[/b]Zastanawiałem się też nad under 4.5 kartek, bo agresji w tym meczu za dużo być nie powinno, jednak linia mimo wszystko ustawiona trochę za nisko.
Odradzan ten typ. Niska linia + w składzie Osasuny będzie kliku zawodników rezerw, którzy będą się chcieli pokazać trenerowi. Jak lepiej się pokazać niż przez biegane i przeszkadzanie zawodnikom Barcy, a co za tym idzie faulowanie (bo umiejętności na pewno brakuje). Argumentem za jest może fakt, że nie spodziewam się wielu kartek po stronie Barcelony, a czy sama Osasuna "jest w stanie" zdobyć 5 kartek? Ciekawym typem jest over kartkowy Osasuny, lub jakieś handi kartkowe, że będą mieli więcej od Barcy. Niestety nie widzę tego w ofertach buków.
------------
@Patrol22
Przecież cie nie oskarzam, napisałem tylko, że mogłeś zawyżyć, bo często sie to zdarza użytkownikom fb. "Czy specjalnie czy nie to inna sprawa" - nie ma tu agresji, po prostu pisałem, że nie wiem czy zrobiłeś to specjalnie, czy się pomyliłeś.
Tematu nie ma, bo to moja pomyłka i typ poprawny, po prostu myślalem że chodzi o azjana
Wszystko wyjaśnione, więc bez spiny i powodzenia! ????
-------------
Składy:
Pinto Pique Montoya Fontas Adriano,Mascherano Thiago,Roberto;Pedro Alexis y Cuenca
vs
Riesgo, Bertrán, Flaño, Lolo, Satrústegui, Cejudo, Puñal, Raoul, Calleja, Roberto Torres i Lekic
-------------
typ ostatniej chwili:
Mascherano strzeli @ 12 2/10
Javier zagra w pomocy pierwszy raz od dłuższego czasu. Co tu dużo pisać, kurs fajny, a argentyńczyk lubi sobie soczyście strzelić z dystansu. Dzisiaj mecz na luzie, czemu miałby nie próbować.
-------------
@r0xor racja, ja też bym handi nie grał.
ale granie dodatniego h na Osasunę to też zły pomysł, słabiutki skład dzisiaj
-------------
Mecz wygladal tak jak pisałem i bardzo dobrze. Cieszy odpoczynek czołowych graczy. Z minusów to szkoda, że Osasuna jednak strzeliła i liczyłem, że Masche zagra trochę wyżej. Na szczescie główny typ siadł. i kartek jednak mało ;]