https://www.tobet.com/docs?content=xmas_50_reload&content_only=false&ads=falsew Tobet kolejna promocja, aczkolwiek nieco podejrzane to jest - niby 50% od depozytu. Ale jak klikam na info to włącza się strona Triobet.. Kto wie o co z tym chodzi?
No to jak nie masz problemu, to kto Ci broni grać. Proszę bardzo. Powodzenia :spokodfhgfh:I znów narzekanie
Nie ma bonusów to źle są to też źle .
Gdzie tu problem 10x1,8 ? Jak ktoś mądrze gra to szybko obróci tym lepsze są w konkurencyjnych kasynach obróć bonus 35x
dziękowaćhttps://www.tobet.com/docs?content=xmas_50_reload&content_only=false&ads=false
wystarczyło usunąć triobet, żeby był Tobet, nie mniej żałosna promocja z kosmicznym obrotem 10 x 1.8 :]
Żałosna? Jeśli ktoś i tak gra w Tobecie to obraca przy okazji... chyba, ze ktoś gra za 2zł to inna sprawa... Jeśli chcesz mieć kase za darmo to poproś rodziców. Celem promocji na pewno nie jest rozdawania pieniążków za darmo lecz zachęcenie bonusem, by klient został dłużej a nawet przywiązał się do buka. A jeśli Ciebie nie zachęcili to po prostu oferta jest nieatrakcyjna a nie żałosna ????...nie mniej żałosna promocja z kosmicznym obrotem 10 x 1.8.
Tak jak pisałem wcześniej do innego użytkownika, jak Ci się podoba to graj sobie, nikt Ci nie broni ! Mi się nie podoba i tyle, nie musisz mnie od razu atakować i wytykać mi, że gram po 2 zł ???? No chyba, że masz jakieś wtyki, żeby zobaczyć moją historię gry.Żałosna? Jeśli ktoś i tak gra w Tobecie to obraca przy okazji... chyba, ze ktoś gra za 2zł to inna sprawa... Jeśli chcesz mieć kase za darmo to poproś rodziców. Celem promocji na pewno nie jest rozdawania pieniążków za darmo lecz zachęcenie bonusem, by klient został dłużej a nawet przywiązał się do buka. A jeśli Ciebie nie zachęcili to po prostu oferta jest nieatrakcyjna a nie żałosna ????
Reasumując kolejna dobra promocja... co prawda jeszcze z poprzedniego bonusu troszkę do obrócenia mi zostało. Tylko ten polski support :/
Czyli, jeśli nie otrzymałem maila o promocji, to nie mogę z niej skorzystać?Skoro nie grasz, bo prosty obrót to przeszkoda to nie udzielaj się, bo Twoje posty niewiele wnoszą do tematu.
Tobet jak zwykle na stałym poziomie. Zakłady bez ryzyka, podwojenia od wpłaty, 50% od wpłaty. Oby tak dalej.
Bardzo ważna informacja:
"Promocja obejmuje użytkowników, którzy otrzymali bonus rejestracyjny i wypełnili warunki jego obrotu."
Gratuluję braku umiejętności czytania ze zrozumieniem. Wymieniłem punkt z regulaminu promocji, który warunkuje otrzymanie tego bonusa.Czyli, jeśli nie otrzymałem maila o promocji, to nie mogę z niej skorzystać?
Minimalny kurs na jedno zdarzenie to 1,10, AKO musi mieć co najmniej 1,80.ku gwoli ścisłości - 1.8 to kurs ako, czy minimalny kurs na jedno zdarzenie?
Dokladnie. Co to za promocja skoro mb wylaczone ????Jedynym minusem tej promocji reloadowej jest wyłączenie wpłat przez moneybookers.
W świetle obowiązującej ustawy to chore dość.
Wesołych Świąt Tomasz!
Mamy dla Ciebie bonus 50% od następnej wpłaty na zakłady sportowe!
Maksymalna kwota bonusu to 200PLN. Aktywuj bonus kodem 50CHRISTMAS i zwiększ swoje szansę na świąteczną wygraną!