>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PROMOCJA: Zgarnij Bonus powitalny 50%!

N 0

nicekje

Użytkownik
Hmmm.... Troszkę tego nie rozumiem. Załóżmy, że wpłacam sobie 50zł na konto i podwaja mi sumie do 100zł.

&quot;Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty.&quot;

wystarczy, że postawie 10 kuponów po 10zł ?
20 kuponów po 5zł ?
1 kupon za 100zł ? itd...
?

cavior 85

cavior

Użytkownik
Niewazne ile kuponow, byle laczna stawka wszystkich wyniosla trzykrotna wartosc wplaconej sumy i bonusa - czyli w tym wypadku musialbys postawic kupony za laczna wartosc 300 zl.

wladziar16 0

wladziar16

Użytkownik
Mam pytańko wpłaciłem 500zł czy dostanę drugie 500zł ??i bede musial 3 krotnie to obrócic po kursie 1,5 minimalnym??? nie bardzo czaje???

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie dostaniesz 500 + 500 tylko 500 wpłacone + 77 pln bonusu
Taka jest obecnie promocja.
Zgarnij Bonus powitalny 100%!

Uwaga sportowi eksperci: od bet-at-home.com otrzymasz po dokonaniu pierwszej wpłaty automatycznie bonus powitalny 100%*. Wybierz jedną z form wpłaty i wpłać na swoje konto gracza. Gdy wpłata pojawi się na Twoim koncie zgarnij 100% Bonusu następująco: Wejdź na &quot;Moje konto/Wpłata Wypłata/Realizacja bonusu&quot; i wpisz słowo FIRST, a kwota Twojej wpłaty zostanie podwojona automatycznie.

Nie pozwól by Bonus powitalny przeszedł Ci koło nosa – bet-at-home.com gwarantuje Ci dużo emocji oraz najbardziej przyjazny regulamin promocji na rynku – załóż się! Więc na co jeszcze czekasz? Zgarnij bonus już teraz!
Regulamin promocji:
  • Przy wpłacie poprzez moneybookers NIE będzie przyznawany bonus powitalny.
  • Akcja &quot;Bonus powitalny&quot; jest ważna od dnia 17.07.2007 (godz. 13:00)
  • Bonus powitalny jest ważny tylko na pierwszą wpłatę. Maksymalna kwota bonusu to 77PLN. W przypadku wpłat powyżej 77PLN, do konta gracza zostanie dopisana tylko kwota bonusu w wysokości 77PLN.
  • Wpłacona kwota – łącznie z dopisanym bonusem – musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty.
  • Zarówno dla zakładów pojedynczych jak i kombinacyjnych wymagany jest minimalny kurs 1,5.
  • Bonus powitalny dotyczy tylko i wyłącznie zakładów sportowych. Bonus powitalny nie dotyczy kasyna, pokera jak i wyścigów psów.
  • Bonus powitalny może zostać wykorzystany tylko i wyłącznie w jednym gospodarstwie domowym na jednym koncie gracza i musi zostać wykorzystany najpóźniej do 10dni od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie .
  • W przypadku podejrzenia nadużyć (np. wiele kont gracza na różne dane osobowe, itp.), bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do anulowania kwoty bonusu i anulowania wynikających z niego wygranych.
  • Bonus powitalny nie może być łączony z innymi akcjami promocyjnymi.
  • bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do zakończenia akcji promocyjnej w każdej chwili.
  • Bonus powitalny księgowany jest tylko w przypadku, gdy wcześniej nie została zlecona wypłata.

S 0

szeryf007

Użytkownik
ale jeśli mam 50zł+bonus 50zł to = 100zł więc jak postawić za wartość 300zł

nie rozumiem czego.ś
normalnie musisz tak obstawiac by suma postawionych pieniedzy wynosiła 300zł kumasz?

Jeśli będę miał na moim koncie 100 zł (wpłata 50 zł + bonus 50 zł = 100 zł) to w jaki niby sposób mam nastawiać kuponów za łączną wartość 300 zł i to jeszcze w 10 dnii Mam niby doładować jeszcze 200 zł do konta ? Dziwna ta promocja... Czegoś chyba tu nie rozumiem...
Czy nie można po prostu wpłacić kasy i za nią sobie spokojnie grać?
Co jeśli nastawiam za 300 zł i przegram? Będę musiał im oddać jeszcze 200 zł?

Jestem początkującym w BAH&#39;u - z góry dzięki za rozwianie wątpliwości...

adinl 0

adinl

Użytkownik
Jeśli będę miał na moim koncie 100 zł (wpłata 50 zł + bonus 50 zł = 100 zł) to w jaki niby sposób mam nastawiać kuponów za łączną wartość 300 zł i to jeszcze w 10 dnii Mam niby doładować jeszcze 200 zł do konta ? Dziwna ta promocja... Czegoś chyba tu nie rozumiem...
Czy nie można po prostu wpłacić kasy i za nią sobie spokojnie grać?
Co jeśli nastawiam za 300 zł i przegram? Będę musiał im oddać jeszcze 200 zł?
Jestem początkującym w BAH&#39;u - z góry dzięki za rozwianie wątpliwości...
musisz obstawic za laczna sume 300 zł (3x100zł, 6x50zł, 150x2zł - obojetnie, aby suma byla 300 zł))wtedy bedziesz mogl dopiero wyplacic.
Wplacac nic nie musisz zobacz przyklad:
Masz 100 grasz na mecz x:y po kursie 1.6 wygrywasz masz 160 czyli juz 100 z tych 300 obrociles.
Robisz tak jeszcze 2 razy i masz obrocony bonus.

milego obstawiania

S 0

szeryf007

Użytkownik
musisz obstawic za laczna sume 300 zł (3x100zł, 6x50zł, 150x2zł - obojetnie, aby suma byla 300 zł))wtedy bedziesz mogl dopiero wyplacic.

Wplacac nic nie musisz zobacz przyklad:
Masz 100 grasz na mecz x:y po kursie 1.6 wygrywasz masz 160 czyli juz 100 z tych 300 obrociles.
Robisz tak jeszcze 2 razy i masz obrocony bonus.

milego obstawiania
OK. A co się stanie jeśli w 10 dni nie zdążę obrócić tych wymaganych 300 zł? Jako, że dopiero zaczynam swoją przygodę z internetowymi bukami nie zamierzam stawiać więcej niż 5 zł na zakład...
Czy mój wpłacony kapitał 50 zł przepadnie po 10 dniach? Co jeśli w 10 dni zdążę obrócić jedynie 100 zł? Ile zostanie mi kasy na koncie ?

Pozdrawiam i dzięki za pomoc!

S 0

szeryf007

Użytkownik
Nie musisz tego obrocic w 10 dni ja go obracalem okolo miesiaca.
W regulaminie jest jednak klauzula:
&quot;Bonus powitalny może zostać wykorzystany tylko i wyłącznie w jednym gospodarstwie domowym na jednym koncie gracza i musi zostać wykorzystany najpóźniej do 10dni od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie .&quot;

Nie wiem, jeśli nie obrócę wymaganej kwoty w 10 dni (300 zł przy wpłacie 50 zł), to co się dzieje z moim wkładem 50 zł ??

akarin 0

akarin

Forum VIP
Grasz do puki nie obrócisz albo nie stracisz pieniedzy. W tym drugi przypadku jesteś na 0 i potem jak wpłacisz to nie musisz nic obracac.
Ja swój bonus obracałem koło miesiąca, może nawet trochę dłużej.
Ta klauzula mówi, chyba, o tym, że w ciągu 10 dni po wpłaceniu kasy możesz zrealizować bonus. Potem już nie. Więc nie dotyczy obrotu.

S 0

szeryf007

Użytkownik
Heh, teraz już wszystko jasne ???? . Trochę pogmatwane, źle zinterpretowałem ten regulamin... Teraz wydaje się całkiem fajny ;)...
Dzięki wielkie za pomoc!
pozdrawiam

ciunek 335

ciunek

Użytkownik
Sorki, za ciemne pytanie, ale się pogubiłem. Czy po rejestracji, załóżmy jak wpłacę 30 zł, to mogę olać bonus, w ogóle z niego nie korzystać i grać sobie spokojnie załóżmy kupony po 5 zł, czy muszę skorzystać z bonusa, żeby było opłacalne dla buka? Wcale nie chcę korzystać z bonusa i grać za jakieś trzykrotne stawki na które mnie nie stać. Odpowiedź może być na priv lub tu, wszystko jedno, aby mi ktoś kumaty odpowiedział, bo to bardzo ważne. :spokodfhgfh:

depech20 0

depech20

Użytkownik
ja mam takie pytanie dotyczące obrotu bonusem. Czy jest jakiś określony czas na obrót (np. 1 miesiąc, 3 miesiące) ? i jeszcze drugie pytanie czy na kuponie składającym się z kilku zdarzeń wszystkie muszą mieć kurs min. 1.5 czy wystarczy że łącznie mają 1.5 ?

S 0

szmal

Użytkownik
ja mam takie pytanie dotyczące obrotu bonusem. Czy jest jakiś określony czas na obrót (np. 1 miesiąc, 3 miesiące) ? i jeszcze drugie pytanie czy na kuponie składającym się z kilku zdarzeń wszystkie muszą mieć kurs min. 1.5 czy wystarczy że łącznie mają 1.5 ?
ad1]masz nieokreslony czas, w regulaminie nie pisze wiec ile chcesz
ad2]lacznie 1,5

majorcom 0

majorcom

Użytkownik
mam pytanie troche glupie ale wszystkiego nie rozumiem z tym bonusem jak np wplace 15 zl to podwoja do 30zl i mam te 30zl obrocic 3 razy?? ze bede robiol zaklady np po 4 i 5 zlotych i asz nalicze 30zl to jeszce dwa razy tak bede musial robic?? bo chyba trzykrotnie obrocic musze czy dobrze kapuje? i moge np w 3 tygodnie tyle czasu obracac?

Do góry Bottom