Dzisiaj już lepiej, druga połowa to miazga ze strony Argentyny, wyszła różnica poziomów. Karta dla Gorgodze była momentem przełomowym, bo ten dzik z numerem 8 trzymał Gruzję przy korzystnym dla nich wyniku.
Włochy- Kanada
Kurs 1.1 na Włochów to śmiech na sali. Bez Parisse tracą 50% swojej wartości, na dodatek bez niego i jeszcze nie na swojej ziemi nie są tak groźni.
Są trochę lepsi niż Kanada, ale nie aż tak jak to sugerują kursy.
Dla Kanady to jest mecz z kategorii, w którym można powalczyć o korzystny rezultat, bo rywal z o wiele niższej półki niż
Irlandia. Według mnie tu będzie mecz na styku, Kanada się na pewno postawi i nie położy się przed Italią.
Brakuje Castrogiovaniego w 1 linii Włochów, na pewno do teraz czuje starcie z Picamolem, gdy sobie usiadł na tyłku. Francuz przejechał się po nim jakby jechał czołgiem.
Kanada +16,5 1.8 Bet365
Samoa- RPA
Oj to będzie bez wątpienia walka na całego. Porażka w tym meczu wyrzuci na 99% RPA z turnieju, bo awansuje wtedy Samoa i
Szkocja.
@levy42 podał fajne typy, na pewno warto je pobrać. Walka tam będzie na całego.
Czerwona kartka na filmiku powyżej dla Alesany Tuilagiego zasłużona, ale ja nie o tym. Jest to jeden z 5 braci Tuilagich, 4 gra dla Samoa, jeden dla Anglii. Alesana to jedna z gwiazd tej drużyny, prawdziwy czołg. Pomimo gry na skrzydle, ten mierzący 194cm wzrostu zawodnik waży 111kg !!
Samoa to nie są jakieś placki i byle jaka drużynka. RPA to doświadczona i wiekowa drużyna, która mega słabo prezentuje się w tym roku. Wyraźna porażka z Argentyną w tym roku, porażki z Aus i NZ. Jestem ciekawy jak zagrają pod presją wyniku, ale dla mnie Samoa nie jest tutaj bez szans.
Jak dla mnie handi zdecydowanie za wysoko ustawione. Chyba sama nazwa RPA tak działa na oddsmakerów.
Samoa +19,5 1.9 Bet365
Samoa 9.0 Bet365
Anglia- Walia
Na zwieńczenie rugbowego dnia prawdziwy klasyk i gratka dla każdego fana sportu i polecam każdemu oglądanie tego meczu(poprzedniego również;
Włochy niewarte oglądania).
Nie widziałem pierwszego meczu Walii, ale tam wyszły rezerwy i pewnie pokonały Urugwaj.
Anglia do 50-60 minuty mocno stremowana, męczyła się z Fidżyjczykami, ale ostatecznie wygrała pewnie.
W jutrzejszym meczu wyjdą optymalne piętnastki z obu stron.
Walijczycy osłabieni brakiem podstawowego obrońcy i jest to dla mnie kluczowa strata.
Po drugie Anglicy mają dużo mocniejszą formację młyna i Walijczycy zostaną zdominowani. Stałe fragmenty dla mnie będą kluczem do sukcesu.
W porównaniu do poprzedniego meczu,
Anglia wstawia do składu jednego z braci Vunipola na pozycję nr8 oraz Farella na pozycję łącznika ataku. Dwie kluczowe pozycje i dla mnie jeszcze lepsi zawodnicy niż ich poprzednicy Morgan oraz Ford.
Jak dla mnie
Walia tu nie absolutnie żadnych atutów. Anglicy ich poprostu pojadę i nie widzę tutaj innej opcji.
Anglia 1.30 Bet365
Walia poniżej 19,5 1.25 Bet365
Anglia poza turniejem z taką grą, tego jestem pewien.