RPA- Argentyna
Dawno nic nie pisałem, z powodu braku czasu, ale półfinały zostały rozstrzygnięte bez niespodzianek. NZ pewnie zmierza po tytuł, natomiast szkoda mi Argentyny, bo zostawili serducho na boisku, ale to nie był ich dzień, a
Australia szczęśliwym splotem okoliczoności od początku turnieju zameldowała się w finale.
Jak dla mnie wygra ten mecz RPA. Dla Argentyny 3 miejsce byłoby ogromnym sukcesem, ale nie sensacją, bo wiele razy pisałem że ta drużyna dojrzała mentalnie i skillowo. Jednakże ich najważniejszy mecz turnieju był z Australią i wg mnie nie wyjdą już na tak ogromnej motywacji jak w półfinale.
Według mnie RPA gra dobry turniej, oprócz meczu z Japonią i poprostu musieli uznać wyższość NZ, które gra
rugby z innej planety.
Umiejętności, przygotowanie fizyczne i wszystkie argumenty są po stronie Springboksów i dla nich 3 miejsce będzie sukcesem wg mnie po porażce z Japonią i patrząc na kogo trafili w półfinale. Może nie sukcesem, a poprostu mają obowiązek ten mecz wygrać.
RPA 1.3 bet365
RPA -10 2.0 bet365
NZ- Australia
Napiszę może jutro coś, ale tu nie ma co pisać za dużo. Faworyt jest jeden- All Blacks.
Pisałem przed półfinałem żeby grać na ich zwycięstwo w turnieju i podtrzymuję ten typ po niższym już kursie.
NZ 1.4
NZ -6 2.0