>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"Przetransportowanie Bonusów"

F 0

fuser

Użytkownik
Witam. Nie za duzo gram ale ostatnio przeczytalem jakiegos ebooka ze zlotemysle.pl i nurtuje mnie od tego momentu jedno pytanie, a mianowicie czy mozliwe jest &quot;przetransportowanie&quot; bonusu z jednego konta na drugie. Juz mowie o co mi chodzi: jakis buk oferuje 100% depozytu. Zalozmy ze wplacam 100 pln dostaje 100pln bonusu i calkowity obieg musi wyniesc 200pln. Znajduje zaklad gdzie kursy sa np 1.9 i 1.8 ( tenis, baseball). W buku gdzie dostalem bonus stawiam 200 pln za 1.9, a u jakiegos innego buka stawiam 200pln za 1.8. I oczywiscie jesli przegram u tego booka z bonusem to nic sie nie dzieje po prostu mam czyste konto i narka a czysty zysk u tego drugiego. Jesli trafie na odwrot, to gram az do skutku, czyli zrobienia calego obrotu albo przegrania wszystkiego. Ale to jest za proste, przeciez gdyby tak bylo to kazdy by robil takie numery ze znajomymi itp. Gdzie jest haczyk? Slyszalem ze u niektorych blokuja konta jesli od razu sie postawi cala sume ale przeciez nigdzie nie jest to zabronione. Jesli np gram u jednego buka z mojego konta z bonusem a z ip kolegi z jego konta gram na zdarzenie przeciwne to nie maja zadnych podstaw zeby nam zablokowac konta. Mam nadzieje ze ktos mnie oswieci bo zycie nie moze byc takie proste. Pozdrawiam.

K 76

karlos83

Użytkownik
Jak to ladnie nazwales &quot;przetransportowanie&quot; ja bym to nazwal &quot;kradziez&quot; badz &quot;oszustwo&quot; nie sadzisz ? ????

G 46

ghs

Użytkownik
Heh... Karlos, chyba trochę pokręciłeś... Rozumiem, ze jak się postawi zakład za kwotę bonusu, to jeszcze jest OK, ale jak się skontruje zakład u drugiego buka, to już &quot;oszustwo&quot; i &quot;kradzież&quot;? Chyba się nie wyspałeś dzisiaj.

F 0

fuser

Użytkownik
o wartosciach moralnych w przypadku bukmacherki mozna duuuzo dyskutowac:-] a ustawianie kursow w taki sposob ze grajac &#39;normalnie&#39; czlowiek nie ma szans wyjsc na zero nawet jak w kasynie? Chodzi mi o to czy istnieje jakis kruczek przez co buk moze do takiej sytuacji nie dopuscic. Wplacaj 40 pln i dostajac 40 pln bonusu nie moge zagrac zakladu za 80pln na jakis mecz tenisowy o kursie 1,9? to chyba nie jest kradziesz? tak samo moze mowic o sur betach ze tez to jest kradziez. ja chcem zdobyc troche kapitalu na progresje i tyle, i pytam sie czy takie cos jest mozliwe i czy komus sie udalo, zreszta nie ja to wymyslilem tylko byl w jakims ebooku ze zlotemysli.pl. dziekuje i pozdrawiam

R 0

rolfyo

Użytkownik
jesli sie nei myle jest cos takiego ze tzreba obrocic chyba 5 razy ten bonsu z kursem minimalnym 1.5 ???? dokaldnie nie wiem poczytaj w regulaminie tej promocji

K 0

kristobal

Użytkownik
Chyba najprościej - jeśli mamy konta u kilku bukmacherów - zrobić surebeta - czyli przegrać kasę u jednego bukmachera -a wygrać u drugiego - wtedy mamy pełny legal!!

G 46

ghs

Użytkownik
kristobal, chyba nie pomyślałeś, zanim to napisałeś. Skąd wiesz, u którego buka przegrasz? Może się okazać, że kwota, którą chciałeś wyprowadzić, się pomnożyła i dopiero wtedy masz problem.

dukat 7

dukat

Użytkownik
kristobal, chyba nie pomyślałeś, zanim to napisałeś. Skąd wiesz, u którego buka przegrasz? Może się okazać, że kwota, którą chciałeś wyprowadzić, się pomnożyła i dopiero wtedy masz problem.
Racja. Jednak mając bonusy u kilku bukmacherów łatwiej jest je obrócić, grając na zdarzenia dwu drogowe u dwóch buków. Jasne, zawsze dojdziemy do takiego momentu, że będzie ryzyko, czy wygramy u tego buka, u którego chcemy, jednak mając odpowiednio duży kapitał można wybrnąć i z takiej sytuacji. Tylko czy wtedy zysk będzie zadowalający.....

K 0

kristobal

Użytkownik
To nie jest problem.....zagram drugi raz....... może w końcu przegram ????

G 46

ghs

Użytkownik
To nie jest problem.....zagram drugi raz....... może w końcu przegram ????
Otóż myslisz się grubo - możesz się zawieść i drugi raz, i trzeci... wiem to niestety z doświadczenia ???? To nie jest takie proste, jak ci się wydaje.
Zresztą ktoś już się lepiej na ten temat wypowiedział tutaj (inne forum).

F 0

fuser

Użytkownik
biorac pod uwage ze juz za 3 razem mozna wyplacic bonusowe pieniadze a na drugi koncie gramy bez bonusow to ryzyko przy odpowiednim doborze kursow i wykorzystaniu roznic jest praktycznie zadne, tzn na pewno nie wyjmiemy mniej niz wlozylismy ale niekoniecznie wygramy cos sporego. ale czasami sie uda i to bedzie legalny czysty zysk

K 0

krawi

Użytkownik
Kilkukrotne obstawienie zakladow przeciwnych powoduje kazdorazowo strate nawet 10%. Kilka zdarzen na jednym kuponie powieksza te strate. Kilkukrotne obrocenie tej samej gotowki doprowadza do jej uszczuplenia i opisane metody sa nie do zastosowania i mozna je wsadzic miedzy bajki.

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Kilkukrotne obstawienie zakladow przeciwnych powoduje kazdorazowo strate nawet 10%. Kilka zdarzen na jednym kuponie powieksza te strate. Kilkukrotne obrocenie tej samej gotowki doprowadza do jej uszczuplenia i opisane metody sa nie do zastosowania i mozna je wsadzic miedzy bajki.

Nie zgodzę się z tobą. Nie raz tak robiłem i bez zastanowienia mogę powiedzieć, że jest to jedna z najlepszych, najszybszych i najbezpieczniejszych metod obracania bonusem. Między dwoma bukmacherami bez problemu znajdziemy codziennie kilka zdarzeń przeciwnych o stracie -1,5% do -2,5%. Wielokrotnie udawało mi się tak obrócić bonus zachowując 90-95% wartości bonusa ????

G 46

ghs

Użytkownik
Obrócić bonus można tak na luzaku, ale przetransportować już nie bardzo. Można zaryzykować, ale szanse są pół na pół ;)

dukat 7

dukat

Użytkownik
Teraz już dość rzadko znaleźć można buka, który wymaga jedynie 3x obrotu. W większości przypadków bonus należy obrócić 6x. Więc wydaje mi się, że taka gra przestaje być opłacalna. Konta u dwóch buków z bonusami już raczej nam nie wystarczą, a większa ilość kont i zarazem bonusów, to ryzyko, że w końcu zostaniemy z dużym kapitałem u jakiegoś bukmachera i nie będziemy mogli go wypłacić.

C 0

curt

Użytkownik
Ja gram tym systemem od bardzo długiego czasu i przynosi mi regularnie zyski ???? najlepiej obraca się na free betach ???? bo żeby wyciągnąć bonusa wystarczy postawić zakład 2x ???? To tyle, system jest genialny bo minimalizuje ryzyko ???? polecam

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Gorzej jeżeli bukmacher rozliczy Ci pewien zakład po kursie 1.0 który wygrałeś, wtedy będziesz miał wtopę. Jeżeli zgromadzisz dużą kwotę u jednego bukmachera może doszukać się jakiegoś przepisu który niby złamałeś i nie wypłaci kasy, lub wypłaci tylko depozyt. Poza tym startując z kapitałem 200zł ciężko jest coś uskrobać. System dosyć pewny ale w końcu skończą się bonusy i znajomi którzy będą chcieli współpracować.

gdn 0

gdn

Użytkownik
wystarczy troche oleju w głowie, dokładność, zacieranie śladów, zmienne iP. gorzej jak sie ktoś rzuci na większe bonusy (np ja) i nawet mając kapitał ok 3-4 tyś złotych, aby obrócić (przetransferować) głupie 100 Euro, musiałem nieźle kombinować gdy nie udało się po raz kolejny &quot;przegrać&quot; zakładu. Na całe szczescie wyszedłem na zero, ale ostatni kupon puszczałem bez zadnego zabezpieczenia (tzn typ bez kontry u innego buka) po prostu nie miałem już kasy. Także, trzeba mieć i nerwy i dużo pieniędzy. Od czasu do czasu mozna sie pobawić.

Do góry Bottom