Wtorek 20.30
LEGANES-RAYO
Typ: 1 kurs 2.1 @ bwin
Typ: handicap 0:1 typ x kurs 3.35 (1 druzyna wygra roznica dokladnie 1 bramki) @ fortunka
Typ: 1 dnb kurs 1.48 @ bwin
Leganes juz w tym sezonie 2 x (1 x liga,1 x sparing) zmiotlo u siebie gosci z Madrytu wiec nie widze przeszkod aby dokonac tego po raz kolejny. Oba zespoly swoje kolejne mecze maja w sobote z bardzo wymagajacymi przeciwnikami.Leganes z Atleti Madrit ,a Rayo z Barca.
W lidze to sasiedzi z dolu tabeli,jednak Deportivo juz gra w LaLiga dluzej i wie jak sie ustawic,natomiast goscie jako beniaminek placa kwitowe i sa jeszcze nizej.Leganes jak juz ktos na forum wspomnial doszlo w zeszlym sezonie daleko w tych rozgrywkach rozprawiajac sie z Realem w dwumeczu i odpadajac dopiero z Sevilla,ktora uwielbia rozgrywki pucharowe. Okaze sie przed meczem jakie sklady wyjda jednak przy tych druzynach juz sama swiadomosc wlasnego terenu robi ogromna roznice .Uwazam,ze Deportivo Alaves wygra to spotkanie spokojnie(kurs spadnie ponizej 2 dzis do wieczora), ryzykujac mozna dac roznica jednej bramki,bo czuje ,ze beda sie oszczedzac na spotkanie z Atletico.
Dla ostroznych remis zwrot w okolicy 1.5 tak jak podalem w typach powyzej.
Pozdrawiam
Mocny jestes ale powodzenia.Optymistycznie dalem hc -3 na 5 faworytów. Real barca Sevilla Valencia i atleti. rano wyszedł kurs 640 na Betsson teraz chyba 440.raz w życiu może wejdźie
Valencia dzisiaj bez Garaya, Wassa i Guedesa. Rodrigo, Mina, Murillo oraz Coquelin. Wraca natomiast Czeryszew.Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania Puchar
Godzina: 19:30
Spotkanie: Valencia-Ebro
Typ: Przedział bramek 4-5
Kurs: 2.51
Bukmacher: Fortuna
Analiza: Na jutro postanowiłem opisać spotkanie rewanżowe z pucharu Hiszpanii pomiędzy ekipami ekstraklasowej Valencii oraz ekipy Ebro, które znajduję się w strefie spadkowej w segunda division B. Już po pierwzym spotkaniu rozegranym na stadionie Ebro widać było kto jest zdecydowanym faworytem do zwycięstwa jak i do wyjścia zwycięsko z tej pary. Pomimo tego że Valencia straciła bramkę była w stanie odrobić straty i w konsekwencji wygrać 1:2 co daje im już sporą zaliczkę przed spotkaniem rewanżowym na swoim stadionie w dniu jutrzejszym. Valencia w tej chwili jest dopiero na 14 pozycji w lidze pomimo dosyć mocnego składu , w ligowym spotkaniu ostatnio poniosła porażkę 0:2 na stadionie Realu Madryt, ale wcześniej zanotowała 2 zwycięstwa w lidze jak i porażkę w lidze mistrzów z Juventusem. Ebro natomiast w lidze nie poniósł porażki w 3 poprzednich spotkaniach, ale nie zmienia to faktu iż dalej jest zespołem , który będzie w tym sezonie walczył o utrzymanie w lidze. Gospodarze na pewno takim spotkaniem mogą sobie poprawić morale i strzelić kilka bramek, dlatego ja poszedłem tutaj w kierunku overu bramkowego bowiem myślę że jak najbardziej jest tutaj możliwy.
Valencii daleko do idealnej formy. Marcelino zapewne dziś da szanse zmiennikom bowiem w weekend czeka ich trudny mecz z Sevillą. Gospodarze męczyli się już w pierwszym meczu , ale mimo tego udało się ugrać korzystny wynik. Sam jestem ciekaw jak na to spotkanie wyjdzie Ebro. Bowiem jeśli zamurują dostęp do bramki i poszukaj swoich szans z kontr to Valencia może bić głową w mur, a to goli niestety nie wróży.Myślisz że nie postrzelają w takim zestawieniu?
Bramkarze: Neto, Jaume;21:30 Sporting Gijon :-: Valencia
Valencia @ 1.85
Unibet
Trudno się doszukać pozytywów w grze Valencii, ale wiem jedno, że jeśli Nietoperze nie podołają to głowa Marcelino na pewno poleci. Jest to dobry mecz na przełamanie i poprawienie nastrojów. Typ podaje już dziś, lecz wam radzę poczekać do oficjalnych składów czy też powołań na ten mecz.