dawidbarca
Użytkownik
skończ człowieku z wypowiadaniem się w tym dziale, bo wypisujesz takie herezje, że to się nie mieści w głowie. Nie wiem, w którym roku się zatrzymałeś, ale meczu Japonii nie widziałeś od bardzo dawna, to pewne, bo po raz kolejny wypisujesz jakieś farmazony o tej drużynie, po czym ona rozjeżdża swojego rywala jak walec ???? (podobna historia do herezji z Memoriału Wagnera w twoim wykonaniu).kursy nie zmieniaja sie pod wplywem kontuzji tylko z powodu grania przez bettorów danego zdarzenia, a oni pograli Kanade bo na poczatku 2.1 bylo valuebetem.
glowny atut Japoncow to wlasny parkiet, w przypadku terenu neutralnego Kanada bylaby zdecydowanym faworytem.
Japończycy obecnie bardzo ciekawy team, brakowało im od dawna lewego skrzydła, ale teraz mają Ishikawe, który gra na naprawdę świetnym poziomie, mają swój talent w końcu, na prawym na swoim bardzo wysokim poziomie jak zwykle Shimizu i wygląda to naprawdę ciekawie. Nie tak ciekawie, aby ogrywać jakieś USA, ale myślę, że którejś z europejskich druzyn są wstanie urwać jakiś punkcik, a takie teamy jak Kanada, czy Australia to nie mają za bardzo czego szukać w meczach z nimi, nie wspominając o Tunezji, czy Wenezueli.
Jak już zajrzałem do działu, to podam już typ na jutro:
Wenezuela +22.5 (1.95) Marathon promocja
Dla mnie bomba. Polacy po dwóch mega wyczerpujących meczach z rzędu, z Argentyną i z Iranem, nie sposób aby nie zrobić kilku roszad w składzie z Wenezuelą i nie zagrać na jakieś 50%, bo rywal ku temu idealny.
Wenezuela momentami w siatkę potrafi pograć, a takie linie są do pokrycia ciężkie, bo utrzymać koncentracje z takim rywalem to nie lada sztuka przez cały mecz, czego dokładnym przykładem są Rosjanie, którzy zagrali dwa sety na przewagi w spotkaniach z Tunezją i Wenezuelą. Dla mnie typ petarda