>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Puchar Azji 2011

Status
Zamknięty.
legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Mecz : Chiny - Katar
Typ : Chiny i over 2,5
Kurs : 6,00
buk : bet365
Już za kilka chwil rozpocznie się drugie spotkanie w grupie A.Chiny zmierzą się z gospodarze mistrzostw zespołem Kataru.Po pierwszych swoich meczach obie drużyny w odmiennych nastrojach.Katar faworyzowany na każdym stopniu miał uporać się łatwo z Uzbekistanem a jak sie skonczyło każdy pamięta.Porażka 0-2 mocno skomplikowała im wyjście z grupy.Chiny natomiast zrobiły pierwszy krok ku wyjściu z grupy odprawiając Kuwejt również 2-0.Dzisiejsze spotkanie jest ostatnia szansą dla gospodarzy.Jedynie 3 punkty pozwolą realnie myśleć o awansie.remis tylko przedłuży nadzieję a porażka karze pożegnać się z turniejem.Chiny wygrywając zapewnia sobie awans .Patrząc z perspektywy pierwszych spotkań większe i lepsze wrażenie wywarły na mnie Chiny które według mnie dzisiaj swoje spotkanie wygrają i skupia się na meczu z Uzbekistanem które rozstrzygnie kto awansuje z pierwszego miejsca.Liczę dzisiaj na wyrównany szybki mecz gdyż Katar nie ma za wiele do stracenia i pewnie śmiało ruszy na bramkę Chin.Myślę również że Katar pokona choć raz bramkarza Chin a skoro twierdzę że Chiny mecz wygraja to do typu na ich zwycięstwo dokładam over bramkowy.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Katar-Chiny typ 2,Kurs:2,54
Katar jako gospodarz będzie chciał zrobić wszystko by jednak z tym turniejem nie żegnać się szybko jednak dzisiaj zadanie przed nimi bardzo trudne zagrają przeciwko zespołowi który jest jednym z faworytów tych rozgrywek jak dla mnie kurs na Chiny jest prezęnetem ponieważ patrząc na spotkanie pierwsze Kataru zastanawiałem się czy nie oglądam czasami meczu A klasy albo okręgówki nie wiem czy ten zespół jest wstanie wygrać choć jeden punkt na tych mistrzostwach Chiny są faworytem i tak na nich stawiam .

dino3k 8

dino3k

Użytkownik
Spotkanie: Chiny Katar⛔⛔⛔
Typ: 1 DNB
Kurs: 1,82
Buk: Expekt
Analiza krótka i treściwa. Oglądałem ostatni mecz Chińczyków z Kuwejtem który wygrali 2;0 mimo że nie byli faworytami. Chińczycy to bardzo młody zespól, piłkarze jeszcze nie ograni w wielkich imprezach, ale za to bardzo dynamiczni, szybcy i przed wszystkim świetnie zorganizowani taktycznie jak na azjatycki team.Katar oczywiście jest gospodarzem turniej, ale myślę że umiejętności ich piłkarzy nie pozwolą na nic więcej, w kiepskim stylu przegrali z Uzbekistanem, mimo że mieli kila sytuacji na strzelenie bramki. Reasumując uważam że Chińczycy dziś zwyciężą. Chinczyką do wyjścia z grupy wystarczy wygrana lub remis, zaś Katar musi zwyciężyć, według mnie ten zespół nie potrafi grac pod presją co pokazał w pierwszym meczu. Dla pewności zakład bez remisu i ewentualny zwrot stawki

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Można było oglądać mecze Chińczyków i Katarczyków od 10 lat wysnuwając różne wnioski, ale w tym meczu o wszystkim decyduje sędzia. To co facet robi na boisku to jest jakaś farsa albo tragikomedia. Osobiście grałem over 1,5 więc jest ok, ale obiektywnie oceniając to &quot;widowisko&quot;, głównym aktorem jest Koreański sędzia. Ok, bramki ładne, przy nich &quot;pomocy&quot; arbitra akurat nie było, ale te wszystkie kartki i faule... nie wiem czy śmiać się czy płakać nad losem reprezentantów Państwa Środka. :|
Zobaczymy co przyniesie druga połowa, ale śmiało można grać na kolejne kartki dla Chińczyków (w tym czerwoną). Poza tym PEWNIAKIEM (tak, w tym wypadku &quot;pewniaki&quot; istnieją) jest zwycięstwo Kataru w meczu z Kuwejtem (kurs zapewne będzie się kręcił w okolicy 1,5-1,7) - w razie pomyślnego zakończenia meczu z Chinami ???? Jeśli gospodarze nie dadzą sobie rady (a dadzą...), pomoże boiskowa &quot;siła wyższa&quot;.
Poza tym jutro:
Arabia Saudyjska - Jordania - 1 @ 1,6
Syria - Japonia - 2 @ 1,44
Tu niespodzianek nie będzie.
Stłamszona przez Japonię Jordania jakimś cudem zdołała wyciągnąć z tego spotkania remis (a jednocześnie niefartem straciła punkty w 90 min...). Arabia miażdżyła Syrię i przegrała 2-1. Jednak druga kolejka nie będzie obfitowała w niespodzianki - każdy wie o co i po co gra. Japonia z Hondą, Kagawą etc nie ma prawa przegrać ze skupiającą się jedynie na kontratakach Syrią. Nie przewiduję powtórki z meczu z Arabią. Wspomniani Saudyjczycy grają o być albo nie być. W pierwszym meczu zaprezentowali się naprawdę bardzo dobrze - brak było im piłkarskiego farta. Jordania zapewne znów zamuruje bramkę, ale to co udało się w pierwszym meczu nie powtórzy się i tym razem.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: Syria - Japonia
Typ: 2
Kurs: 1.50
Bukmacher: Expekt

Analiza:

Bardzo interesująco zapowiada się nam 2 kolejka AFC Cup grupy B w którym to zmierzą się reprezentacje Syrii z Japonią. Obydwie reprezentacje zaskoczyły w swoich pierwszych występach na tym turnieju jedna pozytywnie a druga negatywnie. Syria dość niespodziewanie pokonała w swoim pierwszym występie dużo wyżej notowaną Arabie Saudyjską 2:1 co było sporą niespodzianką. Japończycy natomiast pod wodzą Alberto Zaccheroniego zawiedli w I występie remisując z Jordania zdobywając wyrównującą bramkę dopiero w 90 minucie meczu. Remis Japończyków w I spotkaniu stawia ich w bardzo niekomfortowej sytuacji gdyż teraz nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów aby w ostatnim 3 spotkaniu nie wypruwać sobie flaków i czekać na wynik innego meczu. Reasumując myślę, że Samuraje wyciągną lekcje z I meczu i sięgną tutaj po 3 punkty które przybliżą ich do awansu a w innym wypadku posada Zaccheroniego mocno się zatrzęsie.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Asian Cup, 17:15
JAPONIA - SYRIA | TYP: 1 - 1,50

Po pierwszymmeczu, w którym Japonia zremisowała z Jordanią, buki wystawiły bardzo wysokie kursy na mecz z Syrią i chyba wypada z tego skorzystać. Pierwsza kolejka Asian Cup przyniosła wiele nieoczekiwanych rozstrzygnięć, ale nie zmienia to faktu, że potencjały danych drużyn się nie zmieniły. Być może Japonia i Arabia Saudyjska po prostu zlekceważyły swoich rywali i być może z tego wzięły się tak niespodziewane rezultaty. Teraz jednak Japonia wie, na co stać Syrię i od początku powinna wziąć się do ostrej pracy i pewnie wygrać ten mecz. Trener Japończyków jest nieco przytłoczony faktem, że nie udało się wygrać z Jordanią pomimo sporej przewagi, ale podkreśla, że jego ekipa jest gotowa na starcie z Syrią i chcą poprawić przede wszystkim wykończenie.
Wydaje mi się, że Syryjczycy mieli przebłysk w meczu z Arabią, po prostu dobry dzień, bo inaczej nie potrafię wyjaśnić tego, co się stało. Japonia w spotkaniu z Jordanią miała zdecydowaną przewagę, zabrakło tylko udokumentowania tego golami, remis udało się wydrzeć dopiero w 90&#39;. W zasadzie ten typ nie wymaga grubszego zagłębiania się i rozdrabniania. Mając w perspektywie ciężki mecz z Arabią Japończycy jutro po prostu muszą wygrać, bo w zasadzie remis (a nie daj Boże porażka) może oznaczać problemy z wyjściem z grupy.

Asian Cup, 14:15
ARABIA SAUDYJSKA - JORDANIA | TYP: 1 - 1,55

Arabia Saudyjska poważnie zmniejszyła sobie szanse na awans z grupy przegrywając z Syrią. Po pierwszej kolejce Arabia zajmuje oczywiście ostatnie miejsce w grupie i w przypadku straty jakichkolwiek punktów w drugiej kolejce marzenia o kolejnej rundzie prysną. Już w tej chwili jest problem, bo nawet w przypadku zwycięstwa z Jordanią o awans może być ciężko ze względu na układ innych spotkań. Jednak wszystko może skończyć się Happy Endem. Konieczne jest pokonanie Jordanii. Przeciwnik na pewno nie zbyt wymagający, ale lekceważyć go nie wolno, w końcu remis z Japonią ugrał. Fakt, że w Arabii duże zamieszanie związane ze zwolnieniem trenera Jose Peseiro. Związek zareagował natychmiast, wyrzucił Portugalczyka, a jego miejsce zajął nie kto inny jak Al Johar. Ten facet zawsze jest w sytuacji awaryjnej. Al Johar wiele razy przejmował &quot;na chwilę&quot; zespół. Doprowadził Saudyjczyków m.in. do finałów MŚ 2002. To taki talizman troszeczkę. Jednak, jak sam podkreśla, &quot;nie ma magicznej różdżki&quot;, ale zrobi co w jego mocy by zaprezentować się jak najlepiej na tym Pucharze Azji.
Jordania będzie sobie musiała radzić bez swojego kapitana - Hatema Aquela, który nabawił się kontuzji kolana podczas meczu z Japonią. Piłkarze mówią, że nie ma to być wielka strata, ale to tylko gierki słowne, bo na pewno kontuzja kapitana osłabia zespół.
Wszyscy w Arabii Saudyjskiej wspominają 2000 rok, kiedy to podczas Asian Cup w Libanie Arabia przegrała wysoko pierwszy mecz z Japonią (1-4), potem zremisowała bezbramkowo z Katarem i wtedy nadeszło przełamanie i zwycięstwo z Uzbekistanem w stosunku 5-0. Arabia na tym pucharze zdobyła wicemistrzostwo Azji, minimalnie przegrywając z Japonią w finale.
Liczę na to, że Saudyjczycy przypomną sobie tamte czasy, kiedy to jako młodzi chłopcy oglądali mecze swojej reprezentacji w TV i zdobędą jakże ważne 3 punkty w starciu z Jordanią.
Mimo wszystko jestem bardziej przekonany do Japonii, ale Arabia też powinna sobie poradzić. Mam nadzieję, że obejdzie się bez niemiłych niespodzianek.

dino3k 8

dino3k

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Puchar Azji
Piłka Nożna: Syria - Japonia
Typ: 2 (-1.0)
Kurs: 2.20
Bukmacher: EXPEKT

Analiza:

Ja widzę ten mecz tak ; Japonia wychodzi na boisko i zmiecie Syrię. Kurcze przecież Japonia to jeden z głównych faworytów do zdobycia Pucharu Azji. Pierwszy mecz z Jordanią jak dla mnie to był wypadek przy pracy. Japonia w tym meczu przeważała, miała 63% posiadania piłki i stworzyła sobie więcej okazji do strzelnia bramki, jak dla mnie nie mieli w tym meczu po prostu szczęścia i spaliła się w roli faworyta. Japonia jest dobrze pukładaną drużyną wiekszość zawodników gra w Europejskich klubach, kilka z nich to gwiazdy światowego formatu. Japończycy pokazali się z dobrej strony już na Mistrzostwach w RPA. Syria jak dla mnie to drużyna anonimowa jedyne co wiem o tej drużynie to że ich państwo leży gdzieś pomiędzy Turcją a Izralem, po za tym nic ciekawego. Ok Syria wygrała swój pierwszy mecz, ale z kim ? Z Arabią Saudyjską 2;1 tzn że dobrze przygotowali się do tego turnieju ale ja uważam że Kraj Kwitnącej wiśni jest dużo silniejszy od Jordani, Syri i Arabi Saudyjskiej. Jeśli tylko Japoczycy będą mieli dobry dzień wygrają dziś z Syrią różnicą 2-3 bramek ????
Polecam też : Over 2,5 bo Japonia jest offensywnie nastawioną drużyną

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Mecz : Syria - Japonia
Typ : Kagawa strzeli w dowolnym czasie
Kurs : 4,75
Buk : bet365
Spotkanie w grupie B piłkarskiego pucharu Azji.Zmierzą się reprezentacja Syrii i Japonii.W pierwszych meczach według mnie było dwie niespodzianki.Syria pokonała Arabię Saudyjską 2-1 a Japonia zremisowała w końcówce meczu z Jordanią 1-1.W dzisiejszym pierwszym spotkaniu Jordania pokonała Arabię(tak też myślałem) 1-0.Jordania zajmuje teraz pierwsze miejsce w grupie z dorobkiem 4 pkt.Reprezentacja Japonii jeśli chcę uniknąć jakich kolwiek kalkulacji przed ostatnim spotkaniem z Arabią musi to spotkanie wygrać.W razie remisu ostatnia kolejka może nam przynieść &quot;ustawiony&quot; remis w meczu Jordanii z Syrią (nie będę się więcej o tym rozpisywał) natomiast porażka z Syria już całkowicie skomplikuje ich sprawę gdyż w tedy w ostatnim meczu również remis zadowoli tak Jordanię jak i Syrię.Bezapelacyjnym faworytem w dzisiejszym pojedynku pozostaje więc Japonia która była wymieniana w roli głównego faworyta turnieju.Myślę że dziś sprawy w swoje ręce wezmą doświadczony Honda i Kagawa znany z występów w Dortmundzie.Typuję łatwe zwycięstwo Japonii i jako strzelca w dowolnym czasie typuję właśnie Kagawe.

krajanka 43

krajanka

Użytkownik
ARABIA SAUDYJSKA - JORDANIA 0-1
Mecz był dramatyczny, Arabowie nic nie potrafili zrobić, tylko jakieś głupie wysokie wrzutki. Nie wiem co skład trenerski robił, żeby po połowie nic nie zmienił w grze swojej drużyny.
A Jordania broniła się w większości i groźnie od czasu do czasu atakując, dużo groźniej od przeciwnika. Po jednej z takich akcji miała być wrzutka, ale wyszedł ładny lob po błędzie bramkarza i 0-1 :razz: Bramka w 42 minucie, a wynik do końca pozostał bez zmian.
JAPONIA - SYRIA 2-1
Tutaj niepodważalną przewagę miała Japonia, dokumentując ją zdobyciem bramki w 35min. Syria potrafiła kąsać, stwarzając groźne sytuacje. W 72min. nastąpiła dziwna (kontrowersyjna) sytuacja, a mianowicie bramkarz Japonii otrzymał czerwoną kartkę, bo według sędziego faulował piłkarza Syrii w polu karnym. Faktem oczywistym jest, że go faulował, ale piłkarz był na ewidentnej pozycji spalonej. Nie wiem jak to jest w przepisach (czy w ogóle jest coś takiego :razz ???? , i czy tak można ale powinna być czerwień dla bramkarza bo rzucił się na nogi bardzo zdecydowanie, ale karnego nie bo spalony. Sędziowie przy tej sytuacji się chyba nie potrafili dogadać bo początkowo boczny chyba pokazał spalonego właśnie. Później chcieli odkupić winy i Japonia dostała karnego ;) i wygrała cały mecz 2-1.
Proponuję zobaczyć powtórkę z opisywanej sytuacji bo na prawdę warto.
W następnej kolejce:
Syria - Jordania wg mnie zwycięstwo Syrii
Arabia S. - Japonia wg mnie zwycięstwo Japonii

buktyper 3

buktyper

Użytkownik
Moim zdaniem Japonia nie powinna tego meczu wygrać. Zapomniałeś dodać jeszcze o czerwonej kartce w kapelusza dla piłkarza Syrii. Syryjczycy grali naprawdę bardzo ładnie i mieli dużo okazji, a Japończycy grali niepoukładanie i naprawdę słabiutko. Ja akurat grałem over 2,5 po 1,75, więc weszło, ale myślę, że sędziowie na tym Pucharze Azji popełniają dość sporo błędów. To, że Saudyjczycy mogą sobie nie dać rady po fatalnej formie tej reprezentacji, zwolnieniu trenera można było też przewidzieć, ale odpuścilem mecz.
A jak dzisiaj? Na początek, a więc o 14:15 wielki hit. Australia vs. Korea Południowa. Mecz na szczycie - obie ekipy są poważnymi kandydatami do triumfu w Pucharze Azji, w 1 kolejce odnieśli cenne wygrane. Moim zdaniem będzie tu 2x@1,40. Sytuacja trochę podobna do meczu Korea Pn - ZEA wtedy tez minimalnym faworytem byli Ci pierwsi, a gralem 2x. Koreanczycy sa bardziej skuteczni, na mundialu byli moim zdaniem jedna z najlepszych druzyn, w sposob perfekcyjny wykonuja stale fragmenty gry typu rzut karny, rzut różny i maja niezwykle groźne strzały z rzutu wolnego. Tempo rownieza maja znacznie lepsze od rywali z Antypodów, wiec wedlug mnie uda im sie w najgorszym przypadku zremisowac, a w najlepszym wygrac. Poza tym za nami kontrolowany triumf z Bahrajnem, a wiec z naprawde niezla ekipą, która w meczach towarzyskich grala naprawde znakomicie, a w el. bodajze udalo im sie pokonac Japonię.
Dlatego oprócz 2x Koreańczyków śmiało móżna sprobować Bahrajn - Indie over 3,5 @1,80. Indie sa wyraznymi outsiderami tej grupy.

malin157 75K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Moim zdaniem Japonia nie powinna tego meczu wygrać. Zapomniałeś dodać jeszcze o czerwonej kartce w kapelusza dla piłkarza Syrii. Syryjczycy grali naprawdę bardzo ładnie i mieli dużo okazji, a Japończycy grali niepoukładanie i naprawdę słabiutko. Ja akurat grałem over 2,5 po 1,75, więc weszło, ale myślę, że sędziowie na tym Pucharze Azji popełniają dość sporo błędów. To, że Saudyjczycy mogą sobie nie dać rady po fatalnej formie tej reprezentacji, zwolnieniu trenera można było też przewidzieć, ale odpuścilem mecz.
A jak dzisiaj? Na początek, a więc o 14:15 wielki hit. Australia vs. Korea Południowa. Mecz na szczycie - obie ekipy są poważnymi kandydatami do triumfu w Pucharze Azji, w 1 kolejce odnieśli cenne wygrane. Moim zdaniem będzie tu 2x@1,40. Sytuacja trochę podobna do meczu Korea Pn - ZEA wtedy tez minimalnym faworytem byli Ci pierwsi, a gralem 2x. Koreanczycy sa bardziej skuteczni, na mundialu byli moim zdaniem jedna z najlepszych druzyn, w sposob perfekcyjny wykonuja stale fragmenty gry typu rzut karny, rzut różny i maja niezwykle groźne strzały z rzutu wolnego. Tempo rownieza maja znacznie lepsze od rywali z Antypodów, wiec wedlug mnie uda im sie w najgorszym przypadku zremisowac, a w najlepszym wygrac. Poza tym za nami kontrolowany triumf z Bahrajnem, a wiec z naprawde niezla ekipą, która w meczach towarzyskich grala naprawde znakomicie, a w el. bodajze udalo im sie pokonac Japonię.
Dlatego oprócz 2x Koreańczyków śmiało móżna sprobować Bahrajn - Indie over 3,5 @1,80. Indie sa wyraznymi outsiderami tej grupy.
Indie są bardzo słabym zespołem, i również sądzę że Bahrajn sobie z nimi poradzi ale czy opcja over 3.5 gola to dobry typ, hmmm nie jestem pewien. Po tym co widziałem w wykonaniu Hindusów w meczu z Australią śmiem wątpić by strzelili dziś bramkę, ale pytanie czy Bahrajn jest na tyle mocny by aż 4 bramki strzelić... myślę że może być ciężko stawiam na wynik 2:0, max 3:0 dla Bahrajnu. Uważam że większe pieniądze warto zainwestować w ostatniej kolejce tej grupy kiedy to Korea Południowa zagra z Hindusami, powinno im zależeć, myślę że nie będą odstawiać takiej szopki jak Australia w poniedziałek. Myślę że nawet i 6-0 może wygrać Korea Południowa...

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Katar - Kuwejt 1,55 10/10 tobet 3:0 ✅
Katar - Kuwejt (+1) 2,40 3/10 tobet 3:0 ✅
Puchar Azji przeszedł w decydującą, ostatnią i najciekawszą fazę grupową. Teraz już wiemy kto jak musi kalkulować by wyjść z grupy. Dziś izi peffunią wydaje się typ na Katar. Szczerze powiedziawszy to nie wiem co się liczy przy awansie, czy bilans bezpośredniego spotkania przy takiej samej ilości punktów czy lepszy bilans bramkowy.
Ale tak czy siak Katar w meczu z Chinami przecież wygrał 2:0 więc to stawia ich w korzystniejszej sytuacji, do tego grają mecz z Kuwejtem który już o nic nie gra. Katar jak wszystkim wiadomo jest gospodarzem tych mistrzostw i wątpię, aby spartolili ten jeden krok do awansu do fazy pucharowej.
Chiny muszą wygrać z pierwszym w tabeli Uzbekistanem by awansować i liczyć na porażkę lub remis gospodarzy mistrzostw. Czy tak będzie ? Wątpię, przecież gospodarzom pomagają ściany.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
No to ja wrzucę informacje dotyczące właśnie kryteriów wyjścia z grupy, co się po kolei liczy w przypadku, gdy dwie drużyny mają tyle samo punktów. Może się to bardzo przydać przy analizach spotkań w ostatniej kolejce.
1. Bezpośredni mecz pomiędzy zainteresowanymi
2. Bilans bramkowy
3. Więcej strzelonych goli
4. Rzuty karne (w przypadku, gdy tylko dwie ekipy mają ten sam bilans i są na boisku po zakończeniu meczu)
5. Mniejszy współczynnik za czerwone i żółte kartki, wg zasady:
a) żółta kartka - 1pkt
b) 2 x żółta = czerwona - 3 pkt
c) czerwona - 3 pkt
d) żółta kartka, a zaraz po niej czerwona - 4pkt
6. Losowanie

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Nie sposób nie zgodzić się z typem AHA_SHAKALa. Że gospodarzom pomagają nawet sędziowie, było widać już wcześniej. Dzisiaj muszą wygrać i wygrają, co do tego chyba nie mamy wątpliwości. Czy to będzie przewaga od samego początku, czy karny w 99 minucie, 3 punkty po prostu muszą zostać dopisane do konta gospodarzy.
Uważam, że jest to jeden z najpewniejszych typów na dzisiaj. Spodziewam się ataków Katarczyków od samego początku i sam zagrałem 1/1 HT/FT w Ladbrokes po, moim zdaniem, świetnym kursie - 2.5.
E: Kursy idą w górę, tylko korzystać i się cieszyć ;)
E2: 3-0 (2-0), dziękuję, pozdrawiam.

ak3r 7

ak3r

Użytkownik
w razie gdy 3 zespoły zajmą 1 miejsce, póki co tak właśnie jest, to decyduje:
1. Bilans bramkowy
2. Więcej strzelonych goli

zgadza się?

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
w razie gdy 3 zespoły zajmą 1 miejsce, póki co tak właśnie jest, to decyduje:
1. Bilans bramkowy
2. Więcej strzelonych goli
zgadza się?
No trochę to trzeba rozszerzyć ????
Jeśli dwa zespoły będą mieć tyle samo punktów to sprawa jest prosta - kto wygrał bezpośredni mecz wchodzi. Jak był remis to liczą się bramki i spoko.
Natomiast jeżeli 3 drużyny będą mieć tyle samo punktów to jest tak:
1. Liczba punktów zdobytych w meczach z zainteresowanymi
2. Różnica bramek w meczach pomiędzy zainteresowanymi
3. Bramki strzelone w meczach pomiędzy zainteresowanymi
Czyli można powiedzieć, że te zespoły utworzą taką tabelkę, w której będą się liczyć tylko wyniki bezpośrednie, nie licząc zespołu czwartego.
i dopiero kiedy to nie przyniesie rezultatu, to liczy się ogólny bilans:
4. Bilans bramkowy ogólny w grupie

5. Więcej strzelonych goli w grupie

6. Mniejszy współczynnik za czerwone i żółte kartki, wg zasady:
a) żółta kartka - 1pkt
b) 2 x żółta = czerwona - 3 pkt
c) czerwona - 3 pkt
d) żółta kartka, a zaraz po niej czerwona - 4pkt

7. Losowanie

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
South Korea - Indie Time of 1st goal (28 min) 1,50 - Tobet ✅ 5 minuta gol (do 28 minuty było 3:1)

Według mnie typ pewniejszy niż dzisiejszy typ na Japonię która gra z Arabią Saudyjską o 1 miejsce w grupie.
Co do jutrzejszego typu wydaje się pewny. Indie na tym turnieju prezentują się beznadziejnie, a Korea jutro zagra właśnie w meczu z Indiami o 1 miejsce.
W meczu z Bahrajnem do 20 minuty było już 3:1 ,a w meczu z Australią do 25 minuty było już 2:0. Myślę, że jutro spokojnie do tej 28 minuty padnie jakaś bramka dla Korei.
A tu statystyki w meczu z Australią:

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Znane są już pierwsze pary piątkowych ćwierćfinałów.
Gospodarze drużyna Kataru zagra z Japonia natomiast Uzbekistan zmierzy się z reprezentacją Jordanii.Nie ma jeszcze kursów ale myślę że można próbować grać na awans Uzbekistanu - myślę że kurs będzie w granicach 1,30-1,40.
Myślę również że jak nie będzie żadnych wałków ze strony arbitrów to Katar pożegna się z rozgrywkami po meczu z Japonią.Tam kurs może być również fajny jeśli chodzi o awans Japończyków.

M 1

milten99

Użytkownik
Australia vs Bahrajn
Stawka: 1,5 na Australię
Co uważacie na temat tego spotkania? Korea, która zremisowała z Australią wygrała z Bahrajnem tylko 1 bramką. Mecz ma sporą stawkę, bo przegrany odpada z pucharu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom