowanie lepiej aniżeli RPA. Wpierwszym meczu mnóstwo roboty robił Badji, Sane czy chociażby Ndoye. W przypadku Bafana Bafana nie ma presji na wynik i dużych oczekiwań, a więc ich odpadnięcie już w grupie nie będzie dla nikogo niespodzianką. Ktoś powie, RPA ma przecież nóż na gardle! Zgoda, ale ostatni mecz grają z Ghana i jeśli dzisiaj wywalczą remis i to i tak do awansu potrzebny im będzie triumf z The Black Stars (Ghana). A o to może być cholernie ciężko. Kolejny remis w mistrzostwach? Ach.. boję się tych remisów i underów, dlatego zabezpieczam się DNB, zimne piwo i czekam na mecz. Kibicuje Senegalowi i mam przeczucie, że czarny koń tych rozgrywek daleko zajdzie. Spotkałem się ze stwierdzeniem iż dużo lepsze wrażenie po pierwszym meczu sprawiali zawodnicy RPA, którzy z zaskoczyli łatwością gry w środku pola i przy użyciu prostych środków przedostawali się pod bramkę rywala. Ale co z tego skoro z trudem zdobyli 1 bramkę. Oglądałem tylko 2 połowę spotkania i Algieria po prostu wykorzystała swoje akcje i wygrała mecz. Skuteczność w piłce to podstawa, a tego brakuje RPA. Senegal &quot;ciągnie&quot; passe 5 kolejnych zwycięstw z rzędu i wiedzą że już za parę godzin mogą awansować dalej! Brałem pod uwagę spotkania towarzyskie i PNA. Sądzę że nie zmarnują takiej szansy.
 
daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Dawno nie ucieszył mnie przegrany kupon jak ten na Algierię. Zwłaszcza że dużo nie poszło w ruch.
W każdym razie Ghana nadal uważam że grała słabo. Brak drugiej linii, który nie został przez zbyt asekurancko grających Algierczyków wykorzystany. Mój błąd jako typera, że nie wziąłem pod uwagę że Algierii może się nie chcieć wygrać. Widać było że remis ich urządza.
Mecz szybki, sytuacji bramkowych trochę było, ale większość bardziej z przypadku. Bramka dla Ghany znowu z long balla pomijającego drugą linię, która wygląda naprawdę marnie u Czarnych Gwiazd. Ciesze się że wygrali bo pokarali minimalistycznych i pewnych siebie Arabów. Ostatni mecz Algieria gra z Senegalem i Lwy Terangi na luzie mogą ich puknąć w tej formie jaką prezentowali z Ghaną, i jaką prezentują w pierwszych 30 min. meczu z RPA. Ghana też może ograć południowców i au revois miłośnicy kóz.
Co do trwającego meczu to w pełni zgadzam się z Grovenem, Senegal pokazał moc w pierwszym meczu i zdecydowanie powinien wygrać. Siła ofensywna tłamsi RPA, które jest mocno zagubione. 30&#39; min, kurs na LIVE wynosi @2,10 a DNB tylko @1,36 (Bet365). Nie zdążyłem dorwać się do komputera żeby napisać coś przed meczem, ale przedmówca zrobił to świetnie ;) Sam zagrałem czystą 2. Jeśli wygrają, to mają pewny awans przed meczem z teoretycznie najsilniejszą Algierią, więc o motywację można być spokojnym.
 
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
WKS - Mali
WKS @ 1,80
WKS / powyżej 5.5 r.rożnych @ 1,72 / bet365

WKS po pierwszej wtopie jaką zaliczyli remisując z Gwinea, sądzę że powinni sobie poradzić z drużyną prowadzoną przez Kasperczaka - Mali. Oglądałem pierwsze spotkanie na tym turnieju drużyny Wybrzeża i myślę że gdyby nie czerwona kartka to zdołali by zdobyć 3 pkt, gra po czerwonek kartce była lepsza niż przed, zawodnikom zdecydowanie zabrakło zaangażowania, a jeśli rzuty rożne wykonuję zawodnik mający 191 cm wzrostu Yaya Toure, to jest dla mnie jakieś małe nieporozumienie. Myślę że zawodnicy jednak przeanalizowali ostatnie spotkanie i dziś powalczą o 3 pkt. Ostatnie 5 spotkań pomiędzy tymi drużynami to 5 zwycięstw Wybrzeża.
 
kumek 0

kumek

Użytkownik
Dzisiaj WKS jest murowanym faworytem, musieliby się strasznie postarać żeby nie wygrać tego spotkania. Maili napewno tak łatwo nie odpuści ale moim zdaniem będą liczyli tylko i wyłącznie na kontre.
 
didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
Jako kibic piłki afrykańskiej i kadry WKS (głównie przez DD) od 2005 roku a więc już dekadę wypowiem się na temat dzisiejszego meczu słoni. Obserwując kolejne PNA powiem szczerze, że Iworyjczycy najlepsze szanse na wygranie mistrzostw czarnego lądu mieli na początku tworzenia się zespołu gwiazd czyli 2006 roku. Niestety mimo dobrego turnieju, zabrakło troszeczkę szczęścia głownie w finale, przegranego z Egiptem. Kolejne turnieje w 2008, 2010, 2012 (choć tutaj mały wyjątek, też pechowa porażka w finale z Zambią, mimo przeciętnej gry, to zespół nie stracił ani jednej bramki w czasie całego turnieju- czyli w 6 meczach, moim zdaniem zbyt pochopne zwolnienie trenera Francoisa Zahoui, który miał pewną koncepcje, niestety nie pozwolono mu dokończyć pracy) i 2013 roku to słaba gra. Patrząc na mecze WKS, można odnieść wrażenie, że wielu zawodnikom się nie chce, brak zaangażowania, chęci, lekceważenie rywali, chodzenie po boisku zamiast walki, brak zespołu- indywidualna gra. Naprawdę oglądam wiele meczy WKS i Yaya Toure z MC a ten z kadry to dwaj inni piłkarze- i tak można by wymieniać kolejne nazwiska. Myślę, że ten zespół potrzebuje tego co się stało w Kamerunie. Trzeba postawić na młodych (odsuwając może i lepszych ale tworzących konflikt w zespole i grających na pół gwizdka), nawet kosztem słabszych występów podczas najbliższych turniejów w Afryce i przygotować team na MŚ w Rosji.
Przed turniejem oglądając mecz towarzyski kadry słoni ze Szwedami (z rodzimej ligi+ z duńskiej ekstraklasy)- przegrany 1-0 to było widać, ze ten zespół jest NIEPOROZUMIENIEM, podobnie jak kilka dni prędzej wygrywając z Nigerią 1-0 która także grała w krajowym składzie. Te spotkania dały mi jasne podejrzenia, że to nie będzie turniej Iworyjczyków.
W pierwszym meczu turnieju WKS zagrało z Gwineą. Słonie jak zwykle myśleli, że wygrają z urzędu bo są wielkimi gwiazdami. Mało składnych akcji, masa niedokładności. Przeciwnicy za to bardzo solidnie, zdyscyplinowani taktycznie, z ogromnymi chęciami (walka o każdą piłkę) i dobrze kierowani z ławki przez trenera. Nie chce pisać, bo po fakcie, ale spodziewałem się, że WKS nie wygra, ba sądziłem, że przegra, zdziwiłem się tym remisem powiem szczerze.
Mali z Kamerunem zagrało dobry mecz, pechowo remisując. Gracze z zachodu Afryki nie mają mega gwiazd, ale są zespołem. Ci zawodnicy mają o co grać!!! Chcą się pokazać. Bracia Yatabare, Sako, Tamboura oni marzą o grze w lepszych zespołach niż Trabzon, Wolves, Guingamp czy Randers!!! Dlatego na boisku walczą. Szacunek także dla Seydou Keity który mógłby odpuścić i człapać po boisku (jak większość z WKS) ale tego nie robi i nie tylko dobre gra, ale też trzyma szatnię w ryzach od gorących afrykańskich głów i pomaga Kasperczakowi. W dzisiejszej piłce poziom się wyrównał i coraz większą rolę odgrywa psychika. Więc także podejście do spotkania, motywacja (każdy zachodni zespół klubowy zatrudnia specjalistów w tej dziedzinie) to dziś kluczowe kwestie aby „zrobić różnicę” być o 0,5 sekundy szybciej przy piłce niż rywal. Mali od kilku PNA to zespół z czołówki, ostatnio dwa razy 3 miejsca. Pamiętam półfinał w 2012 roku kiedy to słonie szczęśliwie pokonały Mali 1-0 po bramce Gervinho. Jednak wtedy była masa szczęścia, że dowieźli ten wynik do końca. Wtedy był jeszcze Drogba, któremu naprawdę zawsze się chciało jako jednemu z nielicznych. Na koniec chciałem napisać, że szkoda mi Herve Renarda bo go lubię i cenię i nie upatruje słabej gry jako jego winy. Ten zespół niezależnie od trenera czy był nim Gili, Halilhodzic, Eriksson (on akurat jest słaby wszędzie) czy Lamouchi zawsze grał swoje- czyli najczęściej nic. Mecze wygrywane cudem, kilka spięć na ważne spotkania MŚ poza tym jak na te możliwości zespół nie wygrał nic razem i nie jest to przypadek. Chciało by się powiedzieć, żeby federacja WKS kupiła wagon snickersów i dawała przed każdym meczem, może byłoby mniej gwiazdorzenia a więcej zaangażowania.
Dlatego sądzę, że będzie to wyrównane spotkanie i moim zdaniem wygra Mali. Po tym co widziałem, nie liczę, że akurat dziś zobaczymy ten 1 niezły mecz na 2 lata jaki się zdarza zagrać WKS. Ba powiem więcej, sądzę, że słonie nie wyjdą z grupy. Pisze to wszystko jako ich kibic, ale patrzący realnie a nie przez różowe okulary.

Typy główne:

WKS- Mali 2= 4,75 BET365⛔
WKS- Mali DNB 2= 3,50 BET365⛔

Typ dodatkowy (za grosze):
WKS- Mali (do przerwy/ końcowy) 2/2= 8,00 BET365⛔


po meczu

byłoooooooooo bardzo blisko, ale sie nie udało ;). Mali cofnięte bardzo mocno, szkoda, że przestraszyli się WKS bo nie było czego. Trzeba było grać jak z Kamerunem do przodu a zdobyliby więcej bramek niż jedną. Paradoksalnie szybki gol moim zdaniem zaszkodził Mali, bo czekali już tylko na ostatni gwizdek i niestety powtórka z wtorkowego meczu brak koncentracji. Co do WKS niby coś próbowali, ale składnych akcji brak, duzoooooo niepotrzebnych dlugich piłek do przodu z ktorych nic nie wynikalo.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;false&quot; DefSemiHidden=&quot;false&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;371&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal Indent&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;footnote text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;annotation text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;header&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;footer&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index heading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;table of figures&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;envelope address&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;envelope return&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;footnote reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;annotation reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;line number&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;page number&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;endnote reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;endnote text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;table of authorities&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;macro&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toa heading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Bullet&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Number&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Bullet 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Bullet 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Bullet 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Bullet 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Number 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Number 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Number 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Number 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Closing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Signature&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text Indent&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Continue&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Continue 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Continue 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Continue 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Continue 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Message Header&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Salutation&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Date&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text First Indent&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text First Indent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Note Heading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text Indent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text Indent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Block Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Hyperlink&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;FollowedHyperlink&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Document Map&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Plain Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;E-mail Signature&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Top of Form&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Bottom of Form&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal (Web)&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Acronym&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Address&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Cite&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Code&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Definition&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Keyboard&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Preformatted&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Sample&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Typewriter&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Variable&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal Table&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;annotation subject&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;No List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Outline List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Outline List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Outline List 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Simple 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Simple 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Simple 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Classic 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Classic 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Classic 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Classic 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Colorful 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Colorful 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Colorful 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Columns 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Columns 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Columns 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Columns 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Columns 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table 3D effects 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table 3D effects 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table 3D effects 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Contemporary&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Elegant&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Professional&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Subtle 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Subtle 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Web 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Web 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Web 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Balloon Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Theme&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;41&quot; Name=&quot;Plain Table 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;42&quot; Name=&quot;Plain Table 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;43&quot; Name=&quot;Plain Table 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;44&quot; Name=&quot;Plain Table 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;45&quot; Name=&quot;Plain Table 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;40&quot; Name=&quot;Grid Table Light&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 6&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
 
Otrzymane punkty reputacji: +27
groven 2,2K

groven

Forum VIP
CZY KASPERCZAK UDANIE ZAPOLUJE NA SŁONIE ??
Przedmówcy wskazują na faworyta jakim jest WKS. Podzielam to zdanie, ale nie zdecydowałem się pograć i ich kierunku ostatecznie. W pierwszym meczu grupy D Pucharu Narodów Afryki Wybrzeże Kości Słoniowej zremisowało 1:1 (0:1) z Gwineą. Niewiele brakowało jednak, aby zakończyło się niespodzianką, ponieważ nie dość, że gracze Herve Renarda przegrywali, to jeszcze przez część gry musieli radzić sobie w dziesiątkę. Napastnik został zdyskwalifikowany przez Afrykańską Federację Piłkarską na dwa mecze na uderzenie przeciwnika. Ja powiem szczerze, że gracze w pomarańczowych strojach zaprezentowali się dość słabo w meczu z Gwinea. Czy teraz nastąpi przełamanie i błysk w grze? Raczej chyba nie. Szykują się piłkarskie szachy. Seydou Doumbia jakoś mnie nie przekonuje, Yaya Touré niby jest liderem zespołu, który ma za zadanie ciągnąć grę zespołu, przytrzymać piłkę w środku pola i mądrze rozegrać. Wszystkie te zadania w 1 spotkaniu z Gwiena spełnił średnio, a wręcz słabo.. Salomon Kalou bez świeżości w grze, a ławkę grzeje chociażby Max-Alain Gradel. Chciałbym go zobaczyć chociaż na chwilę na boisku, zresztą tak samo jak Ismaël Tiémoko Diomandé. Zawodnicy francuskiego Saint-Étienne zasługują na szansę zagrania. A na boisku czuję że dali z siebie wszystko. Jeszcze słowo o Mali.. Mecz z Kamerunem pokazał że trzeba się z nimi liczyć. Grają twardą, nieprzyjemną dla oka piłkę, ale co najważniejsze SKUTECZNĄ. Kasperczak widać, że &quot;panuje nad tymi chłopakami&quot;. Jeśli by ktoś dawał mu 2 punkty przed PNA po dwóch meczach z Kamerunem i WKS, brałby je w ciemno.. Jeśli uda im się mecz z WKS są w stanie nawet awansować z tej ciężkiej grupy. Mali dzisiaj nie pójdzie na otwartą grę z WKS. Zagrają raczej defensywnie i pograją o 3 punkty z Gwinea w ostatnim spotkaniu.
WKS - Mali 1:1

Typ: under 2,5 gola
Kurs: 1.62

 
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
@Groven przeczytaj analizę kolegi wyżej @DIDIER DROGBA, a potem swoją i zastanów się kto tutaj ma pojęcie a kto piszę same bzdury...

Nic Twoja wypowiedź sensownego nie wnosi.
Piszesz, że nie przekonuję Cię Doumbia, ok fajnie, ale on zagral 25min w pierwszym meczu. Zresztą wymieniasz największe nazwiska, ale zero konkretów jak zwykle. Potem się dziwić, że się Ciebie czepiam, ale jak widzę coś takiego, w dodatku okraszone jakimś obrazkiem nie wiem po co, to nie kolorowanka, tutaj mają być argumenty przemawiające za typem, oddające ostatnie mecze, formę, a Ty nic takiego nie napisałeś. Odniosłeś się do ogólników znowu. Poczytaj naprawdę post nad Twoim postem i wynieś z tego lekcję bo to troszkę kpina, że moderator dysponuje tak małą wiedzą i jeszcze wypowiada się w ten sposób.

Przy okazji @DIDIER DROGBA good job ! ;) Wszystko świetie opisane. Dodam tylko od siebie, że dziś WKS bez Gervinho. Więc ciekawe co ten zlepek &quot;gwiazd&quot; pokaże, ale również trzymam kciuki dziś za Mali i Henriego!

Ogólna refleksja co do PNA jest taka, że turniej na bardzo niskim poziomie. Najbardizej biją po oczach stadiony, a raczej &quot;murawy&quot; ,. jak już się organizuje taki turniej to jakies standardy powinny one spełniać. FIFA może mogła by wspomóc, bo to zakrawa na żart, że hit Ghana - Algieria rozgrywany jest na takim pastwisku! Piłka skakała jak szalona, zero składnych akcji, mecz oglądało się jak za karę bo zespoły nie wiedziały jak mają rozgrywać nawet akcje.. Przez takie niuanse poziom tych meczów które widzialem był wręcz żałosny, a przecież niby tylu znanych piłkarzy, którzy zachwycają nas grą w ligach europejskich.
Z każdym rokiem, z każdym turniejem mam wrażenie że jest coraz gorzej. Masa przypadkowych wyników, faworyci zawodzą na potęge, &quot;gwiazdki&quot; człapią po boisku. Realizacja owszem fajna, Eurosport zawsze staje na wysokości zadania, ale organizatorzy ze stadionami nie dopisali. A jakby takie mecze grano na znacznie lepszych obiektach to też inaczej by się to oglądało. Wiem, że turniej przeniesiono z Maroka... no, ale mimo wszystko pewien standard powinien organizator gwarantować.
 
Otrzymane punkty reputacji: +10
daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
WKS - Mali
&quot;Było kiedyś w pewnym mieście wielkie poruszenie...&quot; przed laty śpiewał Marek Grechuta. Przypomniało mi się to czytając dzisiaj dział Pucharu Narodów Afryki ;) Pozwolę sobie dorzucić swoje trzy grosze, jako kibic każdego PNA od 2006 roku, czyli odkąd w moim domu odbiera Eurosport ;)
Przede wszystkim muszę przeprosić zespół Mali. Dyskredytowałem ich w analizie meczu z Kamerunem, wskazywałem na ich braki i stawiałem na Nieposkromione Lwy. Myliłem się. Mali zagrało naprawdę dobry mecz. Upuszczenie krwi widocznie pomogło temu organizmowi, Keita o dziwo naprawdę biega, a nie figuruje, a Heniek w przysłowiowym prostowaniu bananów się sprawdza. Młoda ekipa, świetnie przygotowana fizycznie, widać było że dominują szybkościowo i kondycyjnie nad Kamerunem, z czym Lwy sobie nie potrafiły poradzić. Mali nie radzi sobie kompletnie w kwalifikacjach do Mundiali, nie grało w MŚ nigdy, ale na kontynencie potrafi osiągać przyzwoite wyniki (ostatnio dwa trzecie miejsca z rzędu). W poprzednim meczu bardzo podobał mi się skrzydłowy Bakary Sakho i napastnik Mustapha Yatabare, nie dziwie się że Modibo Maiga został na ławce. Walką i zaangażowaniem można dużo ugrać, a w ekipie Orłów wyraźnie jest dobry team spirit.
Wybrzeże... Cóż, gdyby im się chciało, tak jak im się nie chce. Mają skład na to, żeby nosem wciągnąć PNA, ale kompletnie nie potrafią ze sobą współpracować. Może nie dochodzi do tak wesołych scen jak choćby w Kamerunie czy Nigerii, ale każdy chciałby być tym nr. 1. Yaya Toure mimo wszystko pokazuje swoją klasę moim zdaniem, ale jest osamotniony, nikt nie ma ochoty mu pomóc, ani pracować na jego chwałę. Dzisiaj zabraknie Gervinho (czerwona kartka), który zawsze tę reprezentację potrafił ze skrzydła szarpnąć. Słonie dysponują ogromną siłą w każdej formacji z wyjątkiem bramki i środka obrony, którym dowodzi znany i niekoniecznie będący w formie Yolo Tore (pseudonim nadany przez fanów Liverpoolu, w kontekście jego najnowszego hobby - podań piętą w polu karnym). W życiowej formie jest Wilfried Bony, koleś który jeszcze w tym PNA nastrzela bramek, narazie ma tylko asystę. Ta machina nadal jest dla mnie głównym faworytem do zdobycia PNA. Suma umiejętności, dojrzałość piłkarska, to czego nauczyli się w Europie, procentuje. Mogą grać na pół gwizdka i dopiąć swego. Takim ekipom jak Mali, Senegal czy Gabon, może zabraknąć w końcu tego entuzjazmu, Algieria gra zupełnie poniżej oczekiwać. Nie wolno lekceważyć WKS, trzeba cały czas się z nimi liczyć, bo tu każdy ofensywny zawodnik może odwrócić losy meczu. Mimo wszystko jednak dzielnych Malijczyków stać na sprawienie niespodzianki. Nie szarżowałbym ze stawkami, ale spróbuję pograć coś w okolicach remisowych. Wybrzeże nie pozwoli sobie na porażkę.
X @3,40 ✅
HT X @2,10 ⛔
Podwójna szansa X @1,60 ✅
 
groven 2,2K

groven

Forum VIP
(WHO)
@Groven przeczytaj analizę kolegi wyżej @DIDIER DROGBA, a potem swoją i zastanów się kto tutaj ma pojęcie a kto piszę same bzdury... Nic Twoja wypowiedź sensownego nie wnosi.
Przy okazji @DIDIER DROGBA good job ! Wszystko świetie opisane. Dodam tylko od siebie, że dziś WKS bez Gervinho. Więc ciekawe co ten zlepek &quot;gwiazd&quot; pokaże, ale również trzymam kciuki dziś za Mali i Henriego!
Wszystko rzeczywiście świetnie opisane, tylko szkoda, że typ kolegi DIDIER DROGBA nie trafiony... ale nie ważne. Trzymam kciuki za kolejne typy. A spotkań w PNA jeszcze dużo zostało ????
okraszone jakimś obrazkiem nie wiem po co, to nie kolorowanka
Ebola Polskę nie dotyka i masz to w d...pie. Dlatego ten obrazek Cie nie rusza. Jakbyś mieszkał w Afryce i miał do czynienia z tą chorobą na co dzień byś tak nie kozaczył.. Do tej pory odnotowano 20 656 przypadków zakażenia ebolą. Z kolei w Gwinei do 3 stycznia ebolą zakaziło się 2769 osób, a 1767 zmarło. Ten obrazek to nie kolorowanka, miał na celu przypomnienie że w Afryce nie tylko PNA jest tematem numer jeden. Tam kibice oprócz prawdziwego święta futbolowego stykają się jednocześnie z walką o życie.
Poczytaj naprawdę post nad Twoim postem i wynieś z tego lekcję
Żadnych lekcji nie bede wynosił, bo szkołę kończyłem 10 lat temu...
Bez komentarza...
 
Otrzymane punkty reputacji: +2
didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
Już jutro zaczyna się III kolejka fazy grupowej PNA. Oba mecze o tej samej godzinie. W spotkaniu Kongo z Burkiną nie widzę wyraźnego faworyta. W drugim meczu Gabon zagra z gospodarzem turnieju- Gwineą Równikową. Podopieczni trenera Beckera muszą wygrać aby awansować, natomiast „czarne pantery” potrzebują remisu i awansują. Jednak uważam, że nie będzie kalkulacji i każdy będzie grał o wygraną. Tym bardziej, że ten kto zajmie drugie miejsce w grupie może trafić na Tunezję, która jest zawsze groźna. W tym meczu widzę faworyta- to podopieczni słynnego Jorga Costy byłego obrońcy FC Porto. Gabon w pierwszym meczu niespodziewanie pokonał Burkinę Faso, grając szybką składną piłkę, która zaskoczyła rywali. Także w drugim meczu prowadzili grę z Kongo, jednak troszkę ich zlekceważyli jak i mieli pecha. Myślę, że jutro to się nie powtórzy. Na swoim poziomie powinien zagrać Aybameyang, nieźle na środku gra Biyoko Poko, obronę trzyma w ryzach Ecuele Manga no i świetny w bramce Ovono. Gospodarze w pierwszym meczu zaskoczyli Kongo i zremisowali. Jednak nie powinni nawet ugrać punktu, gdyby od początku Kongo grało tak jak ostatnie 10-15 minut. Z drugiej strony w tym kwadransie było widoczne „odcięcie prądu” i Gwinea cudem nie przegrała. Drugiego meczu z Burkiną nie oglądałem, ale ze statystyk wynika, że także rywale przeważali. Gwinea nie ma gwiazd w zespole, baaaaaaa część z tych graczy dopiero się poznaje, bo większość jest naturalizowana i ściągnięta na huuuuuuura przed PNA podobnie jak trener Becker który pracuje kilka tygodni. Niestety nie wierzę w ten zespół, moim zdaniem nie są to piłkarze którzy mogą grać co 4 dni bez skutków widocznych na boisku. Dlatego przewiduję także jutro brak dostaw prądu i to prędzej niż w pierwszym meczu, tym bardziej, że grają z szybkim Gabonem. Do trzech razy sztuka, było szczęście dwukrotnie plus drużyna niesiona przez kibiców ,dlatego wystarczy tego dobrego, do boju panteryyyyyyyyyyyyyy!!!

Typ główny:
Gabon- Gwinea Równikowa 1=2,00 BET365⛔
Typ dodatkowy:
Gabon- Gwinea Równikowa (do przerwy/końcowy) 1/1= 3,25 BET365⛔

Gabon słabo, po pierwszym meczu grupowym uznali ze jak sie położą na murawie to i tak awansuja- typowo afrykańska postawa. Musze przeprosić graczy z Gwinei, bo zagrali bardzo agresywnie, zdecydowanie no i wykorzystali te okazje które mieli. Pomogl także bramkarz Ovono, który bronił pewnie i dwa razy uratował swój zespół. Zdziwiło mnie, że kondycyjnie wytrzymali, no no sensacją by było jakby Gwinea weszła do strefy medalowej, zobaczymy ;)
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;false&quot; DefSemiHidden=&quot;false&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;371&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal Indent&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;footnote text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;annotation text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;header&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;footer&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;index heading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;table of figures&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;envelope address&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;envelope return&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;footnote reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;annotation reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;line number&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;page number&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;endnote reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;endnote text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;table of authorities&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;macro&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;toa heading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Bullet&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Number&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Bullet 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Bullet 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Bullet 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Bullet 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Number 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Number 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Number 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Number 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Closing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Signature&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text Indent&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Continue&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Continue 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Continue 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Continue 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;List Continue 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Message Header&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Salutation&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Date&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text First Indent&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text First Indent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Note Heading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text Indent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Body Text Indent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Block Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Hyperlink&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;FollowedHyperlink&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Document Map&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Plain Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;E-mail Signature&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Top of Form&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Bottom of Form&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal (Web)&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Acronym&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Address&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Cite&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Code&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Definition&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Keyboard&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Preformatted&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Sample&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Typewriter&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;HTML Variable&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal Table&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;annotation subject&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;No List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Outline List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Outline List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Outline List 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Simple 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Simple 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Simple 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Classic 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Classic 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Classic 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Classic 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Colorful 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Colorful 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Colorful 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Columns 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Columns 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Columns 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Columns 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Columns 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Grid 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table List 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table 3D effects 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table 3D effects 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table 3D effects 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Contemporary&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Elegant&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Professional&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Subtle 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Subtle 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Web 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Web 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Web 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Balloon Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Table Theme&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; SemiHidden=&quot;true&quot; UnhideWhenUsed=&quot;true&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;41&quot; Name=&quot;Plain Table 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;42&quot; Name=&quot;Plain Table 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;43&quot; Name=&quot;Plain Table 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;44&quot; Name=&quot;Plain Table 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;45&quot; Name=&quot;Plain Table 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;40&quot; Name=&quot;Grid Table Light&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;Grid Table 1 Light Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;Grid Table 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;Grid Table 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;Grid Table 4 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;Grid Table 5 Dark Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;Grid Table 6 Colorful Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;Grid Table 7 Colorful Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;46&quot; Name=&quot;List Table 1 Light Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;47&quot; Name=&quot;List Table 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;48&quot; Name=&quot;List Table 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;49&quot; Name=&quot;List Table 4 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;50&quot; Name=&quot;List Table 5 Dark Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;51&quot; Name=&quot;List Table 6 Colorful Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;52&quot; Name=&quot;List Table 7 Colorful Accent 6&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
 
groven 2,2K

groven

Forum VIP
Tunezyjczycy coraz bliżej awansu do ćwierćfinałów PNA. Dzisiaj mogą to przypieczętować. Dużo osób gra na czysty win Tunezyjczyków. Nie widzę podstaw do tego. Co prawda w ostatnim spotkaniu z Zambią już przegrywali, ale byli w stanie odrobić straty i wygrać konfrontację z triumfatorami turnieju sprzed trzech lat. Te zwycięstwo było bardziej wyszarpane niż wygrane. Nie ufam Tunezji. Gola przeciwko DR Kongo strzelą, ale czy wygrają? To już inna sprawa. Nie wiem czy wystarczy im motywacji do tego. Dzisiaj z DR Kongo szykuje się prawdziwa walka na noże. Jednym słowem mecz o być albo nie być na turnieju. Szczególnie Ci pierwsi muszą się spinać i zagrać na maksimum możliwości. Reprezentacja DR Kongo mimo poprawnej gry nie zaznała jeszcze smaku zwycięstwa w tegorocznych rozgrywkach PNA. Co innego Tunezja, która jest liderem tabeli i z pychą patrzy na swoich rywali. Są w najkorzystniejszej sytuacji, bowiem po dwóch spotkaniach mają na swoim koncie cztery punkty i przy sprzyjających okolicznościach mogą nawet przegrać, a i tak znajdą się w ćwierćfinale. Szachy i kalkulowanie się już skończyło. Pora napierać na przeciwnika i defensywę odstawić na bok (mowa o DR Kongo). Nie ma czego bronić, bo trzeci z rzędu remis może nie dać im awansu.. trzeba atakować bo dla niektórych ekip turniej właśnie się kończy. W związku z tym liczę na grad bramek. Bukmacherzy znowu na over i BTS wystawiają magiczne kursy. Może Mbokani się w końcu przełamie.

Ciekawie będzie także w drugim dzisiejszym spotkaniu, w którym Zambia zmierzy się z Wyspami Zielonego Przylądka. O ile ci drudzy nawet w przypadku remisu i korzystnym rezultacie w drugim meczu, mogą zapewnić sobie awans, to już Zambijczycy nie mają wyboru i po prostu muszą wygrać. Zambia ładnie zaprezentowała się z Tunezją i to oni mieli większe posiadanie piłki. Podobnie jak w przypadku meczu DR Konga - Tunezja mam nadzieję na otwarty mecz.
DR Kongo - Tunezja / WZP - Zambia
Typ: wszystkie zespoły strzelą przynajmniej 1 bramkę
Kurs: 4.73
 
fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
Dlaczego ten mecz Zambii nie został jeszcze przerwany ?? Przecież w takim deszczu nie powinno się grać...zabija to sport a nam zabije kupony na overy ????
 
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
@DIDIER_DROGBA jak tam dzisiaj nastawienie przed meczem Wybrzeża Kosci Słoniowej z Kamerunem ? ????
Ogólnie cała ta sytuacja w grupie D wygląda niesamowicie. 4 mecze i 4x wynik 1:1 ! Niesamowite wręcz. Dziś przewiduję roztrzygnięcia wreszcie i brak kompromisów.

Patrząc na poprzednie mecze WKS na tym turnieju, brak zgrania, to o czym pisał @DIDIER_DROGBA przy analizie meczu Mali - WKS, wyszło w tym meczu. Może i Mali sie przestraszyło po objęciu prowadzenia 1-0 i cofnęło za bardzo do defensywy, ale jednak WKS grało momentami nieporadnie. Brakowało lidera, Yaya Toure przedreptał cały mecz, nie przypominał tego gościa którego na co dzień znamy z Premier League. Bony się starał, ale poza zwodem a&#39;la Ronaldinho czyli elastico i założeniem dziury rywalowi niczym nie błysnął. W meczu z Mali starali się wykorzystać błedy lewego obrońcy Tamboury, ktory fatalnie tam krył i większośc akcji tą stroną przeprowadzali. Swoje szanse WKS owszem miało, ale też nieskutecznośc raziła. Brakuje ewidentnie Gervinho, który szarpnie zawsze, rozerwie obronę swoimi rajdami. Tak więc WKS dziś bez Gervinho i bez Cheicka Tiote, który pauzuje za kartki także. Spore straty.
Dziś Kamerun na przeciwko, oba zespoły miały okazje rywalizować w kwalifikacjach bo tez były w tej samej grupie i Kamerun u siebie wygrał pewnie 4:1, a na wyjeździe padł remis 0:0. Kamerun na tym PNA robi dobre wrażenie, z Gwineą pechowo zremisowali. Oglądałem co prawda tylko 1 połowę ale dominowali i ich gra mogła się podobać. Moukandjo ładnie z rożnego wkręcił gola ???? Ogólnie skład Kamerunu jest ciekawy, mocna defensywa gdzie mamy N&#39;Kolou, w pomocy jak skała M&#39;Bia, z przodu Choupo Moting drybler jakich mało na tym PNA.
Z powodu kontuzji dziś w Kamerunie zabraknie Eyonga Enoha jedynie.

Ja dziś próbuję na Kamerun podobnie jak w meczu Mali - WKS próbowałem na Mali, wtedy dałem asekuracyjnie 1X, ale teraz z racji, że kursy az tak dobre na Kamerun w opcji podwójnej szansy nie są to próbuję zagrać w opcji DNB bo w końcu roztrzygnięcia w tej grupie muszą zapaść !
Dobrze, że ten mecz będzie rozrgywany na Estadio de Malabo bo murawa tutaj nadaje się do gry, na szcżęscie to ten drugi mecz tej grupie będzie na pastwisku Estadio de Mongomo, uff.


Wybrzeże Kości Słoniowej - Kamerun
Typy : Kamerun DNB @ 2,340 Pinnacle
Kamerun @ 3,440 Pinnacle
⛔1:0




---------------------------

Mali - Gwinea

W drugim meczu tej grupy trzymał kciuki będe za Mali. Pokazali się z dobrej strony w meczu z Kamerunem, dobrze do pewnego momentu przeciwko WKS. Skład mają na papierze lepszy, forma tych czołowych piłkarzy także dobra. Bo Bakary Sako gra wyśmienicie, Yatabare również błyszczy z przodu, a Sydou Keita daje mnóstwo spokoju i opanowania w drugiej linii.
Szkoda tylko, że mecz będzie na tym najgorszym stadionie podczas tegorocznego PNA, czyli pastwisku na Estadio de Mongomo gdzie piłka skacze na dwa metry... Ale mimo wszystko trzymam kciuki za Henriego Kasperczaka i jego podopiecznych.

Tak więc z tej grupy liczę na awans Kamerunu i Mali. Wtedy pary ćwierćfinałowe i boje z Ghaną i Algierią będą niezwykle frapujące ????

A Wy jakie macie zdanie na temat dzisiejszych meczów ? Nie wierzę, że nic nie stawiacie, a chętnie poczytam Wasze sugestie, wskazówki i propozycję typów, zatem do dzieła, do 19:00 jeszcze trochę czasu więc zdążycie się podzielić swoimi wnioskami ;) Zapraszam serdecznie !
 
daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Wybrzeże Kości Słoniowej - Kamerun BTS @2,10 ⛔ 1:0
Tak, wiem, że Puchar Narodów Afryki to turniej wybitnie underowy, ale BTS to nie jest odrazu under ;) Zwłaszcza w tej grupie gdzie mamy już cztery BTS-y.
Ale żarty na bok. Statystyki w przekroju całego PNA wskazują na sporą ilość tego typu rozwiązań. 14 z 22 meczów kończyły się BTS, co daje 63%.
Spójrzmy na sytuację w grupie. Jest niezmiernie ciekawa, a jednocześnie bardzo prosta. Impas, z czterema wynikami 1:1. Dzisiaj więc wszystkie drużyny mają mnóstwo do wygrania. Zwycięstwo którejkolwiek z czterech gwarantuje jej natychmiast awans. Można się więc spodziewać podjęcia ofensywnych prób, chyba nikt nie zechce zdać się na łaskę ślepego losu. Nie ma czego bronić, bo wynik 0-0 nie urządza nikogo. Mało tego, niezależnie od wyniku drugiego meczu, remis nie urządza żadnej z drużyn. Jeśli w drugim meczu wygra którakolwiek z drużyn, to tu każdy remis oddaje sprawę w losowanie.
Słowem, obie drużyny zrobią wszystko żeby wygrać. A drużyna, która pierwsza straci gola, rzuci wszystkie siły żeby stratę obronić. Biorąc pod uwagę że to Afryka, a obie ekipy dysponują dużo większym talentem w formacjach ofensywnych niż w obronie, można się spodziewać bramek z obu stron. Po stronie Słoni mamy Bony&#39;ego, Kalou, Doumbie, rzecz jasna Yaya Toure w środku pola. W Kamerunie będący w świetnej formie Choupo-Moting, Aboubakar, czy Salli.
Ponadto w Wybrzeżu pauzuje strażnik środka pola Cheikh Tiote, bez którego Kamerunowi łatwiej będzie formować akcje w tej strefie.
Koronny argument - Yolo Toure jeszcze nie popełnił błędu, w dwóch meczach, teraz to musi nastąpić, biorąc pod uwagę jego aktualną formę.
Kurs ponad @2 jest bardzo dobry. Uważam że BTS jest całkiem prawdopodobny.
 
Otrzymane punkty reputacji: +1
fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
Ja w meczu Kamerun - WKS zagrał bym powyżej 3,5 gola lub remis i powyżej 2,5 gola.
Jeśli w drugim dzisiejszym meczu utrzymywał się będzie remis np 1-1 czy 0-0 to Kamerunowi i WKS 2-2 da awans dalej.
Mylę sie ????
 
didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
witam, jeszcz przed 19 zdarzylem ????
na szybko WKS bez presji jak mowi Renard, jakies zamieszanie w kadrze Kamerunu, burzą sie Ci co nie grają (N&#39;jie) Finke pod presją, spodziewali sie lepszych wynikow
Więc widze to dziś, że WKS 2-1 wygra i Mali podobnie zgarnie 3 oczka.
 
didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
Więc tak:
Mali nie oglądałem, ale z tego co tam wyczytywalem na forum w trakcie meczu i po statach widac, że przeważali. Szkoda tego karnego Keity (uderzył go jak tramkparz). Jeśli odpadną w losowaniu, będzie mi go szkoda tym bardziej, że mecz Mali- Ghana w 1/4 to byłoby coś ???? . Licze, że Heniek będzie miał szczęście, chociaż Gwinea też pozytywny turniej, brakowało szczęścia w poprzednich meczach, tak jak zresztą wszystkim w tej grupie hehe.
Co do WKS, to tak jak sądziłem, oni lepiej grają z &quot;klasowymi&quot; drużynami z afryki (ale nie z arabskimi krajami) niż z jakimś np. Sudanem czy inną Sierra Leone. Niezły mecz, Renard wreszcie przejrzał na oczy i postawił na Gradela. Aurier świetny mecz, zaskakuje mnie ten bramkarz z rodzimej ligi- naprawde dość solidny- rzadnych &quot;baboli&quot; nie popełnił na razie. Zaskakująco dobrze też Viera który wszedł za Bertranda. Właśnie tak jak pisałem, Ci mniej znani maja o co grać, chcą się pokazać!!!. Troche poniżej oczekiwań Bony, jakoś tak ślamazarnie gra. W następnym meczu widziałbym Doumbie na szpicy a zamiast Wilfierda wypoczetego Gervinho na skrzydło, zobaczymy, ale pewnie tak nie będzie. Ciekaw jestem czy Lacine Traore zobacze w tym turnieju jeszcze. Kamerun???? Słabo dziś, szkoda ich troche odmłodzony skład, no ale powinni wygrać z Gwineą. Tak jak pisałem jakis konflikt bo N&#39;jie najlepszy strzelec eliminacji w &quot;nieposkromionych lwach&quot; dostaje tylko 23 minuty w takim meczu? To pewnie koniec Finke. Myśle, że czas w Kamerunie na jakiegos krajowego lub afrykańskiego trenera, bo Ci z europy jakoś tam nie mogą odnieśc sukcesu
Bliżej weekendu przemyślenia fazy pucharowej. Robson i reszta zapraszam do waszych przemyślen i do dyskusji, pozdro ;)
 
Do góry Bottom