Liverpool - Derby | 9/11/2022; 9 PM CET
Team Total - Liverpool - OVER 2.5
@ 1.8 | 8 8 8 s t a r z
0:0
Liverpool rozegrał w ciągu pięciu ostatnich tygodni 11 meczów i dzisiaj powinna być spora rotacja w meczowej jedenastce The Reds - zresztą Klopp przyzwyczaił już w rozgrywkach
Carabao Cup do sięgania po zawodników, którzy nie grają regularnie (czy to w
Premier League czy to w
Champions League). Dzisiaj starcie z przedstawicielem League One - Derby County.
Stawiam w tym meczu na zdobycie, przez zespół z Merseyside, przynajmniej 3 goli.
W ostatnich meczach Klopp wychodził zestawieniem 442, z diamentem (czyli - 41212). Dwa ostatnie starcia (z Napoli (2:0) i Tottenhamem (2:1)) udało sie wygrać i także liczę na wygraną The Reds dzisiaj. Dla Baranów starcie to powinno wyzwolić dodatkową motywację i mam nadzieję, na ciekawe zawody.
Myślę, że obok Alexa Oxladea-Chamberlaina, w pomocy powinnimyśmy zobaczyć Curtisa Jonesa, Stefana Bajcetica, jako defensywnego pomocnika, i Fabio Carvalho jako ofensywnego pomocnika i mam nadzieję, że będą się oni chcieli pokazać Bossowi. (Liczę zwłaszcza na Carvalho) Podejrzewam, że Klopp da trochę odpocząć Alissonowi, Alexandrowi-Arnoldowi, van Dijkowi i Salahowi...
The Reds (41212): Kelleher; Ramsay, Gomez, Phillips, Tsimikas; Bajcetic; Jones, Oxlade-Chamberlain; Carvalho; Firmino, Nunez
The Rams (442): Wildsmith; Smith, Forsyth, Cashin, Roberts; Mendez-Laing, Hourihane, Bird, Dobbin; Osula, Collins