>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocje w Tobet

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
jak zależy Ci na wcześniejszej weryfikacji to pisz do anglojęzycznego supportu tylko z formami grzecznościowymi itp. i są w stanie w godzinkę to zrobić ;) ja tak miałem, bezproblemowo.

death89 84

death89

Użytkownik
w Tobet kolejna promocja, aczkolwiek nieco podejrzane to jest - niby 50% od depozytu. Ale jak klikam na info to włącza się strona Triobet.. Kto wie o co z tym chodzi?

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
I znów narzekanie
Nie ma bonusów to źle są to też źle .
Gdzie tu problem 10x1,8 ? Jak ktoś mądrze gra to szybko obróci tym lepsze są w konkurencyjnych kasynach obróć bonus 35x

akselek 552

akselek

Użytkownik
I znów narzekanie
Nie ma bonusów to źle są to też źle .
Gdzie tu problem 10x1,8 ? Jak ktoś mądrze gra to szybko obróci tym lepsze są w konkurencyjnych kasynach obróć bonus 35x
No to jak nie masz problemu, to kto Ci broni grać. Proszę bardzo. Powodzenia :spokodfhgfh:
Ja w każdym bądź razie nie jestem tym zainteresowany.
EOT

K 1

kami-31051

Użytkownik
...nie mniej żałosna promocja z kosmicznym obrotem 10 x 1.8.
Żałosna? Jeśli ktoś i tak gra w Tobecie to obraca przy okazji... chyba, ze ktoś gra za 2zł to inna sprawa... Jeśli chcesz mieć kase za darmo to poproś rodziców. Celem promocji na pewno nie jest rozdawania pieniążków za darmo lecz zachęcenie bonusem, by klient został dłużej a nawet przywiązał się do buka. A jeśli Ciebie nie zachęcili to po prostu oferta jest nieatrakcyjna a nie żałosna ????
Reasumując kolejna dobra promocja... co prawda jeszcze z poprzedniego bonusu troszkę do obrócenia mi zostało. Tylko ten polski support :/

akselek 552

akselek

Użytkownik
Żałosna? Jeśli ktoś i tak gra w Tobecie to obraca przy okazji... chyba, ze ktoś gra za 2zł to inna sprawa... Jeśli chcesz mieć kase za darmo to poproś rodziców. Celem promocji na pewno nie jest rozdawania pieniążków za darmo lecz zachęcenie bonusem, by klient został dłużej a nawet przywiązał się do buka. A jeśli Ciebie nie zachęcili to po prostu oferta jest nieatrakcyjna a nie żałosna ????
Reasumując kolejna dobra promocja... co prawda jeszcze z poprzedniego bonusu troszkę do obrócenia mi zostało. Tylko ten polski support :/
Tak jak pisałem wcześniej do innego użytkownika, jak Ci się podoba to graj sobie, nikt Ci nie broni ! Mi się nie podoba i tyle, nie musisz mnie od razu atakować i wytykać mi, że gram po 2 zł ???? No chyba, że masz jakieś wtyki, żeby zobaczyć moją historię gry.
Nie rozumiem twojej napinki, najpierw chciano, żeby napisać jakie są warunki itp, a teraz ataki z każdej strony. Skoro tak to sam(i) sobie radźcie, a nie zadawajcie głupich pytań, skoro wszystko wiesz i wszystko jest podane jak na tacy na stronie :-|

B 7

buklak

Użytkownik
Skoro nie grasz, bo prosty obrót to przeszkoda to nie udzielaj się, bo Twoje posty niewiele wnoszą do tematu.
Tobet jak zwykle na stałym poziomie. Zakłady bez ryzyka, podwojenia od wpłaty, 50% od wpłaty. Oby tak dalej.
Bardzo ważna informacja:
&quot;Promocja obejmuje użytkowników, którzy otrzymali bonus rejestracyjny i wypełnili warunki jego obrotu.&quot;

S 12

sick

Użytkownik
Jedynym minusem tej promocji reloadowej jest wyłączenie wpłat przez moneybookers.
W świetle obowiązującej ustawy to chore dość.

klimo 15

klimo

Użytkownik
Skoro nie grasz, bo prosty obrót to przeszkoda to nie udzielaj się, bo Twoje posty niewiele wnoszą do tematu.
Tobet jak zwykle na stałym poziomie. Zakłady bez ryzyka, podwojenia od wpłaty, 50% od wpłaty. Oby tak dalej.
Bardzo ważna informacja:
&quot;Promocja obejmuje użytkowników, którzy otrzymali bonus rejestracyjny i wypełnili warunki jego obrotu.&quot;
Czyli, jeśli nie otrzymałem maila o promocji, to nie mogę z niej skorzystać?

S 2K

szatan666

Użytkownik
Ja powiem tak, jak ktoś potrafi grać to nawet bonus 10% warto wziąć bo to kasa za darmo ???? A oferta Tobet świetna, tym bardziej że można grać single ????

J 0

jacquer

Użytkownik
dajcie sobie p24 via MB to wam zaskoczy ten kod bonusowy, transakcja widnieje w historii jako p24 i nie ma problem z bonusiskiem, a oferty konkretne i to tak co miesiac, kto wam daje na dzien dobry 200 pln w tych watlych czasach, a tu tak co miesiac plus wiele freebetow, tylko dziekowac, dobry marketing, bo przyzwyczaja klienta, oby tak dalej

B 2K

borek149

Użytkownik
Po raz kolejny bonus dla wybranych:

Wesołych Świąt Tomasz!

Mamy dla Ciebie bonus 50% od następnej wpłaty na zakłady sportowe!

Maksymalna kwota bonusu to 200PLN. Aktywuj bonus kodem 50CHRISTMAS i zwiększ swoje szansę na świąteczną wygraną!

Do góry Bottom