G
72
gwiazda2010
Użytkownik
Co do nagród w promocji obrotowej też można mieć dużo do życzenia ... nagrody fanstastyczne jak piłka by tesco za 6tys obrotu ... to wolałem juz pendrive jak w styczniu .
bravo szczytny podarek :grin: I tak każdy grał HT/FT 1/1 więc dużo do zwrotu nie będzie Mam pytanie ile osób skorzystało z waszej promocji Gortat rzuci 25 pkt zwrot stawki sezon dla Gortata za pare meczy się kończy więc jak to mówią francuzi "marne szanse""W dnu wczorajszym informowaliśmy na głównej stronie Tobet.com - także za pośrednictwem newslettera - o ofercie promocyjnej na mecz Ligi Mistrzów Real Madryt - Tottenham Londyn (zwrot przegranych środków do 200PLN za zakłady HT/FT jeśli napastnik Realu Karim Benzema strzeli ostatniego gola w meczu) Ze względu na to, że Karin Benzema nie wystąpił w spotkaniu, o czym nie wiedzieliśmy ustalając warunki promocji, postanowiliśmy zwrócić stawki za wszystkie przegrane zakłady objęte promocją."
- Oferta obejmuje wyłącznie użytkowników, którzy za pośrednictwem aplikacji Tobet Mobile postawią swój pierwszy zakład komórkowy na wybrane spotkanie lub spotkania rundy rewanżowej ćwierćfinałów Ligi Mistrzów rozgrywanej w dniach 12.04.2011 i 13.04.2011.
- Jeśli pierwszy postawiony w ten sposób zakład zostanie przegrany, w ciągu 24 godzin od zakończenia ostatniego meczu na kuponie gracz otrzyma zwrot stawki.
- Oferta obejmuje tylko użytkowników Tobet z Polski.
- Maksymalna kwota zwrotu wynosi 20 PLN.
jest tak jak piszesz, zakłady live też sie liczą:]Czy nadal jest tak, ze zaklad musi byc minimum treblem z minimalnym kursem dla jednego meczu 1.10?
ja tez otrzmalem ale wszystkie darmowe spiny do kasyn mnie omijaja, chodz jestem stałym gosciem tego bukaJa tez wplacam tam dosc czesto a promocje otrzymalem, wiec to nie chodzi o to kto jest nowy a kto stary tylko losowo przyznaja. Pecha masz po prostu.