>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Przeciw faworytom

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Żeby mieć na 10 progów musiałbym mieć 10 tysięcy, niestety nie posiadam takiej gotówki.
no niestety tak jak pisze @Grabczyn to są minusy progresji bez odpowiedniego wkładu nie ma nawet co próbować się w to bawić
grając za 0,13% procent banku można się w to zacząć bawić ......a i tak gwarancji nie ma żadnej ......

G 26

gilotyn365

Użytkownik
Też gram z Tobą od jakiś 2-3 tygodni i wielkie gratulacje dla Ciebie bo Twój sposób na ogrywanie buka jak najbardziej się sprawdza ????
Właśnie skończyłem oglądać końcówkę Lille vs St. Etienne i chyba jednak wolę nie oglądać tych meczy, bo emocje były ogromne :p
Powodzenia w ogrywaniu buka !!!

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Sorry że tak późno!!!
273
Coritiba PR - Atletico Belo Horizonte MG 2:1(0:0,2:1)-gol w 92 minucie???? i zaraz potem koniec meczu
typ X2
@1,90
stawka 134j

-----------------------------------------
⛔134j
stan✅ 1524,98j

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Też gram z Tobą od jakiś 2-3 tygodni i wielkie gratulacje dla Ciebie bo Twój sposób na ogrywanie buka jak najbardziej się sprawdza ????
Właśnie skończyłem oglądać końcówkę Lille vs St. Etienne i chyba jednak wolę nie oglądać tych meczy, bo emocje były ogromne :p
Powodzenia w ogrywaniu buka !!!
wiem ,dlatego rzadko oglądam,mam już przesyt a poza tym szkoda nerwów dość mam adrenaliny w codziennym życiu:grin:

M 19

maniek23

Użytkownik
Zacząłem granie od połowy twojej stawki ???? Za duży stres hehe. A jeśli chodzi o termalice nie obstawiłem tego bo czułem że wygrają. Nadzieje są tam ogromne i dodatkowo obietnica stadionu też pewnie podziałała:razz:

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Teraz będzie post którym chcę wyjaśnić pewne sprawy
1. nie jestem typerem zawodowym i nie pobieram żadnych opłat za typy(przynajmniej na razie ???? ) i nie ponoszę żadnej odpowiedzialności za wasze nie powodzenia
2.nikogo nie zmuszam a ni nie namawiam do grania tym sposobem
3.założenia tego sposobu są w pierwszym poście gdzie wyraźnie piszę o 10 progach aczkolwiek nigdy nie pisałem że jest to gwarancja pewnej wygranej,bo takiej gwarancji nie ma nigdzie
4.temat ma wykazać że w dłuższej perspektywie i z odpowiednim zapleczem finansowym można wygrywać kasę od buka,nie da się włożyć 100zł a wyciągnąć 1000zł to działa odwrotnie trzeba włożyć 1000 zł żeby wyciągnąć 100zł
oczywiście można zagrać 3 x po 100zł z kursem @3,50 i wygrać ale trzeba być dobrym typerem a ja takim nie jestem
5.Jest to progresja i każdy kto zaczyna grać powinien wiedzieć w co się pakuje
6.temat nie promuje progresji i nie ma na celu wykazania jej wyższości nad innymi sposobami stawkowania których w żadnym wypadku nie neguję
7.Stosuje progresję bo jestem słabym typerem i nie potrafię osiągnąć skuteczności 50% typów z kursem @2,50 a tylko takie gwarantują jako takie zyski
8.nigdzie też nie powiedziałem że musicie mieć 10 000 zł na start to w pierwszym poście to był przykład,ja obecnie gram od spotkania nr.160 za realne pieniądze z budżetem 1300zł i stawką dziesięciokrotnie mniejszą niż tu prezentuje czyli 1,30 zł traktuje to w formie zabawy i zbierania doświadczeń
aha i oczywiście to 1300 zł spisałem na straty;)
no i też nie mam 10 000 tysięcy.....
każdy gra za ile może i stawki niech dobierze sobie sam ale na boga nie na cztery progi bo ja nie odważyłbym się wtedy zagrać progresji nawet na kursy @1,20......
9.nie jestem jasnowidzem i też się mylę(ostatnio dość często)więc nie ufajcie mi ślepo i jak wam jakiś typ nie odpowiada???? to go nie grajcie????
to tyle w kwestii wyjaśnień
Powodzenia w dalszej grze!!!

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Zacząłem granie od połowy twojej stawki ???? Za duży stres hehe. A jeśli chodzi o termalice nie obstawiłem tego bo czułem że wygrają. Nadzieje są tam ogromne i dodatkowo obietnica stadionu też pewnie podziałała:razz:
i bardzo dobrze:browar565:z tą termalicą postąpiłeś,właśnie o tym napisałem powyżej,ja teraz też żałuje????:dfdrgdf::zy3ou::przeklina:

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
274
Los Angeles - Seattle 4:0(4:0,0:0)
typ X2
@2,30
stawka 250j

--------------------------
⛔250j
stan✅ 1274,98j
od teraz będę pisał krótkie uzasadnienia
Los Angeles w ostatnich 10 meczach wygrał tylko 4 mecze z czego u siebie tylko 2,jak dla mnie trochę mało jak na faworyta z kursem 1,61
Seattle bez porażki w ostatnich 6 meczach.....
dodatkowo sąsiedzi w tabeli z różnicą 2 punktów i coś czuje że będzie zażarta walka o 5 miejsce
Oczywiście jak zwykle mogę się mylić

Edit......masakra miało być 0:0 i było ,szkoda tylko że w drugiej połowie ......
chyba lepiej będzie jak będziecie grali przeciwko moim typom ......

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
275
FK Teplice U21 v Slovan Liberec U21 2:3(0:2,2:1)
typ X2
@1,72
stawka 480j

---------------------------------
✅825,6j
stan✅ 1620,58j

powiem krótko bardzo marna oferta dzisiaj wybieram ten mecz bo wierzę w 16 remisów Slovana
Edit.....Miał się tu znaleźć mecz Górnika U21 - Pogoń U21(lay Górnik )ale wystraszylem się statystyk Pogoni na wyjeździe -wynik 0:2 mówi mi tyle że nie zawsze warto wierzyć statystykom
Edit 2....jedno jest pewne na meczach U21 w Czechach napewno nie można się nudzić !!!

M 19

maniek23

Użytkownik
Spokojnie ten mecz wejdzie ???? W najgorszym wypadku remis ale widze tutaj czystą 2:grin:
0-2 w pierwszej połowie ???? Uhh nawet za połowe stawki jest ciepło. Chyba zrobie tak jak ty. Zagram bardziej dla zabawy za 20% stawki i bedzie spokojniej. System jest super ale mam za dużego cykora

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Spokojnie ten mecz wejdzie ???? W najgorszym wypadku remis ale widze tutaj czystą 2:grin:
miałem też dziś na oku Hradec U21 i teraz jest 0:3,wychodzi na to że to czego nie zagrałem to gładko wchodzi ......

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
276
Fredrikstad v Ham-Kam 3:0(1:0,2:0)
typ X2
@1,83
stawka 134j

-------------------------------------------
⛔134j
stan✅ 1486,58j

bez uzasadnienia,po prostu ......

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
277
San Lorenzo - Union de Santa Fe 4:2(2:2,2:0)
typ X2
@2,80
stawka 250j

--------------------------------
:minister:250j
stan✅ 1236,58j

od razu uprzedzam nie radzę grać tego typu ze mną,ja zaryzykuję
gram na przeciw wszystkim racjonalnym wytłumaczeniom tego typu
forma ,miejsce w tabeli itd.jedynie co jest po stronie tego typu to bilans Lorenzo u siebie -tylko 2 wygrane mecze z siedmiu,oraz bilans bezpośrednich meczy-Union nie przegrał od 6 meczy z Lorenzo
jak wejdzie cofam się do pierwszego progu...
Edit....eh po 15 minutach 2:0 ide spać
Edit 2......było bardzo,bardzo blisko gdyby nie ostatnie 4 minuty.........

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
278
Volga Tver v Tekstilshchik Ivanovo 1:0(0:0,1:0)
typ 1X
@1,72
stawka 480j

-------------------------------
✅825,6j
stan✅ 1582,18j

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
279
Parana v Sao Caetano 0:0
typ X2
@1,90
stawka 134j

-------------------------------------------
✅254,6j
stan✅ 1702,78j

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Na 278 lepiej dać handicap +0,5 na Tver po kursie 1.95
dzięki za podpowiedź,muszę zwracać na to uwagę bo różnica w kursie spora
niestety już zagrałem ale może innym się przydać
Edit....teraz popatrzyłem i to jest handi 0,0 +0,5 czyli w przypadku remisu połowa stawki zwracana a połowa wygrana...

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
280
Atletico GO - Joinville SC 2:1(0:0,2:1)
typ X2
@2,05
stawka 29j

------------------------------------
⛔29j
stan✅1673,78j
już teraz widać że po skończeniu progresji i dojściu na pierwszy próg będę na ⛔ w stosunku do największego banku jaki miałem,jest to efekt wygrania dwóch meczów z kursem @1,72 grając stawkami na kurs@1,80...trzeba będzie dokładać jednostek w przypadku kursu niższego niż @1,80......

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
281
Sanfrecce Hiroshima v Kashiwa Reysol 0:0
typ X2
@1,83
stawka 65j

--------------------------------
✅118,95j
stan✅ 1727,73j

Do góry Bottom