Witam. Pewnie to nie codzienny temat jak na takie forum ale mam straszny problem. Mam 14 lat i tak mnie poniosly emocje grajac u bukmacherow, że pewnego dnia postanowilem zabrac tacie karte kredytowa i wplacic sobie do jednego z bukmacherow internetowych. Tak mnie wciagalo że ciagle wplacalem az wszystko przegralem. Bylem glupi i myslalem ze tata sie o tym nie dowie . Wyszlo tak że przegralem ponad 1 000 zl Kazdy chyba wie co znaczy tysiac zlotych dla zwyklej rodziny. Nie dawno doszly wydruki z karty za Maj i tata sie lekko zdziwil . LUDZIE POMÓŻCIE! Cala rodzina stracila do mnie zaufanie... Maja mnie za zlodzieja... Tata kazal mi oddac te pieniadze i bede przez cale wakacje pracowal, odwolal moje wyjazdy . Ale to za malo... ludzie prosze o pomoc! Wiem ze za glupote sie placi ale ja juz naprawde duzo zaplacilem Nawet nie wiecie jakie to uczucie! Doszedlem do wniosku,że łatwiej bedzie uzbierac pieniadze na Moneybookers a pozniej wyplacic niz na konto bankowe, bo wiele osob ma w innych bankach konta, a na pewno kazdy ma cos na MB chociaz te pare zł.
PROSZE O POMOC! WPLACAJCIE TYLE ILE TYLKO MOZECIE NA MB: [email protected]
Pamietajcie nawet grosze sie dla mnie bardzo liczą!!
Za wszelkie wplaty z gory dziekuje.
PROSZE O POMOC! WPLACAJCIE TYLE ILE TYLKO MOZECIE NA MB: [email protected]
Pamietajcie nawet grosze sie dla mnie bardzo liczą!!
Za wszelkie wplaty z gory dziekuje.