19:30 Real Sociedad :-: Betis
obie strzelą gola @ 1.81
Pierwsze spotkanie nico mnie rozczarowało gdy padł bezbramkowy wynik. Obie ekipy w tym sezonie miały swoje wzloty i upadki, dlatego właśnie dziś liczę na gole. Real Sociedad jak i Betis w tym sezonie udowadniały już, że stać ich na strzelanie goli. Czy tak się jednak stanie?. Mam nadzieje, że tak, że pierwszy gol padnie już dość szybko aby rywal mógł gonić wynik i odwrócić losy meczu. Jak będzie naprawdę przekonamy się za kilka godzin...
21:30 FC Barcelona :-: Levante
gospodarze wygrają obie połowy @ 1.76
Czy Barcelona podzieli los Atletico i pożegna się już dziś z Pucharem Króla?. Levante przyjeżdża do jaskini lwa, bowiem Barcelona na pewno jest podrażniona tym, że przegrała pierwszy mecz. Sam jestem ciekaw jak zagrają goście. Czy będzie to szukanie szans w kontratakach czy poprostu pójdą na wymianę ciosów. Gospodarzom tak naprawdę wystarczy tu tylko jedna bramka aby zapewnić sobie awans, lecz nie wierzę w to żeby gracze Valverde tak igrali z ogniem. Trener powołał na to spotkanie swoje najlepsze działa: Messi, Suarez, Coutinho, Dembele itd. Levante jeśli chce grać dalej to musi tu zagrać odważnie i zachować czyste konto. Barcelona sama musi uważać bowiem ich gra w defensywie nie jest ostatnio najlepsza. Pomimo tego liczę, że Barcelona dość szybko ukuje swojego rywala, a z ubiegiem czasu będzie dążyć do zdobycia kolejnych goli...
Jak myślicie Espanyol dzisiaj to bierze?!