>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocje w Tobet:zakład bez ryzyka 40zł, bonus powitalny 300% lub rejestracyjny150zł

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Chciałbym dodać, bo ja tego dobrze nie zrozumiałem, wpłacając 300 zł, mamy 450 zł., przy bonusie rejestracyjnym, należy postawić 1500 zł. by odblokować bonus, nie 4500 zł, jak to myślałem!

M 3

maruss84

Użytkownik
oni maja forme depozytu przelewy 24 czy to jest jakies przelewy24 by monebookers, cos w tym stylu, bo maja takie logówki banków, po tym depozycie mozna wyplacic na zwykle konto bankowe jak u innych buków czy trzeba na MB?

M 3

maruss84

Użytkownik
TOBET to BETSSON? wbiłem na czat i widze że wyglada tak samo jak bstonowy, no i koles MACIEJ tez jak z betsona. Robią jakiś problem z weryfikacją? wysłałem im swoj dowod, chcą coś jeszcze?

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Minimalne wypłaty:
-przelew bankowy 50pln - raz na tydzień darmowa
-skrill 100zl - raz na 4 tyg darmowa
częściej to 2% od wypłaty prowizja
Reszty nie wiem.
A propos bonusu, 3 bonus jest ciekawy, 150pln przy wpłacie 300pln, obrót bonusu 10x czyli 10x150=1500.

M 3

maruss84

Użytkownik
wysłałem im dowod, poprosili jeszcze o jakis rachunek lub wyciag kont abankowego, nie akceptuja rach z akomorki, a jak ktos nie dorobił sie jeszcze swojego domu to jaki rachunek ma im pokazac jak nie za komóre??? was też prosili o jakies inne dokumenty do weryfikacji?&gt;

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Tylko bardzo mało czasu na obrót. Dla bezpieczeństwa trzeba by zlecić wypłatę koło 7 sierpnia.
Ja to dorobilem sie limitow tam po 2zl ale tobet mial bardzo dobra zalete cala kaske z moneybookers przez nich puszczalem na konto oj szkoda mi tej firmy a bylo tak pieknie......I co ciekawe nie musialem calego depozytu obracac ????

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Ja to dorobilem sie limitow tam po 2zl ale tobet mial bardzo dobra zalete cala kaske z moneybookers przez nich puszczalem na konto oj szkoda mi tej firmy a bylo tak pieknie......I co ciekawe nie musialem calego depozytu obracac ????
Nie wiem jakim cudem zlecali ci wypłaty na konto bankowe ja jak kiedyś wpłaciłem 200 zł postawiłem zakład za 150 i zrobiłem od razu wypłatę 50 to mi cofneli tą wypłatę i też kazali te 50 postawić.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Nie wiem jakim cudem zlecali ci wypłaty na konto bankowe ja jak kiedyś wpłaciłem 200 zł postawiłem zakład za 150 i zrobiłem od razu wypłatę 50 to mi cofneli tą wypłatę i też kazali te 50 postawić.

Bo jak grales 1 zaklad to norma ja rozbijalem na mniejsze kwoty pare zakladow i nigdy nikomu sie nie chcialo tego liczyc..... ????

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
a co jeżeli nie zrobię obrotu? Obecnie mam złożone zakłady na mecz MU-Wigan a mecz 11 sierpnia
Z takimi pytaniami najlepiej do supportu....Ale zapewne wszystkie zaklady zostana anulowane......
Malo tego dostalem wczoraj informacje ze od wczorajszego dnia wszystkie bonusy zostaja zdeaktywowane czyli......Nie ma sensu sie rejestrowac...Ogolnie temat do zamkniecia wg mnie....

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tobet zasilił szeregi Betsafe, w związku z czym niniejsza strona zostanie zamknięta 10 sierpnia ale nie przejmuj się, Betsafe ma wszystko pod kontrolą.
Możesz wypłacić środki z Tobet - i kontynuować zabawę naszpikowaną adrenaliną z marką Betsafe. Ale to nie wszystko...
Tobet i Betsafe to nie ta sama drużyna, chcemy aby procedura przenoszenia konta przebiegła łagodnie. To oznacza, że otrzymasz 50% bonus reload do kwoty €50 przy kolejnym depozycie na Betsafe!
Zaloguj się na konto Betsafe
Dokonaj depozytu
Przejdź do sekcji &quot;Moje bonusy&quot; i odrazu aktywuj bonus 50%
Odwiedź stronę Betsafe

A 861

amigo007

Użytkownik
Ale ten bonus będzie dla każdego? Żadnego e-maila nie dostałem. A mam konto zarówno w tobet, jak i betsafe. To też mam na niego szanse? I właśnie jaki obrót?

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Tobet i Betsafe to nie ta sama drużyna, chcemy aby procedura przenoszenia konta przebiegła łagodnie. To oznacza, że otrzymasz 50% bonus reload do kwoty €50 przy kolejnym depozycie na Betsafe!
Zaloguj się na konto Betsafe
Dokonaj depozytu
Przejdź do sekcji &quot;Moje bonusy&quot; i odrazu aktywuj bonus 50%
Odwiedź stronę Betsafe
Wpłaciłem 300 zł i nie mam żadnej informacji w dostępnych bonusach o reload 50%

Obrót bonusem 6 x 1,50.
Niestety, okazało się, że tylko dla odbiorców e-maili. (sprawdźcie dla pewności zakładkę spam lub poczta niechciana)
...

Do góry Bottom