>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przedmeczówki 1.01 - live > 1.85

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Głupota i tyle, buk wystawia ten kurs 1.90/1.90 adekwatnie do tego co wynika z przebiegu meczu i już jest bez znaczenia, co myślał o danym spotkaniu przed meczem.
To jakby po 5 kolorach z rzędu na czerwone na ruletce stawiać, że w następnym kręceniu wypadnie czarne. No bo 6 razy z rzędu na czerwone jest tylko 1.5% szansy, tylko, co z tego skoro stawiając dalej mamy 2.00/2.00 (pominąłem zero), bo nikogo nie obchodzi co wypadało wcześniej(analogicznie jakie były linie przed meczem).
Oczywiście jest to jakiś sposób na grę, ale już w pierwszym poście pisanie typu: skuteczność ~70 % bo tylko jedna wtopa była jest śmieszne. Jaka próbka takie wnioski.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Oczywiście jest to jakiś sposób na grę, ale już w pierwszym poście pisanie typu: skuteczność ~70 % bo tylko jedna wtopa była jest śmieszne. Jaka próbka takie wnioski.
to sie czytac naucz ze gram tak od roku i skutecznosc 70% nie byla wzieta z 1 dnia i 4 typow hehehe
malo wiesz widac o bukmacherce wiec nie zniechecaj innych, sport to nie ruletka dla idiotow

gajin 150

gajin

Użytkownik
Głupota i tyle, buk wystawia ten kurs 1.90/1.90 adekwatnie do tego co wynika z przebiegu meczu i już jest bez znaczenia, co myślał o danym spotkaniu przed meczem.

To jakby po 5 kolorach z rzędu na czerwone na ruletce stawiać, że w następnym kręceniu wypadnie czarne. No bo 6 razy z rzędu na czerwone jest tylko 1.5% szansy, tylko, co z tego skoro stawiając dalej mamy 2.00/2.00 (pominąłem zero), bo nikogo nie obchodzi co wypadało wcześniej(analogicznie jakie były linie przed meczem).

Ten temat idealnie wpisuje się w cały dział.
Już to widzę, jak osoba która poświeciła rok na wymyślenie czegoś co daje zyski, przyleci z wywieszonym językiem, żeby podzielić się radosną nowiną o świętym gralu, za darmo, z wszystkimi którzy zechcą to przeczytać ;)

Jaaaaaaasne ;)

Jak już napisałem wcześniej, mam o tym czymś takie same zdanie jak Ty rpg.

Też wymyśliłem system i działa świetnie! Jak na polsacie w prognozie podadzą temperatury na następny dzień, i tego dnia o 13:00 jest różnica więcej niż +3 stopnie z prognozą, to pierwszy mecz hokeja wchodzę 20zł x dzień miesiąca x godzina x różnica temperatur, na zwycięstwo gospodarza. Gram tak 5 lat i wygrałem kupę hasju!

Przypomniało mi się czemu nie wchodziłem na to forum tyle czasu. Właśnie ze względu na takie tematy. Co jeden to głupszy [pseudo system].

Otrzymane punkty reputacji: +16
K 15

kolewacz

Użytkownik
Kolego co tak sie spinasz? Az tak bardzo chcesz zniechecic kogos do grania tym systemem czy moze o cos innego chodzi co Ciebie dotyczy? Jak na podane w tym temacie typy, na chwile obecna(prawie) wszystko wchodzi, wiec Twoje argumenty sa bezpodstawne, no i chyba wiesz, ze wysmiewac sie z kogos nie jest ladnie. Idz sobie zarabiac swoim systemem, ktory podobno masz, ale jak typowa &quot;onion&quot; sie nie podzielisz nim, ale co tam... ;)

S 440

straszaksam

Użytkownik
Uwielbiam porównania wydarzenia sportowego do gry losowej w stylu kości lub ruletka ????
a co do systemu, granie na pałę każdego wydarzenia spełniającego tylko założenie z nazwy tematu to głupota, aczkolwiek przy odpowiedniej selekcji to ten &#39;system&#39; wówczas może okazać się bardzo dobry, chociaż dla mnie to wtedy nie jest żaden system, tylko umiejętne granie live ;)

G 21

gilik7

Użytkownik
Dzisiaj inny mecz mnie bardzo zaciekawił - Gaziantep BSB - Fenerbahce. Przedmeczowa linia na WH wynosiła 153,5 pktu. Początek meczu był bardzo niemrawy, w pierwsze pięć minut rzucili bodaj 11 punktów (2-9) i linia spadła. Postawiłem linie over134,5 i dołożyłem jeszcze over 132,5. Później maksymalnie linia spadła do 128,5(!)!. W przerwie linia jest 144,5 pkt, w alternatywnych liniach, po mniejszych kursach można łapać over134,5 po 1,17. Wynik do przerwy 30-38. Więc idą na jakieś 136 punktów, ale pierwsza kwarta była bardzo słaba (29 pkt) i raczej będą równać do ilości punktów w drugiej (39pkt).
Czy taki był zamysł autora tematu co do wyszukiwania spotkań?

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Trzymajmy sie zasad ktore podalem wczesniej, bo mozna zaczac grac te 20pkt roznice i kursy 1,10 (na zywo 1,90) ale potem bez lamentu ze slaba skutecznosc.
przedmeczowka 1,02 max , wiecej wg uznania i dyscypliny
punkty 35-40 roznicy od przedmeczowej linii.
http://www.livesports.pl/mecz/KW9y5qfr/#szczegoly-meczu
Kolejny przyklad z dzisiaj,na zywo o0,5 2,10, win Verony 2,20 w 78minucie

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Innymi słowy autor tematu sugeruje że kursy 1,005 - 1,02 wchodzą zawsze bo pewnie w 90% ++ przypadków linia/zwyciezca jest pokrywana już wcześniej czyli tzw bezstresowe. W pozostałych przypadkach należy grać bo skoro takie kursy były przed meczem to pewnie wejdzie. Nie wiem osobiście gdzie tu logika.
Do tego należy dodać że to podejście typowo niezwiązane ze sportem bo jeżeli ktoś uprawiał sport na poziomie trochę wyższym niż kopanie piłki o blok to zdaje sobie sprawe że czasem trafia sie dzien w którym dosłownie wszystko przez cały mecz się udaje a czasem wręcz przeciwnie. Takie życie. Sytuacje że po XX czasie w jakimkolwiek sporcie ta tendencja się odwróci jest bardzo rzadka.
Zgadzam sie ze Straszakiem, że jak wszędzie da się wyłapać tym sposobem rodzynki, ale traktowanie tego jak system bazujący tylko na stawkach pomijając aspekt sportowy jest moim zdaniem mocno nietrafiony.
Aczkolwiek tak jak napisałem jest to tylko moja opinia, dlategoteż życzę autorowi sukcesów i pokazaniu że jest w tym coś co większość niedostrzega ;)

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
Ciekawe podejście do oczywistej peności pewniaka w niepewności czasowej
Esylencji stanu rzeczywistego

Chętnie zagram tym rozumowaniem i z rozumowaniem przetestuje
sposób autora na kilku przykładach ,
ten unikatowy post zawiera jako jedyny (w calym necie nie ma identycznego) ciąg znakowy &quot;esylencja&quot;.
autorowi tego ciągu znakowego gratuluję. przyłączam sie do zabawy i używam unikatowego ciągu znakowego egzyzdupcja.
co do autora watku to wyraza sie on bardzo niejasno. najpierw jedynie oczekuje aby pokazac zaklady zagrane po kursie +1,85 dla kursu pre 1,01-1,03 (takich mam na pęczki), po czym jednak okazuje sie ze chodzi o linie u/o w nozna badz kosza.. dla mnie roznica jest taka jakby w jednym przypadku ktos mial leciec samolotem a drugi powiedzial na to &quot;ok to ja pojde pieszo&quot;. szczegoly i szczegoliki. tzn egzyzdupcja.
e widze ze na100% chodzi o linie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
voic3d 300

voic3d

Użytkownik
a czy 153,5 i 128,5 daja roznice MINIMUM 35pkt ?
No uparł się na te 35 pkt i nadal nie odpowiedział mi na pytanie.
dlaczego akurat 35? Skąd ty ta cyfrę wynalazłeś?
Jak ja powiem, że 30 to będzie źle?

Tak czy siak sposób z koszykówką mnie się podoba choć te sztywne 35 są lekką abstrakcją ale punkt dla Ciebie

S 72

siargiej

Użytkownik
Tylko, ze ten system z liniami w kosza jest juz dosc dlugo w uzyciu, wiec nic nowego tutaj nie odkrylismy :p
Choc ta linia wynosila +/- 30pkt, a wejscie bylo najpozniej na poczatku 3q

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
No uparł się na te 35 pkt i nadal nie odpowiedział mi na pytanie.
dlaczego akurat 35? Skąd ty ta cyfrę wynalazłeś?
Jak ja powiem, że 30 to będzie źle?
bo gram tak od dawna i wiem jakie sa zaleznosci...?

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
bo gram tak od dawna i wiem jakie sa zaleznosci...?
Szkoda, że nie poparte statami, ale spoko. Musi mi taka odpowiedź wystarczyć.
Jak możesz zapodaj tutaj test uwzględniając zyski/straty i przekonaj wszystkich niedowiarków, ze to może działać ;)

Do góry Bottom