>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

przelew do gamebookers

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Chyba jest od dawna za darmoche i trwa mniej niz 30 sekund heh lol

Dokładnie mości panowie i panie (cukiereczek Roksana ???? ) ale wypłata z Moneybookers to 7zł , fakt faktem 7zł to mniej niż 30zł za przelew z konta typu inteligo do banku w Austrii.

Ja zachęcam do zobaczenia mojego fotosa odnośnie promocji na urodziny. Żaden buk mi nie dał takiej promocji. Poprostu GB leje inne pod tym względem po łbie ;) :mrgreen:

qlej1 0

qlej1

Użytkownik
Troche sie juz w tym pogubilem ???? Mam kase na GB i teraz jak ja bede chcial wyplacic to lepiej od razu do mojego banku (Bank Zachodni) czy taniej wyjdzie przelac kase na MB a dopiero z MB do mojego banku??

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Troche sie juz w tym pogubilem Smile Mam kase na GB i teraz jak ja bede chcial wyplacic to lepiej od razu do mojego banku (Bank Zachodni) czy taniej wyjdzie przelac kase na MB a dopiero z MB do mojego banku??
Taniej bezpośrenio na konto w banku [GB--&gt;konto bankowe 1Euro=3,79zł] bo jak z GB---&gt; MB(free)---&gt; konto bankowe (7zł)

Jeżeli jest to Twoja 1 wypłata w miesiącu to lepiej bezpośrednio do banku ;) ; bo jak kolejna (czyli nie 1 to lepiej GB--&gt;MB--&gt;konto bankowe)

H 0

hotmelt

Użytkownik
Witam
Mam pytanie
Mianowicie mam na koncie moneybookers 10 Euro i chciałem je wpłacić do GB, ale w GB mam założone konto w PLN. Czy jak przeleje te 10 EURO, to przeliczą mi to na złotówki?

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Czytajcie regulamin ze zrozumieniem zarówno Moneybookers jak i GB. Możesz mieć nawet w rupiach indyjskich a jak wpłacisz na konto do GB to oni CI przewalutowują na walute konta w GB. Czyli jak masz na MB 10$ a 1$=3zł (przykład) to na koncie będziesz miał w GB ok 30zł. MB pisze że rezerwuje sobie że wpłaty w walutach innych niż krajowe (np wpłacamy dolce a chcemy na koncie w buku mieć zł) że różnice mogą być w granicach 0,95% wpłaty. Czyli jak wpłacisz ok 100zł w przeliczeniu na polish zloty, to może się okazać że na koncie w gb po przewalutowaniu *(money bookers tutaj przewalutowtywuje nie GB :! ???? będzie 99,05zł (różnice kursowe) i nie narzekajcie że GB tak robi bo jakbyście wpłacami obcą walutą na konto do innego buka (wplata przez MB) to tak samo by było... więc skończcie biadolić ;) i jak ktoś jest zaradny to sobie wyrobi kartę debetową lub kredytową i wtedy wpłata bezpośednio do buka bez żadnej prowizji w 20 sekund ???? :spokodfhgfh: :jupi:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Mogę Was pocieszyć. Dowiedziałem się nieoficjalnie, że już wkrótce znów Gamebookers będzie miało konto w polskim banku :jupi: :jupi:

S 0

siner

Użytkownik
Po 5 miesiącach postanowiłem wrócić do GB i wysałełm kasę (oczywiście na stare konto). Po lilku dniach kasa wróciła,więc wysłałem maila i dowiedziałęm się tego, oczy mtutaj piszecie,że konto zamknięte bla bla bla. Jednak nic nie było mowy o nowym koncie w polskim banku,więc nie wiem teraz czy czekać czy wpłacać gdzie indziej ????

Szary do mnie przysyłają ca 1-2 miesiące maile,że będę miał podwojenie do 80 zł jak wpłace kasę,więc pewnie to będzie na tej zasadzie

pablo_aimar 38

pablo_aimar

Użytkownik
Czy po zmianie banku (wycofaniu polskiego konta z GB), jesli wplacam na konto bankowe podane w zakladce &quot;wplata&quot; (bodajze niemieckie) czy moge dokonac nadal wplaty korzystajac z polskich złotych ? czy musze wplacac w euro ? prosze o odpowiedz

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Możesz wpłacać śmiało w zł. Jednak jeżeli chcesz mieć o jakieś 3h kasę wcześniej to możesz wpłacać w Euro ale wiąże się to z pewną niedogodnością-wahaniami kursów to raz, a po 2 buki robią jeszcze tak zwany dopuszczalny fixing, czyli jak Euro kosztuje 3,8 to oni mają jesze zabezpieczenie w postaci +/-7% i często jest tak że jesteś na tym stratny, więc wpłać w zł i nie bój się nic -GB to solidna firma ????

rodrigo_palacio 0

rodrigo_palacio

Użytkownik
Otrzymałem dzisiaj wiadomość dotyczącą podwojenia depozytu i bardzo chciałbym skorzystać z tej promocji ale nie wiem czy na GB można wpłacić pieniądze na poczcie. Można czy nie? A jesli tak to jak wypełnić druczek?

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Mam 20zł na BAH , chciałbym to jesczze troszeczke obrócić i ile bym zaplącił jakbym przez MB wplącał do GB bo wiem ze przynajmnije 20zł tak ?

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Wpłata z poziomu MB do Gamebookers to nawet możesz chyba 50grosideł wpłacić jakoś tak, nie testowałem, dla jaj wiem że kolega sobie posłał 1 grosik na BAH to mu zaksięgowali &lt;LOL&gt;

Do góry Bottom