haker_dream
Użytkownik
Chciałbym dodać, bo ja tego dobrze nie zrozumiałem, wpłacając 300 zł, mamy 450 zł., przy bonusie rejestracyjnym, należy postawić 1500 zł. by odblokować bonus, nie 4500 zł, jak to myślałem!
da się na konto albo MB.da si ewypłacic
Ja to dorobilem sie limitow tam po 2zl ale tobet mial bardzo dobra zalete cala kaske z moneybookers przez nich puszczalem na konto oj szkoda mi tej firmy a bylo tak pieknie......I co ciekawe nie musialem calego depozytu obracac ????Tylko bardzo mało czasu na obrót. Dla bezpieczeństwa trzeba by zlecić wypłatę koło 7 sierpnia.
Nie wiem jakim cudem zlecali ci wypłaty na konto bankowe ja jak kiedyś wpłaciłem 200 zł postawiłem zakład za 150 i zrobiłem od razu wypłatę 50 to mi cofneli tą wypłatę i też kazali te 50 postawić.Ja to dorobilem sie limitow tam po 2zl ale tobet mial bardzo dobra zalete cala kaske z moneybookers przez nich puszczalem na konto oj szkoda mi tej firmy a bylo tak pieknie......I co ciekawe nie musialem calego depozytu obracac ????
Nie wiem jakim cudem zlecali ci wypłaty na konto bankowe ja jak kiedyś wpłaciłem 200 zł postawiłem zakład za 150 i zrobiłem od razu wypłatę 50 to mi cofneli tą wypłatę i też kazali te 50 postawić.
Z takimi pytaniami najlepiej do supportu....Ale zapewne wszystkie zaklady zostana anulowane......a co jeżeli nie zrobię obrotu? Obecnie mam złożone zakłady na mecz MU-Wigan a mecz 11 sierpnia
Wpłaciłem 300 zł i nie mam żadnej informacji w dostępnych bonusach o reload 50%Tobet i Betsafe to nie ta sama drużyna, chcemy aby procedura przenoszenia konta przebiegła łagodnie. To oznacza, że otrzymasz 50% bonus reload do kwoty €50 przy kolejnym depozycie na Betsafe!
Zaloguj się na konto Betsafe
Dokonaj depozytu
Przejdź do sekcji "Moje bonusy" i odrazu aktywuj bonus 50%
Odwiedź stronę Betsafe
...Obrót bonusem 6 x 1,50.
Niestety, okazało się, że tylko dla odbiorców e-maili. (sprawdźcie dla pewności zakładkę spam lub poczta niechciana)