gats
Użytkownik
FCB u siebie w CDR z RMA na luzie, bez kartek ?Jest jeszcze rewanz wiec troszeczke nie rozumiem tego ostrego pchania sie w kartki ????
FCB u siebie w CDR z RMA na luzie, bez kartek ?Jest jeszcze rewanz wiec troszeczke nie rozumiem tego ostrego pchania sie w kartki ????
Tu nie chodzi o to, ze bedzie chill, grill, dupeczki i alkohol mowiac krotko sielanka. Mi chodzi o to, ze kartki leca w meczach decydujacych o czyms gdzie jest spore obciazenie emocjonalne. Pierwszy mecz na pewno taki nie jest a linie kartkowe sa kosmiczne. Kartki na konkretnych zawodnikow tez nizle pozanizane i nieoplacalne. Do tego to jest puchar.. Ja w pre nie wchodzę bo nie widzę niczego oplacalnego.FCB u siebie w CDR z RMA na luzie, bez kartek ?
http://soccerlegacy.net/la-liga-live-stream/Ktoś poratuje transmisja, bo reddit wybanowal piłkę? (Sorry za off-top)
Nie będę już bawił się w wymianę zdań z kimś kto wiedzę o piłce czerpie z tabloidów.Widzę, że jakiś ciężki bez bełkotu kibic Barcelony broni honoru.
Gdyby to było takie proste czyli 'hej, ściągnijmy najlepszych na swojej pozycji i wygrajmy LM!' - PSG czy Manchester City byłoby w trakcie hegemonii. W żadnym sporcie nie działa to tak jak piszesz - suma talentu = główny faworyt do bycia mistrzem. Kraju może tak/dywizji, konferencji (w zależności od sportu).
Poza tym, piszesz, że Barca ma najlepszych na swojej pozycji - czy przypadkiem nie są to jedni z najlepszych na swojej pozycji? Bo wielu, bardzo dobrych na tym świecie mamy. O to kto jest tym najlepszym nie spieram się z Tobą, bo dobiłbym do północy i nie przegadałbym Ci, ale wiem, że kto jest najlepszy rzeczą jest zbyt personalną.
Wiem, że Sevilla na wyjeździe a u siebie to zupełnie inny team. Mówię Ci jednak o sile rażenia, która była z przodu, o kreatywności i płynności ataków Barcelony z Messim i bez niego. Co do 2) przegrali z Leganes i wg Ciebie to jest koniec dyskusji o tym, że Messi nie pomaga i chcesz mu umniejszyć?
Skoro jesteś tak dobry w faktach odnośnie tego klubu to z pewnością wiesz, że z Dembele zwłaszcza, ale też z Coutinho, Barcelona zadowolona nie jest, mają z nimi problem. Bo? Nie grają na miarę swoich możliwości. A Ty mi piszesz, że są najlepsi na swojej pozycji...
Nigdy nie chciałem trafić na dyskusję między Barceloną a Realem, omijam wszystkie fora związane z tymi klubami oraz ligą hiszpańską, dlatego to jest moja ostatnia wypowiedź w tym temacie.
Good luck.
IbisDembele to ostatnimi czasy wolał grać w gry i spóźniać się na treningi niż być kimś wyjątkowym w Barcelonie. Na szczęście szybko się ogarnął i tu trzeba przyznać rację, że wykręca dobre statystyki
Co do wczorajszego spotkania to potwierdziło się trochę to co pisałem powyżej. Pierwsze połowa w wykonaniu Barcelony to jakiś dramat. Coutinho, Suarez i Rakitić byli pierwszymi zawodnikami do zmiany. Malcom początek słaby, ale później w końcu pokazał swój potencjał jaki posiada. Bardzo dobre zawody Arthura, który zdominował środek pola - brawo!. Semedo również przyzwoicie. Realowi zabrakło zimnej głowy, a raczej bardziej Viniciusowi. Spokojnie mogło być 0:3 do przerwy i pozamiatane. Remis na pewno nie jest sprawiedliwy dla Realu bo to oni byli drużyną lepszą. Sprawa awansu wciąż jest otwarta.
Dziś drugi pojedynek gdzie Betis podejmować będzie Valencię. BTS?, Betis?, ciężko ugryźć to spotkanie, dlatego czekam też na wasze propozycję.
Widocznie oglądaliśmy inne spotkanie.Ibis
My chyba inne mecze ogladamy. A sam na sam Malcoma w pierwszej połowie? A poprzeczka Rakiticia?
I ty piszesz ze mogłobyć 0-3 a ja ci mówię że spokojnie mogłobyć 3-1 po pierwszej połowie dla Barcelony.
Ludzie trochę obiektywizmu. Gdzie ty widziałeś te groźne akcje Realu. Ja wiem że wielu podnieca wrzutki na pałę i kilka szybkich kontr ale z tego nie było konkretów.
Równie dobrze mogę napisać że gdyby nie plątanie się o nogi Suareza to Barca mogła już na początku wyjść na prowadzenie ale nie podał do wychodzacego sam na sam Malcoma tylko zaplątał się o nogi własne.
Ale nie gdybajmy tylko rozmawiajmy o konkretach, faktach a te są takie że Barca miała lepsze sytuacje w pierwszej połowie - vide sam na sam Maloma + poprzeczka Rakiticia.
Czy to jak Real w drugiej połowie nie mógł oddać strzału to też oznaka bycia lepszym
W końcu odalli chyba 2 strzały w tym niezelny i 2 zablokowane - w tym jedna szansa Bala i tyle ???? kosmos ????
Więc tu gdzie tu remis niesprawiedliwy- oglądamy może wreszcie uważnie mecze a nie wypisujmy takie rzeczy na forum.
Wynik jest 1:1 i tyle. Rozstrzygnie rewanż i tyle. Pierwszy mecz wg mnie oba zespoły nie rzuciły mimo wszystko wszystkich sił bo nie było to wielkie widowisko. Ktoś może wytłumaczyć ja kto mozliwe że Ramos za notoryczne faule pdo koniec meczu nie wyleciał z boiska - chyba tylko Lahoz wie.
I co wszedł Messi i jakoś gra się nie zmieniła a wg mnie nawet troche przeszkodził bo 2 razy bedąc 3-3 nie podał do dobrze wychodzącego Malcoma tylko raz starcil a raz dał się sfaulować a raz 3-2 źle podał do suareza bo było by sam na sam. Widać było że nie czuje się dobrze i chyba niepotrzebnie wszedł chyba ze to miałby być 30 minut na rozruch.
Pozdrwiam