>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przedmeczówki 1.01 - live > 1.85

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Jak ktoś wczoraj nie mógł spać to w nocy można było łapać linie 168 pkt relatywnie szybko w meczu Toronto -Milwaukee gdzie oryginalnie linia była ustawiona na 203. Minus tylko taki że się skończyło na 157...

gajin 150

gajin

Użytkownik
Szkoda, że nie poparte statami, ale spoko. Musi mi taka odpowiedź wystarczyć.

Jak możesz zapodaj tutaj test uwzględniając zyski/straty i przekonaj wszystkich niedowiarków, ze to może działać ;)
Ja również poproszę, tylko z frytkami i bez wrzut o nauce czytania i bez &quot;hehehe&quot;.

Dziękuję

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Jak ktoś wczoraj nie mógł spać to w nocy można było łapać linie 168 pkt relatywnie szybko w meczu Toronto -Milwaukee gdzie oryginalnie linia była ustawiona na 203. Minus tylko taki że się skończyło na 157...
Dlatego na taki typ jest kurs 1.83, a nie 1.01.

Na 6 zdarzeń jakie zagrałem na razie 1 nie wszedł (grałem różnicę mniejszą niż 35-40 pkt), tak więc jak dla mnie na razie jest dobrze.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Jakby wziąć kurs z BWin to typ pasuje do systemu jak w mordę strzelił ????
Okaże się, czy to mecz perełka pod ten system czy też niespodzianka mega niespodzianka ????

o co wam chodzi z graniem tych lini w koszu
Co do linii...
Patrzysz, że przed meczem jest na U/O np linia u/o 190,5
W połowie meczu ta linia na live wynosi np u/o 155,5 to grasz over 155,5 ????
Trochę naciągany sposób gry, ale jestem w szoku jak to wchodzi.
Kurs 1,83, a na 10 typów 2 lub 3 mi nie weszły. Ciekaw jestem jak będzie to wyglądało przy większej próbie.
/Edyta ⛔
Coś poszło nie tak, można było grać na doga ????

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Chce wszystko spelniajace warunki kursu 1.01 a wiec jak masz w siatce na kogos 1.10 a przegrywa 0-2 i w 3 secie jest 5-8 i ze ci 1.10 wygraja 3 seta 1.85 to wchodze bankowo. Bo 1.10 przedmeczowka to na +2.5 seta byloby 1.005

Trnava-slovacko ponizej 8 2.15 ⛔
Przedmeczowka u5.5 1.06 wiec 8.0 byloby z 1.01

STAWKA REKREACYJNA BO TO TOWARZYSKI !!!

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
z tego co tutaj wrzucilem to juz mozna wyciagnac wnioski ze noznej towarzyskiej i mlodzikow sie NIE GRA.
totale w koszu ✅✅✅
winy do 1,02( w tym jeden po 3,15) ✅✅
bramki w noznej (mlodziki, towarzyskie)⛔⛔
tenis : ⛔

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Totale w koszu zamiatają
Nawet połówki działają ???? (po pierwszej kwarcie sprawdzasz różnicę)

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Jeżeli chodzi o połówki to jeszcze nie rozkminiałem tego w ten sposób, ale te 10-15 to chyba minimum.
Bardziej chce to opracować na stawkowaniu
+10 = 1j
+15 = 2j
+20 = 3j
Coś w ten deseń

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Chociażby ten mecz, gdzie w drugiej kwarcie zrobili niesamowity wynik:
http://www.livesports.pl/mecz/6aE2wLX7/#szczegoly-meczu
Ciekaw jestem jaki kurs był na pierwszą połowę po pierwszej kwarcie, skoro suma pkt = 52, a linia przedmeczowa 99, więc podejrzewam, że ten mecz nie był do grania, bo podejrzewam, że przy wyniku 1Q=52 linia na pierwszą połowę oscylowała w granicach 98 (+/-5).

Edyta.
Nie chciałbym aby to było odebrane za chwalenie się (takie kwoty, że nawet nie ma czy,m się chwalić) ale od momentu zaprezentowania sposobu gry przez Soltysiao tak to u mnie wygląda.
Przy płaskiej stawce byłby ładny wynik. (patrz załącznik)
(zlepka wszystkich typów u/o, z których może 1 lub 2 spełniały kryteria dobory +/-35, część z nich granych na pałę - &quot;muszę zagrać&quot; :grin ????
Nie śmiać się z kwot proszę ????

typy
ilość typów = 32
✅ = 22
⛔ = 10

kwoty
wkład = 10,31
wygrana = 13,41
na czysto = 3,10

S 440

straszaksam

Użytkownik
hm, ciekawe :razz:
poprowadź może temat, albo graj typy i rób takie podsumowanie jak tutaj i po zagraniu np. 100 spotkań, zobaczymy jak będą przedstawiał się wyniki, a przede wszystkim kluczowy w tym wypadku Yield ;)

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Edyta.
Nie chciałbym aby to było odebrane za chwalenie się (takie kwoty, że nawet nie ma czy,m się chwalić) ale od momentu zaprezentowania sposobu gry przez Soltysiao tak to u mnie wygląda.
Przy płaskiej stawce byłby ładny wynik. (patrz załącznik)
graty, tylko ze ty nie trzymasz sie podstawowej zasady odchylenia MINIMUM 35pkt i grasz jak uzalezniony na pale 20 meczow dziennie a ja wyczekuje na ten jeden.
mimo to graj dalej swoim i sie porowna, moze twoj tez ma sens

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Limitów się nie boję bo nie gram za jakieś grube pieniążki.
Jeżeli chodzi o sposób gry - masz rację, trochę chaotyczny ale staram się łapać co raz większe różnice.

najlepiej....

&quot;Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. SS4387583910F postawionym po kursie 1.83 na Poniżej 341.5 (Suma 2-drogowo Goyang Orions v Anyang KGC). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona po nieprawidłowym kursie i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, zakład został anulowany, ponieważ prawidłowy kurs dla tej selekcji był niższy niż 1,001.&quot;

Edyta
Troszeczkę mnie poniosło i za duże stawki poleciały ale chciałbym pokazać, że nawet jako-taka progresja jest możliwa w tym sposobie.
Linia przedmeczowa na HT była u/o 67,5.
Zagrałem 75,5 ale jak się podniosła wyżej to zagrałem za wyższą stawkę i tak kilkukrotnie.
Efekt końcowy mnie zaskoczył

Do góry Bottom