Edit2.....Po tym co się tu dzisiaj stało mogę tylko powiedzieć że czasami warto odpuścić i nie szukać zamiennika na siłę(choć obydwa mecze brałem pod uwagę i nawet godzina była podobna)
Lider dostał baty od wicelidera 4:0 a mecz wyżej z którego zrezygnowałem ze względu na kurs a dla mnie był pewniejszy wszedł gładko 0:4
No cóż tak się dzieje czasami.....
P@1,90
stawka 13j
----------------------------------------- 24,7j
stan 686,6j Edit...Oglądałem jeden cały mecz Uzbeków i obszerne fragmenty drugiego i to co pokazali pozwalało mi sądzić że spokojnie poradzą sobie z chłopcami z Ameryki Pł.,niestety aż żal było patrzeć.....po prostu po 30 minutach młode organizmy mówiąc w gwarze piłkarskiej spuchły i w przerwie wiedziałem że wyrok został wydany,po przerwie Urusi dokonali dzieła zniszczenia.....
Edit...Wiem że nic nie przebije wczorajszej przegranej młodych dumnych"synów Albionu" z Egiptem ale wyczyny młodzieży z Iraku naprawdę są godne podziwu!
Lubię patrzyć na tych chłopaków którzy jeszcze kochają to co robią i nie są skażeni wielką piłką i wielkimi pieniędzmi które za tym stoją.....
390 Philadelphia Union - FC Dallas 2:2(1:1,1:1)-w 87 bramka na 2:1,w 90+7 na 2:2-KOCHAM PIŁKĘ !!!
typ X2
@1,85
stawka 13
----------------------------------------- 24,05j
stan2391,14j
P@1,90
stawka 29j
-------------------------------------------- 55,1j
stan 699,7j
397 Universidad Autonoma Del Caribe FC - Union Magdalena Santa Marta 2:1(2:0,0:1)
typ +0.5 Union
@1,70
stawka 30j
-------------------- 30j
stan2401,89j