>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocje w Tobet

unicaja 24,8K

unicaja

Użytkownik
Ja właśnie przed chwilą się mocno zdziwiłem. Wprowadzam sobie ten kod na eliminacje, chwila moment i 20 zł dodane do konta ???? Przejrzałem sobie historię zakładów i traf chciał że w piątek pierwszy kupon z meczami na el. mi nie wszedł (Słowenia :-|) i był grany akurat za te dwie dyszki. Pozostałe były bardziej szczęśliwe ale co się okazuje, liczy się ten pierwszy postawiony ogólnie w tych dniach objętych promocją. Dla mnie pozytywne zaskoczenie i duży ✅ dla tobet za takie promo ????

L 147

luminat

Użytkownik
Tobet porządna firma, szanuje zasady responsible gaming ????
Kiedyś zablokowałem dożywotnio konto i nie mogę już korzystać z ich usług ;) - pytałem się na livechacie i nie ma żadnej możliwości cofnięcia tej dyspozycji.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
&lt;img style=&quot;display: block&quot; alt=&quot;&quot; border=&quot;0&quot; height=&quot;1&quot; width=&quot;20&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot;&gt; Eurobasket 2011 z doładowaniem 25% &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;img style=&quot;display: block&quot; alt=&quot;&quot; border=&quot;0&quot; height=&quot;5&quot; width=&quot;1&quot;&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot;&gt; Chcemy abyś dobrze był przygotowany na decydujące rozstrzygnięcia w Eurobaskecie! Dlatego mamy dla Ciebie bonus 25% od następnej wpłaty aż do €25
Aby aktywować bonus, podczas dokonywania wpłaty wpisz kod promocyjny EUROBASKET25 lub po zalogowaniu się na swoje konto, kliknij przycisk ?Wpłata&quot; na górze strony, a następnie wejdź do zakładki ?Kod promocyjny&quot; i wpisz w pustym polu wyżej podane hasło.
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;img style=&quot;display: block&quot; alt=&quot;&quot; border=&quot;0&quot; height=&quot;10&quot; width=&quot;1&quot;&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; » Odbierz swój bonus!
&lt;img style=&quot;display: block&quot; alt=&quot;&quot; border=&quot;0&quot; height=&quot;1&quot; width=&quot;20&quot;&gt; Regulamin - bonusu 25%
* Oferta skierowana jest tylko do adresatów newslettera, wysłanego 8 września 2011
* Maksymalna kwota bonusu to €25.
* Bonus dodawany jest do konta gracza po 5 minutach po dokonaniu depozytu i wpisaniu kodu.
* Bonus musi zostać obrócony 15 razy na kuponach z kursem nie mniejszym niż 1.80
* Bonus jest ważny pomiędzy 08.09.2011 - 18.09.2011
* Bonus podlega zasadom głównego regulaminu.

S 0

seebaa

Użytkownik
Witam, jestem początkującym graczem i mam do was pewnie banalne pytanie odnośnie promocji: &quot;Zakład ze zwrotem na EuroBasket&quot;. Mianowicie wklepałem kodzik, wczoraj postawiłem zakład systemowy 3z4 za 20zł (2 spotkania z eurobasketu i 2 z piłki nożnej) spotkania z kosza weszły, niestety nie weszło jedno spotkanie z piłki. Nie mniej jednak kupon został wygrany (na plusie tylko 25 gr. ;-) ) - (wygrane 1, zakończone 4/4). Ale do rzeczy - czy już wykorzystałem tą ofertę promocyjną czy obowiązuje ona dopóki dopóty kupon na którym będzie spotkanie z eurobasketu nie wejdzie, a co za tym idzie jeśli postawię znowu 10€ i powinie mi się noga to czy zwrócą mi tą kasę?

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Liczy się tylko pierwszy postawiony zakład. Jeśli na kuponie &quot; nie wejdzie &quot; zakład spoza Eurobasketu zwrot nie przysługuje...

M 0

miras91

Użytkownik
Witam. Jakie są aktualnie promocje ? Przelałem dopiero pieniadze i nie wiem czy otrzymam jakis bonus od wplaty? pierwszy zaklad jest darmowy do jakiej kwoty zwracaja itp? wpisałem przy rejestracji ten kod na eurobasket... Licze na szybka odp pozdrawiam.

S 0

seebaa

Użytkownik
Dziwna sytuacja, postawiłem 5,25pln na spotkania piłki nożnej - kupon nie wszedł - a na moim koncie ku mojemu zdziwieniu: Risk free bet 5,00 PLN ;) - o co kaman ?

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
Dziwna sytuacja, postawiłem 5,25pln na spotkania piłki nożnej - kupon nie wszedł - a na moim koncie ku mojemu zdziwieniu: Risk free bet 5,00 PLN ;) - o co kaman ?
pewnie postawiłeś przy tym mecz eurobasketu i uzyłeś kodu promocyjnego

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
Witam. Jakie są aktualnie promocje ? Przelałem dopiero pieniadze i nie wiem czy otrzymam jakis bonus od wplaty? pierwszy zaklad jest darmowy do jakiej kwoty zwracaja itp? wpisałem przy rejestracji ten kod na eurobasket... Licze na szybka odp pozdrawiam.
wszystko na stronie głównej Tobetu masz
Jeśli jesteś nowozarejestrowanym uzytkownikiem to przeczytaj to:
https://www.tobet.com/docs?content=5pln_football_signup&amp;amp;content_only=false&amp;amp;ads=false

a co do zakładu na eurobasket, to miałeś napisane w wiadomości co czytałeś że do 40 złotych

Do góry Bottom