Strasznie niskie kursy grasz
@Nole, niekiedy Cię to gubi bo we Francji jak sam wiesz bywa czasami ciężko o gole, ale każdy ma swój sposób oczywiście
Mnie dziś najbardziej interesuje rywalizacja Marsylii z Montpellier, pewnie nie tylko mnie bo mecz zapowiada się najciekawiej na tym etapie. Wczoraj PSG awansowało po golu w końcówce. Marsylia podchodzi do meczu poważnie co widać po przewidywanym składzie. Michel posyła w bój najlepsze co ma do dyspozycji. Nie może zagrać dziś Lasanna Diarra, który poleciał stawić się przed Trybunałem Arbitrażowym w związku z zaległościami jakie miał/ma wobec niego jeszcze Lokomotiw Moskwa. Niewątpliwie to wielka strata. W jego miejsce wskakuje Romao, który podobno dośc dobrze zagrał w meczu z Caen kiedy wszedł na zmianę.
Mecz na Velodrome, a tu OM coś zawodzi ostatnio strasznie, seira meczów bez wygranej.. Montpellier niewygodny rywal, ale ofensywne trio Sarr, Barrada i Nkoudou w formie, szczególnie dwójka młodych Sarr i Nkoudou w ostatnim meczu spiasała się świetnie. Nkoudou już zna większość, ale Sarr dopiero powoli wchodzi do składu, mecz z Caen miał bardzo dobry, zdobył efektowną bramkę. Jest w tym chłopaku potnecjał. To, że Michel poważnie traktuje ten mecz i
Puchar Francji wystarczy spojrzeć na to kto w bramc,e kto w ataku. Czyli Mandanda i Batshauyi.
Marseille : S.Mandanda (cap) - B.Dja Djédjé, Nkoulou, Rekik, Manquillo - Romao, Isla - B.Sarr, Barrada, Nkoudou, Batshuayi
Montpellier : Ligali - Deplagne, W.Rémy, Bensebaini, Roussillon - Br.Dabo, Saihi (cap), Ribelin - Bérigaud, M.Yatabaré, Mam.Ndiaye
W Montepllier ma w skłądzie zajść 4-5 zmian jak zapowiadał trener. Nie zobaczymy Hiltona, nie widzę w składzie też ostatniej rewelacji Montpellier czyli Ningi.
W ligowym meczu obu zespołów padł remis 2:2 i błyszczał tam właśnie Ninga, Marsylia atakowała, ale nadziewała się na kontry rywala, nie widać też w składzie Boudebouza, który zagrał wtedy kapitalną asystę do Ningi przy jednej z bramek. Te straty mogą okazać się spore, ale warto też czekać jeszcze na składy czy przewidywane jedenastki się potwierdzą bo to tylko przypuszczenia francuskich dziennikarzy rzecz jasna...
Marsylia - Montpellier
Typ : Marsylia @ 1,80 BetClic2:0