Witam. Nie za duzo gram ale ostatnio przeczytalem jakiegos ebooka ze zlotemysle.pl i nurtuje mnie od tego momentu jedno pytanie, a mianowicie czy mozliwe jest "przetransportowanie" bonusu z jednego konta na drugie. Juz mowie o co mi chodzi: jakis buk oferuje 100% depozytu. Zalozmy ze wplacam 100 pln dostaje 100pln bonusu i calkowity obieg musi wyniesc 200pln. Znajduje zaklad gdzie kursy sa np 1.9 i 1.8 ( tenis, baseball). W buku gdzie dostalem bonus stawiam 200 pln za 1.9, a u jakiegos innego buka stawiam 200pln za 1.8. I oczywiscie jesli przegram u tego booka z bonusem to nic sie nie dzieje po prostu mam czyste konto i narka a czysty zysk u tego drugiego. Jesli trafie na odwrot, to gram az do skutku, czyli zrobienia calego obrotu albo przegrania wszystkiego. Ale to jest za proste, przeciez gdyby tak bylo to kazdy by robil takie numery ze znajomymi itp. Gdzie jest haczyk? Slyszalem ze u niektorych blokuja konta jesli od razu sie postawi cala sume ale przeciez nigdzie nie jest to zabronione. Jesli np gram u jednego buka z mojego konta z bonusem a z ip kolegi z jego konta gram na zdarzenie przeciwne to nie maja zadnych podstaw zeby nam zablokowac konta. Mam nadzieje ze ktos mnie oswieci bo zycie nie moze byc takie proste. Pozdrawiam.