>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przeanalizowane typy

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
PSG - Real I połowa 1X @ 1.36 /1 j.

Gram chyba pierwszy raz przeciwnko Realowi, ale nie ma się czemu dziwić. Kadrowo Real wygląda bardzo słabo, tak naprawdę każda formacja osłabiona i to bardzo poważnie. Nie chce mi się wierzyć, żeby tutja od pierwszej minuty Królewscy mogliby się rzucić na bramkę PSG. Czemu? Nie mają kim tak naprawdę straszyć. Zobaczymty jak będzie wygląda ofensywa w tym meczu Isco - Jese - CR. Nie da się ukryć, że Ronaldo prezentuje się bardzo słabo, nie gra na swoim poziomie!! Patrząc jeszcze na Beniteza to prezentuje raczej styl defensywy. Widać, że Real w obronie prezentuje się znacznie lepiej w tej formacji. I spodziewam się, że Królewscy są nastawieni na defensywą Marcelo , Varana, Ramos , Danilo zaś w bramce Navas. Na pewno będą mieli dzisiaj dużo roboty , bo ofensywa PSG wygląda naprawdę bardzo dobrze Di Maria, Ibra i Cavani!! Paryżanie w ostatnich pięciu meczach stracili zaledwie jedną bramkę!! Gospodarze są nieznacznym faworytem tego meczu

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
⚽ Fiorentina - Lech BTS - NIE @ 1.70 //1j

W żadnym wypadku nie chce mi się wierzyć, żeby mogłoby tutaj dojść do BTSu. GOspodarze w znacznie lepszej formie od Kolejorza, przede wszystkim bardzo solidni. Nie da się ukryć , że będą walczyć o awans do kolejnej rundy. Z pewnością nie chcą powtórzyć powtórki z pierwszej rundy, gdzie to przegrali z FC Basel 1-2. Teraz muszą nadrabiać stratę do Szwajcarów i mam nadzieję , że tutaj nie stracą punktów. Nie da się ukryć, że są znacznie lepszym zespół od gości. Prezentują równą stabilną grę, na boisku również są dużo lepiej ułożonym zespołem. Powinni tutaj dominować od pierwszej do ostatniej minuty! Lech jak gra każdy dobrze wie, dno dno i jeszcze raz dno. Lech jeszcze nie strzelił żadnej bramki i nie spodziewam się, żeby coś mogło się zmienić. Już pomijam mecz z FC Basel, gdzie przez cały pojedynek oddali bodajże dwa celne strzały, ale mecz z bardzo słabym zespołem Belenses u siebie, nie potrafili trafić do bramki rywala. ZMiana trenera nie wyszła im na plus, w dodatku mieli poważne problemy z dostaniem się do Włoch! Nie odbędą nawet treningu na płycie Violi! Nie daję tutaj Lechowi żadnych szans.

⚽ FC Basel - CF Belenses BTS - NIE @ 1.50 //1j

To samo można powiedzieć o tym spotkaniu. OD początku do końca pojedynku z pewnością będą przeważali gospodarze , którzy są znacznie lepszym zespołem od gości. Ekipa Belenses grając nawet w rodzimej lidze ma poważne problemy z przeciętnymi zespołami. Grając nawet z Lechem nie oddali żadnego celnego strzału! Nie spodziewam się żadnej nagłej zmiany w ich grze. Z pewnością będą tutaj zepchnięci do defensywy , a także sami taki styl będą prezentować, bowiem jak pójdą na wymianę ciosów z gospodarzami to nie będzie z nich co zbierać. Z drugiej strony nie mają kim tak naprawdę straszyć. Spodziewam się pewnej wygranej gospodarzy.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
⚽ Athletic Club Bilbao - Sporting Gijon over 2.5 @ 1.95 //1j

Jestem przekonany, że zobaczymy sporo bramek w tym pojedynku. Baskowie jak to Baskowie przed własną publicznością będą chcieli zaperezentować się z jak najlepszej strony. Tym bardziej, że wyniki im nie za bardzo wychodzą w tym sezonie. Mogą na pewno licza na doping własnych kibiców i to według mnie powinni dać im kolejnego &quot;kopa&quot; w celu odniesienia zwycięstwa. Przed własną publicznścią grali dobrze, strzelali regularnie bramki. Zgadza się bardzo duża zasługa w tym Aduriza, który strzelił już sześć bramek w lidze i śmiem twierdzić, że dzisiaj dołoży kolejne. Warto jest zobaczyć na ostatnie mecze Basków u siebie 3-1 z Valencią, 1-2 z Realem Madryt, a także po 3-1 zwyciestwo z Ausgburgiem i Getafe. To czemu nie ograć słabo spisującej się ekipy Gijon? Na pewno goście łatwo się nie poddadzą i będą walczyć, bowiem zrobili całkiem spory postęp w pórównaniu do początku sezonu,a przede wszystkim w ofensywie, gdzie regularnie strzelają bramki. Będzie sporo zależało dzisiaj od Halilovica, który powinnien pociągnąć grę w ofensywie pod nieobecność Castro i Sanabria. Alen rozgrywa do tej pory dobre spotkania i pewnie dzisiaj również będzie liderem swojego zespołu. Ekipa gości lubi zaatakować większą ilością piłkarzy swoich rywali, o czym chyba najlepiej świadczą wyniki Lory , który umie dobrze dośrodkowac piłkę, obecnie ma cztery asysty! Zgadza się bilans H2H nie jest zbyt overowy , bo tylko dwa z pięciu pojedynków kończyło się overem, ale patrzac na wyniki tych ekip na przestrzeni ostatnich tygodni według mnie może tutaj paść więcej niż trzy bramki!

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
:hokej: Dornbirn - O. Ljubljana @ 1.40 // 1j

Gospodarze tutaj powinni pewnie rozprawić się z ekipą przejezdnych. Są znacznie mocniejsi w dodatku własna tafla. W ostatnim meczu nieznaczna przegra z Grac 2-1. Będą chcieli teraz się odbić i spokojnie na to ich stać. Goście fatalnie w obronie, 54 bramki stracone w 12 meczach! Gisoidarze mają przecież kim tutaj straszyć dwójka Kanadyjczyków Greentrre i D&#39;Alvisie powinna zdobyć sporo punktów! Do tego dobrze strzela Siddall, który ma już sześć trafień na swoim koncie. Ci zawodnicy powinni tutaj nie raz pewnie wbijać krążek do bramki rywala! U gości w zespole również jest kilku ciekawych hokeistów jak Haber czy Pesut, ale nie to sama co gospodarze! Goście przegrali wszystkie ostatnie pięć spotań i to bardzo wyraźnie, tracili regularnie bramki i tutaj pewnie bedzie podobnie! H2H zdecydowanie za gospodarzami i to pewnie oni powinni tutaj wygrać.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
⚽ Roma - Udinese Kto pierwszy bramkę - 1 @ 1.36 // 1j
Może kurs nie zachwyca , ale nie ma się czemu , Rzymianie to ekipa , która nastawiona jest przede wszystkim na ofensywę. Grając u siebie można być pewnym, że od samego początku pojedynku rzucą się na bramkę rywali. Zgadza się nie zagra Sahal, ale oprócz niego w ofensywie zobaczymy m.in. Dzeko i Gervinho. Może ten pierwszy nie strzela, ale umiejętności posiada spore , Gerivnho mam nadzieję, że dzisiaj pokaże swoją klasę i zacznie strzelać regularnie , a na to jego stać. Do tego Pjanić, który według mnie jest mózgiem swojej drużyny! Kreuje grę , do tego dobrze wykonuje rzuty wolne, z których umie strzelić!! O Udinese tak naprawdę nie można nic dobrego powiedzieć grają bardzo przeciętnie i z pewnością będą bili się o miejsca w dolnej części tabeli.Jeżeli zobaczymy na sytuację kadrową to gospodarze będą musieli poradzić sobie bez Tottiego, Keity, Strootmana oraz Salaha zaś w ekipie przejezdnych z pewnością zabraknie Domizziego, Kone, Merkela, Guilherme oraz Zapaty! h2H zdecydowanie na korzyść gospodarzy, którzy wygrali cztery ostatnie mecze z Udine.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Jedziemy grudzień
:siata: ATOM Trefl Sopot - KSZO Ostrowiec Swietokrzyski under 132.5 @ 1.53 /1j
:siata: KPS Chemik Police - PTPS Pila under 133.5 @ 1.51 /1j
⚽ Lech Poznan - Wisla Krakow SA over 1.5 @ 1.40
⚽ Cracovia - Termalica over 1.5 @ 1.25
AKO 1.75
stawka 1j​

C 92,1K

cybul100