>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Przeanalizowane typy

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
:siata: Trefl Gdansk - RSC Czarni Radom @1.50 /1j ✅

:siata: Jastrzebski Wegiel - Cuprum Lubin +1.5 seta @ 1.40 /1j ✅

:siata: Bydgoszcz Women - PSPS Chemik Police Women under 132.5 1.80 /1j ⛔

⚽ FC Barcelona - Deportivo La BTS - NIE /1j ⛔
⛔ 1.1j

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
⚽ Cracovia - Korona Kto pierwszy bramkę - Cracovia @ 1.45/1j

Zgadza się Korona cztery wtopy pod rząd. Jednak nie ma się czemu dziwić zgadza się na wyjazdach cztery bramki stracone, owszem jest to bardzo dobry wynik, ale trzeba zobaczyć na grę w ofensywie. Strzelenie bramki przychodzi im z wielką trudnością. Nie ma się czemu dziwić jak kto nie ma strzelać bramek, najsztuczniejszym jest Przybyła, który ma cztery trafienia ,a w dodatku dzisiaj nie zagra od początku, jego miejsce powinien zając Cebrera. Tuż za nim Sierpina, Cebula oraz Pawłowski. Jedynie Sierpina jest wstanie sprawić tak naprawdę problemy defensywie gospodarzy. Też bym się nie zachwycał defensywa Korony, bowiem w ostatnich meczach tracili bramki z Jagą czy Zagłębiem. A właśnie Cracovia ma zdecydowanie mocniejszą siłę rażenia. CIekaw jestem tylko czy Kapustka zagra od początku, jak zagra to Cracovia już powinna szybko wyjść na prowadzenie. Jednak bez niego mają tak naprawdę kim strzelać -Rakels (dwanaście trafień), a przecież obok niego powinni zagrać jeszcze Centarski oraz Jendrisek, na szpicy Budziński. Jestem przekonany, że defensywa gości będzie miała bardzo dużo problemów z atakami gospodarzami, który są bardzo skuteczni. W każdym z ostatnich czterech spotkań strzelali przynajmniej po dwie bramki! Stwarzanie sytuacji bramkowych Pasom przychodzi z wielką łatwością,a w dodatku strzelają również sporo bramek! Jestem przekonany, że również potwierdzą to w dzisiejszym meczu!

Sandomierski - Jaroszyński,Sretenović, Polczak, Wójcicki, - Rakels, Dąbrowski, Cetnarski, Covilo, Jendrisek - Budziński

Trala - Gabovs, Kiercz, Dejmek, Sylwestrzak - Sierpina, Jovanovic, Cebula, Fertovs, Pawłowski - Cebrera​

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
⚽ Portadown - Glentoran over 1.5 @ 1.26
⚽ Besiktas - Galatasaray over 1.5 @ 1.30
AKO 1,62
Stawka 1j

Mecz Portadown z Glentoran jak każde inne ze spotkań w lidze irlandzkiej. Bramek, bramek i jeszcze bramek nie powinno zabraknąć. Jednych jak i drugich spokojnie stać tutaj na strzelenie bramek , ale i ich stracenie. Co tutaj dużo mówić, gospodarze każdy z pięciu ostatnich spotkań kończył wynikiem overowym 2.5 bramki podobnie i goście. Jestem przekonany, ze również i tak samo będzie i dzisiaj. Obie ekipy stać na strzelenie bramki i ich stracenie! Więc jak najbardziej bramki powinny paść.

Mecz w lidze tureckiej powinien przynieść sporo bramek. H2H zdecydowanie na korzyść gości, ale gospodarze w ostatnim czasie wyglądają znacznie lepiej. Wygrywają regularnie swoje spotkania. W dodatku zagrają dzisiaj u siebie. W dodatku zmierzą się drużyny, które obecnie grają o czołowe miejsca w tabeli. Nie można również zapominać , że w jednej jak i drugiej drużynie nie brakuje dobrych i skutecznych piłkarzy. Zobaczmy na gospodarzy: Gomez (dziesięć bramek), o umiejętnościach tego piłkarza nie trzeba chyba nikomu mówić. Możliwości posiada bardzo duże , z drugiej strony duet napastników Podolski - Yilmaz, każdy z nich strzelił po siedem bramek!​

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
⚽ Al-Rayyan - Al Ahli Doha @ 1.38 /1j

Innego wyniku niż zwycięstwo gospodarzy tak naprawdę nie wchodzi tutaj w grę. Zdecydowanym faworytem są piłkarze Al - Rayyan, którzy w lidze nie mają dla siebie równych. Bilans 11-0-1 chyba najlepiej to pokazuje. pierwszą porażkę zanotowali w ostatnim pojedynku 1-2 i to z wiceliderem ! Gospodarze strzelają jak na zawołanie bramki nie ma się czemu dziwić jak mają w swoim składzie bardzo dobrych zawodników Tabata, Garcię czy SOrię, którzy powinni nie raz sprowadzić ogromne problemy gościom.Zespół Al Ahli Doha prezentują się dosyć przeciętnie. Można być pewnym, że tutaj od początku będą przeważać gospodarze, a goście według mnie powinni mieć ogromne problemy ze swarzeniem sytuacji bramkowych. Stawiam na pewną i zdecydowaną wygraną gospodarzy.​

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
⚽APOEL - Ermis BTS - NIE @ 1.57 /1j
Według mnie tutaj bramek nie powinno zabraknąć, jednak nie chce mi się wierzyć, żeby mógłby paść BTS. Gospodarze w trzynastu pojedynkach strzelili czterdzieści cztery bramki , z czego dziewiętnaście u siebie. Posiadają dwójkę bardzo skutecznych Argentyńczyków Cavenaghi - piętnaście strzelonych bramek czy też De Vicenctii osiem. A przecież nie można zapominać jeszcze o takich piłkarzach jak Oliveria czy Charalambidis, którzy na pewno nie raz sprawią tutaj ogromne problemy defensywie gości. CI piłkarze bez najmniejszych problemów tak naprawdę strzelają bramki i jestem przekonany, ze dzisiaj również to potwierdzą. Tym bardziej, ze defensywa Ermis radzi sobie przeciętnie. Przede wszystkim w meczach wyjazdowych, gdzie to jak narazie strzelili trzy bramki! W żadnym wypadku nie chce mi się wierzyć, żeby mogliby tutaj znacząco zagrozić gospodarzom. Tak naprawdę nie widzę żadnego argumentu, w którym goście są lepsi od gospodarzy. Jedynie Keita jest zawodnikiem, który może coś tutaj namieszać, ale w sam nie jest wstanie regularnie atakować bramkę gospodarzy. Jestem przekonany, ze w tym meczu nie padnie BTS! ALe z drugiej strony również bramki powinny paść.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Maj 2016

????
Monfils nie powinien mieć tutaj większych problemów z zanotowaniem zwycięstwa. Jest zdecydowanie lepszym zawodnikiem. W tym sezonie lepsze wyniki na mączce i na pewni m chęci zaprezentowania się z lepszej strony niż w Madrycie , gdzie to odpadł w drugiej rundzie. Warto jest przypomnieć jego turniej w Monte Carlo, gdzie to pewnie doszedł do finału, gdzie po zaciętym meczu przegrał z Nadalem 2-1. Bellucci nic tak naprawdę nie pokazuje w ostatnim czasie wygrał jedynie z Youzhnym, który to oddał mecz przez kontuzje.

????
Fognini odpadł w drugiej rundzie w Marycie, po zaciętym meczu z Nishorim, gdzie to przy nieco lepszej grze w trzecim secie mógł wygrać. Warto jest podkreślić, że wcześniej zaprezentował się z dobrej strony w Monachium (półfinał) i Barcelona (półfinał). Garcia-Lopez jak narazie nic szczególnego nie pokazuje doszedł ostatnio do półfinału w Bukareszcie oraz ćwierćfinału w Estoril, ale co tutaj dużo mówić nie miał zbyt mocnych rywali. Wygrane nad takimi zawodnikami jak Pella, Edmund czy Berrer mnie nie przekonuje.

????
Spotkanie deblowe w Rzymie nie powinno przynieść żadnej niespodzianki. Pewnie powinna zwycięstwo zanotować tutaj para Kontinen H. / Peers J. , która ma za sobą ostatnio spore sukcesy, wygranie turnieju w Monachium oraz ćwierćfinał w Madrycie! Kohlschreiber P. / Troicki V. grali ze sobą raz i zanotowali jedną porażkę. Spodizewam się tutaj pewnej wygranie moich faworytów nawet w dwóch setach

????
Na chellneger w Bordeaux wybrałem jeden mecz singlowy, gdzie to po przeciwnych stronach siatki pojawią się Elias z Novikovem. Zdecydowanym faworytem i to zdecydowanie jest ten pierwszy i nie powinien mieć tutaj większych problemów z zanotowanie zwycięstwa. W tym sezonie Gastao na mączce zanotował 23/8, dla porównania Dennis 1/4! W dodatku Career to nie zawodnik na mączkę. Elias w formie miał ostatnio tydzień czasu na odpoczynek po tym jak odpadł w pierwszej rundzie w Estoril. Wcześniej chociażby wygrał chellenger w Turninie. Jak zobaczymy na wyniki Nvikova w ostatnim czasie to największy sukces zanotował w Sarasocie, gdzie to doszedł do drugiej rundy!

???? Bellucci T. - Monfils G. @ 1.21 /1j
????Fognini F. - Garcia-Lopez G. @ 1.42 /1j
???? Kontinen H. / Peers J. - Kohlschreiber P. / Troicki V. @ 1.35/1j
???? Elias G. - Novikov D. @ 1.27 /1j

Do góry Bottom