>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przedmeczówki 1.01 - live > 1.85

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Ogolnie chcialbym zebrac w jednym miejscu typy ktore przed rozpoczeciem meczu sa po kursie max 1.02 a na zywo mozna zlapac w granicach 1.85 badz wyzszym.

Najprosciej ujmujac jest to zlapanie value na zywo na cos &quot;pewnego&quot; przed meczem.

Przykladowo dzisiaj mecz atletico-barca i under 6.5 w przerwie po 1.90 a przed meczem 1.01 i oczywiscie juz bramki nie bylo.

Gram to od dluzszego czasu, skutecznosc w granicach 75/80 %.

Typy z kazdej dyscypliny (omijam tenis jedynie).
Moga to byc punkty w kosza : przed meczem 158.5 linia ploesti-valencia na zywo zlapany under 204,5 i oczywiscie 184 tylko
Podobnie praga-galata przed meczem 135,5 na zywo zlapane 96.5 i gladko weszlo.

Jedyna wtopa olympiakos w nozna w pucharze under 7.5 za 1.90 , przed meczem 1.01

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Pytanie tylko skąd wiesz w którym meczu złapiesz kurs 1.80 ?
Pierwszy lepszy mecz na under 6.5 na początku spotkania ma kurs max 1.02 ale nie wiesz, który z tych meczów skoczy do 1.80.
Równie dobrze możesz założyć: że grasz każdy under 6.5, gdy padnie kilka bramek w pierwszej połowie.
Tenis? Podasz przykład?

gajin 150

gajin

Użytkownik
Sorry, ale przykład jaki dałeś, to bzdura jakich mało.
Dowolny mecz, pre-play u6,5 1,02
DO przerwy padają 4 gole, kurs na u6,5 w granicach 1,80-2,20, i to jest nadal pewniak Twoim zdaniem?

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Sorry, ale przykład jaki dałeś, to bzdura jakich mało.
Dowolny mecz, pre-play u6,5 1,02
DO przerwy padają 4 gole, kurs na u6,5 w granicach 1,80-2,20, i to jest nadal pewniak Twoim zdaniem?
Daj przyklad 4 bramek do przerwy i underu 6,5 za 1,90 heheh. Widac pojecia nie masz a negujesz. Zeby under byl 6,5 to musi byc 5 bramek.
Druga sprawa gdzie napisalem ze to pewniak ??? Pewniak jest przed meczem, na zywo jest 1,90 i to spore value.
Nie rozumiesz, nie graj, nie zarabiaj.
ps : wiadome chyba ze odpuszczamy granie 4 ligi norweskiej czy 3 litewskiej czy innych wynalazkow.
Podobna sprawa z rogami, przed meczem linia 10,5 w meczu Lazio-do 85minuty byl tylko 1 rog i linia na o1,5 1,95 a na o2,5 4,00. Nie musze pisac ze w koncowce byly jeszcze 2 rogi.

gajin 150

gajin

Użytkownik
Ogolnie chcialbym zebrac w jednym miejscu typy ktore przed rozpoczeciem meczu sa po kursie max 1.02 a na zywo mozna zlapac w granicach 1.85 badz wyzszym.
Najprosciej ujmujac jest to zlapanie value na zywo na cos &quot;pewnego&quot; przed meczem.
Przykladowo dzisiaj mecz atletico-barca i under 6.5 w przerwie po 1.90 a przed meczem 1.01 i oczywiscie juz bramki nie bylo.
Gram to od dluzszego czasu, skutecznosc w granicach 75/80 %.
Typy z kazdej dyscypliny (omijam tenis jedynie).
Moga to byc punkty w kosza : przed meczem 158.5 linia ploesti-valencia na zywo zlapany under 204,5 i oczywiscie 184 tylko
Podobnie praga-galata przed meczem 135,5 na zywo zlapane 96.5 i gladko weszlo.
Jedyna wtopa olympiakos w nozna w pucharze under 7.5 za 1.90 , przed meczem 1.01
Cały Twój post jest napisany chaotycznie i nieskładnie, więc konia z rzędem temu, kto na tej podstawie zrozumie w lot Twój zamysł...

Wyjaśnij mi proszę również, jakim cudem zdarzenie które buk szacuje na 52% szans wystąpienia, jest niby value? To że przed meczem był to pewniak z 98% szansą wystąpienia, nie znaczy że nadal nim jest, bo przebieg danego spotkania zmienił kompletnie szanse. Prosiłbym o dokładny przykład: kurs pre-play, wynik w momencie obstawienia, dokładny czas obstawienia, oraz kurs. Może wtedy uda się mi zrozumieć Twój zamysł.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Zamysł jest jasny i klarowny, tyle że podpieranie się zdarzeniami któe akurat weszły jest mało rozsądne, bez podawania tych, gdzie nastąpiłaby przegrana, a takich też byłoby sporo, uwierz mi i sprawdź to sobie sam.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Napisalem o dniu wczorajszym oraz o tym co zauwazylem grajac to dluzszy czas, 7/10 typow wchodzi, glownie kosze 1,01 faworyt przegrywa 10cioma i w 4 kwarcie odrabia, to samo mozna.
Napisalem wczoraj, trudno zebym wspominal cala historie typow.
Chodzi mi glownie o zainteresowania i pisanie w watku przez WSZYSTKICH ktorzy takie cos dostrzegli, moze ktos akurat bedzie przegladal i zagra dany typ.
Dzisiaj umoczylem na tenisie ktorego mialem nie grac .
over 6,5 gemow w 2 secie 1,005 przed poczatkiem, na zywo 2,75 przy 0-30 i 0-5. Bylo juz 40-30 mozna bylo wycofac zaklad z zyskiem 80% wiec kto mial zarobic zarobil, kto czekal umoczyl ale to juz sprawa grajacego. Po raz kolejny pokazuje to ze mozna bylo zyskac na tym.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
dla testów puściłem dziś mecz AC Milan U19 v Brescia Calcio U19 : Under 6.5 Goals w 35 min. przy stanie 3:0 po kursie 1.45.
Nie wiem jaki był wynik , ale weszło mi to.
Może idziesz dobrą drogą ale łapać kursy 1.90 to trochę dużo,
Jakby to zaniżyć do 1.40 - 1.60 ?
Tak czy siak będę obserwował zdarzenia.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
nie gram takich niskich kursow o to chodzi, nie ma w tym value. po za tym na under przed meczem bylo 1,05 wiec to tez nie zalicza sie do mojej teorii grania max 1,02 ale mimo wszystko graty

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Mecz rozstrzygniety nie bedzie duzo faulow w koncowce.
Rotterdam-Groningen ponizej 192,5 1,83 teraz live poczatek 4 kwarty
przedmeczowka linia 153,5
✅

78-104 - 182 , na spokojnie
Z doswiadczenia zauwazylem ze gdy linia odstaje 35-40pkt to wchodzimy, jednak teoria sprawdza sie tylko w przypadku meczow rozstrzygnietych gdzie w koncowce nie bedzie co 5 sek faulu.

red-112070 125

red-112070

Użytkownik
YO Soltysiao

Ciekawe podejście do oczywistej peności pewniaka w niepewności czasowej
Esylencji stanu rzeczywistego

Chętnie zagram tym rozumowaniem i z rozumowaniem przetestuje
sposób autora na kilku przykładach ,

O 4

otello

Użytkownik
większych bzdur w życiu nie czytałem, ale jeżeli autor wątku jest rzeczywiście takim genialnym typerem to proponuje zrobić eksperyment i niech przed puszczeniem kuponu wrzuci tu swoje typy.... zobaczymy czy na 10 trafi 7-8 ????

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Idąc dalej w ten sam mecz pojawia sie linia kartek under 5,5 po kursie 2,10 (stan kartek 3)
przed meczem linia to chyba 3,5 po kursie 1,83.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Irak - ZEA
w tej chwili na under 3,5 jest kurs 1,66
tyle że stan meczu 1-1 więc to żaden pewniak.
Autorowi tematu nie o to chodziło, nie do końca chyba załapałaś, bo prelive u3,5 był kurs ~1,22.
Tu by bardziej pasowała linia 4,5 (lose) albo 5,5 (win), aczkolwiek kursy w połowie po 3 golach były na pewno cieniutkie i nie łapałyby się do założeń autora. Co najwyżej po 4 golu u5,5 miałby jakiś sensowny kurs, ale moim zdaniem to byłoby już dość ryzykowne.

YO Soltysiao

Ciekawe podejście do oczywistej peności pewniaka w niepewności czasowej
Esylencji stanu rzeczywistego

Chętnie zagram tym rozumowaniem i z rozumowaniem przetestuje
sposób autora na kilku przykładach ,
Używanie mądrych słów nie czyni nikogo lepiej postrzeganym ;)
Nie mniej, jeśli założysz temat i będziesz grał w ten sposób, chętnie poobserwuję i jak będę miał coś do powiedzenia co może w jakiś sposób pomóc, to pomogę.

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
masz racje typ pierwszy nie podchodzi pod temat. Jestem ciekawa opinii założyciela tematu o typie drugim z kartkami. Tutaj kurs na zdarzenie by dobry a przed meczem takiej linii nie było wcale.

S 440

straszaksam

Użytkownik
masz racje typ pierwszy nie podchodzi pod temat. Jestem ciekawa opinii założyciela tematu o typie drugim z kartkami. Tutaj kurs na zdarzenie by dobry a przed meczem takiej linii nie było wcale.
Jak na moje, to granie na kartki czy też na rożne jest bardzo opłacalne, aczkolwiek od założeń z tytułu tematu trochę odbiega. Nie mniej, granie na live kartek i rożnych to bardzo dochodowa kwestia, jeśli mamy nosa, szczęście i oglądamy mecz, potrafiąc przy tym przeanalizować sytuację na boisku.

Do góry Bottom