natas
Użytkownik
Dokładnie tak go nazywają! Jak dla mnie wyborny zawodnik.arabski messi
Dokładnie tak go nazywają! Jak dla mnie wyborny zawodnik.arabski messi
Także każdy dziś zarobił
A Pan Li kut....x stary z Kantonu szczerzył zęby, mówiąc: "z Triadami nie wygrasz przyjacielu...". I znowu miał jebaniutki rację ????Edit:
0:1 Co oni zrobili przy pierwszej bramce jak nie było gwizdka? Tego nie rozumiem.
0:2 Ręka i karny.
0:3 Kontra.
Nie będzie arabskiego finału.
Podtrzymuję jakby co... w sprawie kolejnego półfinału.Kierunek na gospodarzy ofc ????
Ja trzymam się dalej swojego planu. Katar na mistrza! ????A Pan Li kut....x stary z Kantonu szczerzył zęby, mówiąc: "z Triadami nie wygrasz przyjacielu...". I znowu miał jebaniutki rację ????
Podtrzymuję jakby co... w sprawie kolejnego półfinału.
Katar - ZEA 15:00Ja trzymam się dalej swojego planu. Katar na mistrza! ????
W fortunie na czysta win Kataru bez bramek jest 2,27 ale Ty chyba nie grasz w PL.Katar wygra i poniżej 4,5 gola @2,16 TOTO.nl
U mnie bukmacher z Holandii, niestety niższe kursy, jednak cały czas gram bez jakichkolwiek podatków.W fortunie na czysta win Kataru bez bramek jest 2,27 ale Ty chyba nie grasz w PL.
Edit
Teraz tak jeszcze myślę czy ten kurs na Katar to nie jest jakis wałek. Faworytem ewidentnym jest Katar grają z gospodarzami turnieju a wiemy jak to jest z gospodarzami na takich turniejach w szczególności w takich krajach gdzie Szejk ma co zechce. Ali Almoez strzelil 6 bramek(flashscore pokazuje 7 bramek:fubar ???? wszytskie strzelił w fazie grupowej w fazie pucharowej -zero, wystrzelał się, rywale dobrze przeszkadzali a może umiejętności zawodnika nie wiem. Strzelali tylko zawodnicy którzy dzisiaj nie zagrają.
Ja już wcześniej zagrałem na mistrzostwo Kataru. Wtedy kurs wynosił 18,50. Z pewnością są w stanie sprawić niespodziankę. Do finału weszli z mocnym uderzeniem a ich pole obronne może wiele ataków zatrzymać. Czy dadzą radę nie stracić gola także w finale? W moich odczuciach tak.Co sądzicie o piątkowym finale ? Jestem ciekaw czy Katarczycy pójdą za ciosem i wygrają cały turniej ,kurs w sts na te moment 3.75 na czyste zwycięstwo i podejrzewam ,że do piątku może spadać. Japończycy nie są jakimiś kozakami i wydaje mi się ,że kursy powinny być bardziej wyrównane
Śledzę wasze propozycje i coś kiedyś pokusiło zagrać jak kolega wyżej na win kataru, zobaczymy, licze ze ta defensywa zrobi swoje, skoro wygrali z koreą, to tutaj może być podobnieJa już wcześniej zagrałem na mistrzostwo Kataru. Wtedy kurs wynosił 18,50. Z pewnością są w stanie sprawić niespodziankę. Do finału weszli z mocnym uderzeniem a ich pole obronne może wiele ataków zatrzymać. Czy dadzą radę nie stracić gola także w finale? W moich odczuciach tak.
Wszystko co istotne i ciekawe zostało w tym temacie wyczerpane.Katar zdobędzie mistrza Azji @18,50 STS3:1