Ja również poproszę, tylko z frytkami i bez wrzut o nauce czytania i bez "hehehe".Szkoda, że nie poparte statami, ale spoko. Musi mi taka odpowiedź wystarczyć.
Jak możesz zapodaj tutaj test uwzględniając zyski/straty i przekonaj wszystkich niedowiarków, ze to może działać
Dlatego na taki typ jest kurs 1.83, a nie 1.01.Jak ktoś wczoraj nie mógł spać to w nocy można było łapać linie 168 pkt relatywnie szybko w meczu Toronto -Milwaukee gdzie oryginalnie linia była ustawiona na 203. Minus tylko taki że się skończyło na 157...
Co do linii...o co wam chodzi z graniem tych lini w koszu
mam mase takich kuponow ale z siatkowki, nie wiem czy ci sie przydadza bo tu sie gra 'na sety', a to dziala na troche innej zasadzie niz 'punkty' z koszykowki.
jaki spadek/wzrost linii względem przedmeczowej jest warty uwagi Twoim zdaniem?Totale w koszu zamiatają
Nawet połówki działają ???? (po pierwszej kwarcie sprawdzasz różnicę)
Ciekaw jestem jaki kurs był na pierwszą połowę po pierwszej kwarcie, skoro suma pkt = 52, a linia przedmeczowa 99, więc podejrzewam, że ten mecz nie był do grania, bo podejrzewam, że przy wyniku 1Q=52 linia na pierwszą połowę oscylowała w granicach 98 (+/-5).Chociażby ten mecz, gdzie w drugiej kwarcie zrobili niesamowity wynik:
http://www.livesports.pl/mecz/6aE2wLX7/#szczegoly-meczu
graty, tylko ze ty nie trzymasz sie podstawowej zasady odchylenia MINIMUM 35pkt i grasz jak uzalezniony na pale 20 meczow dziennie a ja wyczekuje na ten jeden.Edyta.
Nie chciałbym aby to było odebrane za chwalenie się (takie kwoty, że nawet nie ma czy,m się chwalić) ale od momentu zaprezentowania sposobu gry przez Soltysiao tak to u mnie wygląda.
Przy płaskiej stawce byłby ładny wynik. (patrz załącznik)
nie warto tego grac, od razu limity za cwaniactwoCiekawostka (patrz załącznik)
Zapewne buki zaraz zamkną zakłady