natas
Użytkownik
Dokładnie tak go nazywają! Jak dla mnie wyborny zawodnik.arabski messi
Dokładnie tak go nazywają! Jak dla mnie wyborny zawodnik.arabski messi
Także każdy dziś zarobił Mecz nawet ciekawy dla oka. Czekam teraz na półfinał ZEA - Katar.
A Pan Li kut....x stary z Kantonu szczerzył zęby, mówiąc: "z Triadami nie wygrasz przyjacielu...". I znowu miał jebaniutki rację ????Edit:
0:1 Co oni zrobili przy pierwszej bramce jak nie było gwizdka? Tego nie rozumiem.
0:2 Ręka i karny.
0:3 Kontra.
Nie będzie arabskiego finału.
Podtrzymuję jakby co... w sprawie kolejnego półfinału.Kierunek na gospodarzy ofc ????
Ja trzymam się dalej swojego planu. Katar na mistrza! ????A Pan Li kut....x stary z Kantonu szczerzył zęby, mówiąc: "z Triadami nie wygrasz przyjacielu...". I znowu miał jebaniutki rację ????
Podtrzymuję jakby co... w sprawie kolejnego półfinału.
Katar - ZEA 15:00Ja trzymam się dalej swojego planu. Katar na mistrza! ????
W fortunie na czysta win Kataru bez bramek jest 2,27 ale Ty chyba nie grasz w PL.Katar wygra i poniżej 4,5 gola @2,16 TOTO.nl
U mnie bukmacher z Holandii, niestety niższe kursy, jednak cały czas gram bez jakichkolwiek podatków.W fortunie na czysta win Kataru bez bramek jest 2,27 ale Ty chyba nie grasz w PL.
Edit
Teraz tak jeszcze myślę czy ten kurs na Katar to nie jest jakis wałek. Faworytem ewidentnym jest Katar grają z gospodarzami turnieju a wiemy jak to jest z gospodarzami na takich turniejach w szczególności w takich krajach gdzie Szejk ma co zechce. Ali Almoez strzelil 6 bramek(flashscore pokazuje 7 bramek:fubar ???? wszytskie strzelił w fazie grupowej w fazie pucharowej -zero, wystrzelał się, rywale dobrze przeszkadzali a może umiejętności zawodnika nie wiem. Strzelali tylko zawodnicy którzy dzisiaj nie zagrają.
Ja już wcześniej zagrałem na mistrzostwo Kataru. Wtedy kurs wynosił 18,50. Z pewnością są w stanie sprawić niespodziankę. Do finału weszli z mocnym uderzeniem a ich pole obronne może wiele ataków zatrzymać. Czy dadzą radę nie stracić gola także w finale? W moich odczuciach tak.Co sądzicie o piątkowym finale ? Jestem ciekaw czy Katarczycy pójdą za ciosem i wygrają cały turniej ,kurs w sts na te moment 3.75 na czyste zwycięstwo i podejrzewam ,że do piątku może spadać. Japończycy nie są jakimiś kozakami i wydaje mi się ,że kursy powinny być bardziej wyrównane
Śledzę wasze propozycje i coś kiedyś pokusiło zagrać jak kolega wyżej na win kataru, zobaczymy, licze ze ta defensywa zrobi swoje, skoro wygrali z koreą, to tutaj może być podobnieJa już wcześniej zagrałem na mistrzostwo Kataru. Wtedy kurs wynosił 18,50. Z pewnością są w stanie sprawić niespodziankę. Do finału weszli z mocnym uderzeniem a ich pole obronne może wiele ataków zatrzymać. Czy dadzą radę nie stracić gola także w finale? W moich odczuciach tak.
Wszystko co istotne i ciekawe zostało w tym temacie wyczerpane.Katar zdobędzie mistrza Azji @18,50 STS 3:1