>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Narodów Afryki 2015 [Gwinea]

B 0

baqbaqjazda

Użytkownik
Mój typ na dzisiaj Tunezja. (Wyspy Zielonego Przyladka wcale nie są takie słabe spójrzcie na ich skład:

en.wikipedia.org/wiki/2015_Africa_Cup_of_Nations_squads

Mimo wszystko uważam arabów za dobre drużyny, m.in. kiedyś mocny Egipt, Algieria.

Robson// Witamy, ale prosimy o rozwinięcie swojej wypowiedzi w przyszłości i pisanie bardziej z sensem. Podanie kilku rzeczowych argumentów również nie zaszkodzi. Pozdr

B 0

baqbaqjazda

Użytkownik
Tunezja powinna była wygrać, nieuznany gol dla Tunezji dodatkowo rzut karny z kapelusza dla Cape Verde, spalone na niekorzyść Tunezji, niestety czarni sędziowie byli zdecydowanie po stronie Cape Verde. Zasada &#39;no to racism&#39; tu się nie sprawdziła.
Na jutrzejsze mecze typuję Ghane ponieważ Ghana zawsze gra solidny atak. Mają świetnego bramkostrzelnego Gyana. Acquah na pomocy z Parmy, Atsu z Evertonu, Agyemang-Badu z Udinese, Jordana Ayew z Lorient, Andre Ayew z Marseille, Mensah z Evian, Mubaraka z Celticu, Rabiu z Krasnodara, Rahmana z Augsburga, Amarteya z Copenhagi oraz Acheampong z Anderlechtu. W obronie gra Appiah z Cambridge United. Na Mistrzostwach Świata grali solidny futbol.
W Senegalu skład jest również mocny. Większość graczy gra w lidze francuskiej oraz angielskiej. Są to kluby głównie najwyższych lig. Pamiętam Senegal z PNA 2012 kiedy to grali naprawdę fatalnie. Porażka w pierwszym meczu z Zambią, później z Gwineą Równikową a na koniec porażka z Libią! Nie zdobyli ani jednego punktu w grupie. Na pewno mogło się sporo zmienić przez te kilka lat w ich zespole, lecz wydaje mi się, że Senegal przechodzi wieloletni kryzys po prostu jak Polska Reprezentacja.
Jak widzimy na tych mistrzostwach PNA jest dużo remisów, tak samo jak i na poprzednich. Nie zdziwiłbym się jak i w tym meczu zobaczymy remis, jednak obstawiam zespół Ghany.

W kolejnym spotkaniu o godzinie 20:00 faworytami moimi są Algieria. Algieria pokazała świetny futbol na Mistrzostwach świata. Wraz z Nigerią doszli najdalej z afrykańskich drużyn (1/8 finałów). W Algierii również większość gra w europejskich klubach. Co do RPA to prawie cały skład gra w swoich klubach państwowych. Pamiętam występ RPA na ostatnich PNA nie był zbyt rewelacyjny.

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
Panowie turniej remisów i underów jak na razie .
Dzisiaj ciekawy mecz Ghana - Senegal. Myslę uderzyć tam w over 2,5 po kursie 2,4.
Obie drużyny jak kolega wyżej napisał mają dobrych zawodników w ataku.
Wiadomo pierwszy mecz na turnieju dla obu ekip a wiadomo jak gra się pierwsze spotkania.
Według mnie ta grupa w której grają obie drużyny jest na tyle silna że każda bramka może się w końcowym rozrachunku liczyć. Dla mnie wreszcie na tym turnieju padnie over.

E 147

ernestbugaj

Użytkownik
Ja zawsze mam takie same przemyślenia przy okazji PNA. Otóż, większość zachwyca się formacjami ataku poszczególnych teamów, ale jednocześnie afrykańskim zespołom brakuje kreatywnych, dobrych pomocników, którzy będą dogrywali piłki do napadziorów pokroju Cisse, czy Gyana. Nic dziwnego, że napastnicy wyborni, a wyniki są underowe, skoro ktoś tym snajperom musi podać piłkę, a asystentów brak. Ja przy obstawianiu będę się kierował przede wszystkim siłą drugiej linii każdego zespołu, bo, jak mawiał klasyk, mecze wygrywa się w środku pola.

B 0

baqbaqjazda

Użytkownik
Ja zawsze mam takie same przemyślenia przy okazji PNA. Otóż, większość zachwyca się formacjami ataku poszczególnych teamów, ale jednocześnie afrykańskim zespołom brakuje kreatywnych, dobrych pomocników, którzy będą dogrywali piłki do napadziorów pokroju Cisse, czy Gyana. Nic dziwnego, że napastnicy wyborni, a wyniki są underowe, skoro ktoś tym snajperom musi podać piłkę, a asystentów brak. Ja przy obstawianiu będę się kierował przede wszystkim siłą drugiej linii każdego zespołu, bo, jak mawiał klasyk, mecze wygrywa się w środku pola.
Masz dużo racji ernestbugaj, zatem która drużyna według Ciebie (teoretycznie) ma najlepsza środkową linie pomocy?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ghana - Senegal
Jeden z faworytów PNA Ghana zmierzy się z Senegalem niezwykle mocne spotkanie które zapewne przyniesie wiele emocji u gospodarzy na ławce trenerskiej zasiada dobrze wszystkim znany Avram Grant w swoim składzie ma takie gwiazdy jak Mensah, Atsu, braci Ayew, Badu, Appiah czy Gyan. Niezwykle mocny skła u Senegalczyków zobaczymy niezwykle mocną linię ataku w postaci Cisse czy dioufa jednak liczy się także gra defensywna a w tej lepiej wyglądaj Ghańczycy.
Win Ghana @@ 2.40 ⛔
Strzelec gola @@ Gyan @@ 2.70 zWROT

Dodatkowe Typy :
Algeria - RPA 1 @@ 1.75 ✅ ✅

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Ghana - Senegal BTS @2,00 ✅ 1:2
Głównie idę tutaj w ekipę Senegalu. Bardzo ofensywnie nastawiony zespół, wesoły i pogodny futbol. Wysoka średnia bramek na mecz w ostatnich PNA na których byli i w meczach towarzyskich. Zresztą z takim składem nie można się dziwić, bez poważnego bramkarza, bez poważnych obrońców, za to z superstrzelbami w ataku. Przede wszystkim Papiss Demba Cisse, ale też Mame Biram Douf, Moussa Sow (nieco już zapomniany w Europie) czy młoda gwiazda Pape Moussa Konate. Siła ogniowa ogromna, nie wiem jak to selekcjoner Giresse poukłada.
Ghana to jedna z niewielu afrykańskich ekip, które potrafią grać solidnie, lecz tegoroczny skład mało mnie przekonuje. Największa gwiazda to Asamoah Gyan, który kariery klubowej nie zrobił, ale w reprezentacji zawsze pokazje dużą klasę. Z przodu bracia Ayew którzy potrafią robić wiatr, choć Jordan jakby nie patrzeć talentem ustępuje starszemu bratu.
Biorąc pod uwagę siłę Senegalu z przodu, nie mają innego wyjścia niż ultraofensywa. Podejrzewam że gola zdobędą, ale raczej z taką defensywą czystego konta nie utrzymają. Kurs zachęca.

Otrzymane punkty reputacji: +12
B 0

baqbaqjazda

Użytkownik
No i do przerwy mamy prowadzenie Ghany. Nie wiedziałem, że Gyan nie będzie grał. Komentatorzy mówili, że jest chory ;-( Póki co dają radę. Senegal mega mocno atakuje, mieli juz kilka ładnych okazji o włos od zdobycia bramki.

jozzy22 711,3K

jozzy22

Użytkownik
No i do przerwy mamy prowadzenie Ghany. Nie wiedziałem, że Gyan nie będzie grał. Komentatorzy mówili, że jest chory ;-( Póki co dają radę. Senegal mega mocno atakuje, mieli juz kilka ładnych okazji o włos od zdobycia bramki.
Dopadła go malaria

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
ten murzyn co komentuje na Eurosporcie rozwalił system...
&quot;domagał się żółtego kartonu&quot; ????
A szary może być ???
66 minuta i powinien być over 2,5 gdyby nie chłop z Senegalu który z 5 metrów tak wykopał piłkę nad bramkę ze chyba doleciała z Gwinei do Burkina Faso....
Próbujemy over w Algierii .....
EDIT ; 93 minuta - co sie odwlecze to nie uciecze.

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Naprawdę świetny mecz Senegalu. Ghana dwie szanse w pierwszej połowie, wykorzystany karny, ale naprawdę mizeria. Senegal dominował, stwarzał dużo sytuacji i zasłużenie wygrał. Widać że w Ghanie brakuje kogoś ogarniętego w środku pola, zawsze mieli Essiena czy Muntariego, teraz nie ma komu wprowadzić spokoju. Kouyate robił w środku co chciał, a opanowany środek pola to kolejne okazje dla mocarnej ofensywy. Senegal z taką grą może zakręcić się w okolicach czwórki.

Algieria - RPA HT X @2,00 ✅ HT 0:0
Średnio widzę tu forsowanie tempa. Obie ekipy dość leniwe, nie lubiące się przemęczać. Algierczycy powinni prowadzić grę, ale jeśli szybko nie zdobędą gola, to mecz się zamknie i podejrzewam, że będzie dość męczący. RPA raczej nie ma żadnych atutów, z wyjątkiem niezłej obrony (jak na afrykańskie warunki) dowodzonej przez Anelę Ngcongę. Podejrzewam, że będą się bronić i próbować szybkich kontrataków. Algierczycy z początku raczej bez forsowania tempa, będą przyspieszać z biegiem czasu gdy zajdzie taka potrzeba, ale raczej wcześniej niż w 60 minucie się nie otworzą. 30-stopniowy upał i średniej jakości murawa też raczej nie sprzyjają gradowi bramek.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Za nami pierwszy poniedziałkowy mecz Pucharu Narodów Afryki. Piłkarze Senegalu rzutem na taśmę pokonali faworyzowanych Ghańczyków.
Senegal sprawi dzisiaj niespodziankę. Myślę że nie przegra meczu z Ghana. Baaa... mało tego może nawet wygra..
Podobał mi się mecz i wygrana im się zdecydowanie należała. Senegal przy takiej grze powinien awansować do kolejnej fazy. Choć pierwszą połowę przespali to w drugiej już pokazali pazur.
Jeszcze ciekawe po pokaże Algieria. Co do ich zwycięstwa z Bafana Bafana nie powinno być wątpliwości. Tylko ile? 1:0? 2:0? 3:0? STOP. Nie sądzę abyśmy byli świadkami mega pogromu. Algieria wygra a w meczu nie padnie więcej niż 3,5 gola. RPA nie należy do faworytów turnieju. Jeśli zdobędą chociażby 1 punkt w tej grupie to będzie dla nich spore osiągnięcie. Dlatego wiem, że o awans z tak mocnej grupy może być ciężko. Algieria jest dzisiaj jedną z najlepszych reprezentacji na &quot;Czarnym Lądzie&quot;. Grają futbol bardzo ofensywny, przyjemny dla oka i potrafą z niesamowitą łatwością zdominować swoich przeciwników. Zresztą każdy pamięta ich fenomenalne występy na ostatnnim mundialu. Gwiazdy: Slimani, Brahimi, Mahrez, Feghouli, Bentaleb i Djabou – takiej siły ofensywnej nie ma w Afryce żaden inny zespół. Niewielkim nakładem siły trzeba dzisiaj wygrać z RPA. W kolejnych meczach będzie trudniej. Senegal i Ghana postawią trudniejsze warunki. Czemu under 3.5? Obserwując turniej nie mamy jak dotąd fajerwerków w postaci meczy obfitych w bramki. W dodatku przeglądając H2H, obydwie reprezentacje rzadko pokrywają ten bilans bramkowy. Mecz na Estadio de Mongomo, gdzie murawa nie dość, że słabej jakości - jak było widać we wcześniejszym spotkaniu, to w dodatku &quot;skopana&quot; przez mecz Ghana-Senegal, który właśnie się skończył... ciężko będzie o dużą ilość bramek na takim &quot;kartoflisku&quot;.
Algeria - South Africa 3:1

Typ: Algieria wygra a w meczu nie padnie więcej niż 3,5 gola.
Kurs: 2.20

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Wybrzeże Kości Słoniowej - Guinea
WKS @ 1,53
WKS (-1,5) @ 2,75

Jak dla mnie jest to chyba jutrzejszy bet dnia. Nie wyobrażam sobie żeby drużyna Wybrzeża Kości Słoniowej, która w swojej kadrze na ten turniej posiada wielu zawodników klasy światowej takich jak: Bramkarz: Boubacar który jest podstawowym bramkarzem belgijskiej drużyny Lokeren - zajmującej obecnie 8 miejsce w Jupiler League. Obrońcy reprezentujący WKS powołani na te mistrzostwa, również występują w silnych ligach europejskich -
Jean-Daniel Akpa-Akpro - podstawowy zawodnik klubu Toulouse FC, spędził w tym sezonie na boisku łącznie 1177 minut oraz zdobył 1 bramkę.
Serge Aurier - zawodnik wypożyczony z Toulouse do PSG , przed powołaniem do kadry na zgrupowanie przed mistrzostwami występował od pierwszych minut w spotkaniach PSG - rozegrał 733 minuty.
Siaka Tiéné - doświadczony obrońca występujący w dosyć mocnym w tym sezonie Montpellier, do tej pory w sezonie 1199 minut na boisku oraz 2 bramki na koncie. Występuje w barwach Montpellier od 2007 roku.
Kolo Touré - zawodnik którego nie trzeba przedstawiać, filar obrony, zawodnik obecnie występujący w Liverpoolu.
Pomocnicy:
Yaya Touré - to on będzie siłą napędową podczas jutrzejszego spotkania i pewnie do końca turnieju. Podstawowy zawodnik City, jeden z najlepszych zawodników w Lidze Angielskiej i za pewne na całym świecie. W obecnym sezonie 7 bramek w City.
Cheikh Tioté - kolejny świetny pomocnik z Ligi Angielskiej, podstawowy zawodnik Newcastle, w którym występuje prawie 5 lat, w tym sezonie 898 minut.
Ismaël Diomandé - zawodnik St.Etienne który w tym sezonie przebija się do podstawowego składu.
Napastnicy:
W.Bony - uczestnik najgłośniejszego transferu w tym okienku transferowym. W rundzie jesiennej zawodnik Swansea - 1303 minuty i 9 bramek. Spodziewam się wielu bramek na tych mistrzostwach.
Gervinho - podstawowy zawodnik Romy 1059 minut - 2 bramki.
Pozostali napastnicy to też dosyć głośne nazwiska w świecie piłkarskim : Salomon Kalou (Hertha),Gadji Tallo (Bastia),Lacina Traoré (Monaco),Seydou Doumbia (CSKA Moskwa)
Jutro drużyna WKS-u z taką drużyną po prostu musi zwyciężyć,
Ostatnie 5 spotkań pomiędzy tymi drużynami to 4 zwycięstwa WKS, jeden remis.

B 0

baqbaqjazda

Użytkownik
Jeśli chodzi o mnie to jutrzejszy typ - Kamerun. Czekam na mecz Kamerunu od początku turnieju. Moim czarnym koniem a zarazem faworytem całego turnieju są właśnie Nieposkromione lwy. Co prawda występ na mistrzostwach świata mieli fatalny w ubiegłym roku, ale to przez to, że nie mieli ze sobą zgrania i ciągle kłócili się, a nawet przepychali między sobą. Eliminacje przeszli dość łatwo, wygrywając wysoko z WKS oraz remisując. Pokładam duże nadzieje w bramkostrzelnym Aboubakarze i Chopo Motingu z Schalke (aktualnie 5. miejsce w bundeslidze). Choupo-Moting w aktualnej chwili klasyfikuje się jako 3. najlepszy strzelec sezonu bundesligi na rozegranych 17 meczy zdobył 9 bramek. Clinton N&#39;Jie z Olympique Lyonnais (aktualnie 1. miejsce w 1. lidze francuskiej) 2. miejsce jeśli chodzi o asysty w pierwszej lidze francuskiej.
Stawiam, że pokonają Mali, a również, że zwycięża Puchar Narodów Afryki 2015.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Właśnie wróciłem z Amsterdamu i z żalem widzę, że nie postawiłem tak jak pierwszego dnia dubla na DW, a dwa remisy 1:1 weszły ???? no ale trudno, i tak pozostaje się cieszyć, że póki co spotkania są naprawdę względnie przewidywalne, co świetnie tutaj udowodniliście stawiając na Senegal, choć do remisu było blisko.
Jeśli chodzi o dzisiaj, upatruję pewne zwycięstwo Wybrzeża, które jak zawsze pewnie nie jest w wielkiej formie, ma gwiazdy, ale nie ma wielkiej drużyny. Jednak z drugiej strony patrząc, co można w takim razie powiedzieć o Gwinei? Nawet WKS nie będące w wielkiej formie powinno sobie poradzić z rywalem. Kamerun i Mali to mocne ekipy i strata punktów w tym meczu może się skończyć katastrofą.
W drugim spotkaniu od początku skłaniałem się ku zwycięstwu Kamerunu i nadal uważam to za niezły trop, ale remis też nie będzie tutaj zaskoczeniem. Oglądałem reportaż poświęcony Mali, podczas którego dowiedziałem się sporo o ekipie i widać, że nie są to ogórki. Zawodnicy grający na co dzień w europejskich klubach poskładani przez trenera z dużym doświadczeniem, Henryka Kasperczaka, mogą zagrozić faworytom tej grupy. Co nie zmienia faktu, że wciąż obstaję za skromnym jednobramkowym zwycięstwem Kamerunu, który w swoim zestawieniu może pochwalić się kopaczami grającymi w zespołach o klasę lepszych niż te, w których występują piłkarze Mali.
Typy:
WKS - Gwinea | 1 - 1,55 ⛔ (1:1)
Mali - Kamerun | X (Kamerun -1) - 3,50
edit: W akcji bramkowej zagrali tak, jak powinni grać cały mecz. Nie wiem co z tym Wybrzeżem xD

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Mali - Kamerun 2 @2,05 ⛔ 1:1
Jakbym był złośliwy, to napisałbym dwa słowa: Henryk Kasperczak. Ale choć złośliwy na ogół bywam, tak przyznam że jak w Polsce Heniek furory nie robił i raczej jest uważany za średniej jakości fachowca, tak kultowe &quot;prostowanie bananów w Afryce&quot; zazwyczaj wychodzi mu nieźle. Pokuszę się więc o kilka argumentów więcej dotyczących typu na Nieposkromione Lwy.
Problemem Kamerunu zazwyczaj jest wiecznie skłócona drużyna. Futbol to gra zespołowa, o czym w Kamerunie zapomnieli jakoś tak na koniec lat 90-tych. Jednak dzisiaj grają z Mali, gdzie awantury zazwyczaj są nie gorsze, albo i jeszcze lepsze, tak samo bardzo barwny związek, Keita rządzący całą federacją, i Heniek z bananami dopełniający folkloru. Czysto piłkarsko skład prezentuje się nieźle, ale od dłuższego czasu wyniki Malijczyków nie idą w parze. Brakuje ich na wielkich imprezach, na które mimo wszystko Kamerun potrafi się kwalifikować.
Personalnie ekipa Kamerunu jest o wiele mocniejsza. Chwaliłem, i chwalił będę ich możliwość cementowania środka pola. Nicolas N&#39;Koulou to ogromny talent, doświadczenie i wielka siła fizyczna dowodząca linią defensywy. W parze z nim mamy Aureliena Chedjou, też klasowy gracz formatu europejskiego. Przed nimi jako para defensywnych pomocników prawdopodobnie Joel Matip i Stephane M&#39;Bia - pierwszy to wielka nadzieja Schalke, a drugi to sprawdzona marka, obecnie rozgrywający świetny sezon w Sevilli obok naszego Grześka Krychowiaka. Jeśli jednak M&#39;Bia rozgrywa dobry sezon, to co powiedzieć o Ericu Choupo-Motingu? Facet ciągnie całe Schalke w tym sezonie, wydaje się być jednym z lepszych graczy Bundesligi na ten moment. Kilka bramek gwarantuje, że ten gracz na PNA ustrzeli. Paradoksalnie, brak Samuela Eto&#39;o może oczyścić ten zespół, zaczną brać odpowiedzialność na siebie, a nie czekać aż ich lider zrobi wszystko. Brakuje też Songa, który na mundialu w Brazylii pokazał że raczej nie nadaje się na lidera ekipy (vide zachowanie z Chorwacją). Szybkie skrzydła z Moukandjo i Enohem, lodołamacz Aboubakar na środku ataku - to ma prawo wypalić !
Kamerun jest dla mnie bardzo dużym faworytem. Jeśli zagrają tak jak potrafią, to wygrają.

Edit Robson :
Szybkie skrzydła z Moukandjo i Enohem
Eyong Enoh to szybki skrzydłowy ?
To nie ta pozycja całkiem kolego.
Edit Daniel
Oczywiście, że tak. Miałem na myśli Edgara Salli. Zbytni pośpiech w pisaniu, pogrzali mi się zawodnicy. Przepraszam.

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Gabon - Kongo 1 @2,00 ⛔ 0:1
Jak wczoraj widziałem dobry typ w Kamerunie, tak dzisiaj widzę jeszcze lepszy w Gabonie. Kurs na poziomie 2 to gruba przesada! Gabon jest dużo lepszą drużyną, i jest zdecydowanym faworytem w moich oczach. Pierwszy mecz z niezłą Burkiną Faso, aktualnym wicemistrzem Czarnego Lądu, wygrany bez większych nerwów, a co najważniejsze po bardzo dobrej grze. Zespołowe akcje, piłka elegancko chodziła, przyjemnie się to oglądało. Obroną dowodzi potężny Bruno Ecuele Manga, a liderem formacji ofensywnej jest niesamowity Pierre-Emerick Aubameyang. Gabońska Pantera ukłuła już raz, i uczyni to ponownie niebawem, bo facet wyrasta o głowę ponad poziom tego turnieju. Dla mnie, zaraz po Yaya Toure to najlepszy piłkarz Afryki. Kongo słabo zaprezentowało się w meczu z Gwineą Równikową, było współodpowiedzialne za dość marne widowisko. Gabon wygrywając zapewni sobie awans. Ja wystawiłbym tu około @1,60. W taki kurs warto wejść.

Wielka szkoda, choć typu nie żałuję. Gabon zdecydowanie lepszy, Kongo bramka z przysłowiowej pupy i autobus. Nie zawsze lepsza drużyna wygrywa.
Nie zgodze sie. TO kongo w pierwszej polowie caly czas atakowalo i cisnelo. Robili swietne akcje prostopadle, zagrania za obroncow. Naprawde dobrze grali w 1 polowie.
Ja nie zgodzę się z kolegą. Te prostopadłe piłki jedyne co przynosiły to w porywach rzuty rożne. Wysoko grająca linia obrony Gabonu kasowała większość prób akcji zaczepnych na linii środkowej, ale przy tak wysuniętych defensorach jakieś prostopadłe piłki za linie obrony są wliczone w koszta. Gabon miał o wiele więcej sytuacji, choćby strzały Bulota w pierwszej połowie, sam na sam Evouny w drugiej połowie, w pierwszej szarżował chyba Biyongo albo też Evouna, nie pamiętam już dokładnie (chodzi mi o tą sytuację gdzie powinien być rożny). Aubameyang pomimo potrajania ciągle pod grą, naprawdę gra Gabonu mi się podobała.

B 0

baqbaqjazda

Użytkownik
Gabon - Kongo 1 @2,00 ⛔ 0:1

Jak wczoraj widziałem dobry typ w Kamerunie, tak dzisiaj widzę jeszcze lepszy w Gabonie. Kurs na poziomie 2 to gruba przesada! Gabon jest dużo lepszą drużyną, i jest zdecydowanym faworytem w moich oczach. Pierwszy mecz z niezłą Burkiną Faso, aktualnym wicemistrzem Czarnego Lądu, wygrany bez większych nerwów, a co najważniejsze po bardzo dobrej grze. Zespołowe akcje, piłka elegancko chodziła, przyjemnie się to oglądało. Obroną dowodzi potężny Bruno Ecuele Manga, a liderem formacji ofensywnej jest niesamowity Pierre-Emerick Aubameyang. Gabońska Pantera ukłuła już raz, i uczyni to ponownie niebawem, bo facet wyrasta o głowę ponad poziom tego turnieju. Dla mnie, zaraz po Yaya Toure to najlepszy piłkarz Afryki. Kongo słabo zaprezentowało się w meczu z Gwineą Równikową, było współodpowiedzialne za dość marne widowisko. Gabon wygrywając zapewni sobie awans. Ja wystawiłbym tu około @1,60. W taki kurs warto wejść.

Wielka szkoda, choć typu nie żałuję. Gabon zdecydowanie lepszy, Kongo bramka z przysłowiowej pupy i autobus. Nie zawsze lepsza drużyna wygrywa.
Nie zgodze sie. TO kongo w pierwszej polowie caly czas atakowalo i cisnelo. Robili swietne akcje prostopadle, zagrania za obroncow. Naprawde dobrze grali w 1 polowie.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Typuję że w pierwszym kwadransie nie padną bramki i będzie 0-0. Generalnie w tegorocznym turnieju często padają wyniki remisowe. Co ważniejsze, na 10 rozegranych meczów tylko w dwóch ktoś wygrał pierwszy kwadrans meczu. Zdaję sobie sprawę, że mecz meczowi nierówny i to sprawa dość loteryjna, jednak statystyki nie kłamią. W pierwszej kolejce tej grupy oba mecze po 1:1, drużyny prezentują mniej więcej podobny poziom co sprzyja typowi. Ja próbuję i polecam, kurs taki sobie ale jak ktoś potrzebuje podbitki to myślę że w sam raz.
Zambia gra z Tunezją i Wyspy Zielonego Przylądka z Kongo. ✅
0-15 min remis w obu dzisiejszych meczach
1.44 w ako | fortuna

pnpol 0

pnpol

Użytkownik
To co można zaobserwować na PNA to duża ilość remisów i underow. Dodatkowo warto grać 0:0 do przerwy.

Do góry Bottom