>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja w William Hill: Darmowy Zakład 25 EURO/GBP dla nowych graczy!

G 14

goldengate121

Użytkownik
A ja mam takie pytanie jak zagram freebeta za 25 e po kursie 1,61 to wygram 40 e i na koncie będe mial 15e(zysk) + jeszcze raz darmowy zakład ?
Bo jak wpłace 25 e postawie po 1,61 wygram 40 e to bd 15 e na koncie do wypłaty czy jeszcze trzeba te 15 e obrócić?
A jak przegram te 25 e to co wtedy dostaje znowu 25 e jako freebet i tylko zysk z kuponu zostaje tak?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
A ja mam takie pytanie jak zagram freebeta za 25 e po kursie 1,61 to wygram 40 e i na koncie będe mial 15e(zysk) + jeszcze raz darmowy zakład ?
Bo jak wpłace 25 e postawie po 1,61 wygram 40 e to bd 15 e na koncie do wypłaty czy jeszcze trzeba te 15 e obrócić?
A jak przegram te 25 e to co wtedy dostaje znowu 25 e jako freebet i tylko zysk z kuponu zostaje tak?
Wpłacasz 25e
grasz 1.61
wygrywasz 40e
dodatkowo otrzymujesz freebeta 25e
masz na koncie swoje 40e i freebet25e, który możesz wykorzystać i grając za niego nie odejmuje Ci Twoich 40e tylko ten freebet.
Jeśli wchodzi masz na koncie swoje 40e i zysk z freebetu, jeśli nie wchodzi masz 40e.

K 15

kszok

Użytkownik
Pytanko mam. Jeśli konto w WH utworzyłem 2 tygodnie temu,a dzisiaj zrobię depozyt,to otrzymam tego freebeta?
Dzięki za odpowiedź, panie adminie ;)

P 0

pawcio7

Użytkownik
Rozważam zarejestrowanie się na WH i skorzystanie z tego bonusa.
A tu sprzeczne informacje.
Czy mógłby ktoś kompetentny napisać jakie WH stawia wymagania przed wypłaceniem pieniędzy z konta ? Czy wypłacają na mb czy musi być choć raz na konto w banku ? No i co z tymi dokumentami ? O_O

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Wpłacasz 25e
grasz 1.61
wygrywasz 40e
dodatkowo otrzymujesz freebeta 25e
masz na koncie swoje 40e i freebet25e, który możesz wykorzystać i grając za niego nie odejmuje Ci Twoich 40e tylko ten freebet.
Jeśli wchodzi masz na koncie swoje 40e i zysk z freebetu, jeśli nie wchodzi masz 40e.
Czyli rozumiem, że otrzymujemy na start Freebet 25, gdy trafimy pierwszy raz, dostajemy kolejnego freebeta ? I dzieje się tak do momentu przegrania freebetu ?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Czyli rozumiem, że otrzymujemy na start Freebet 25, gdy trafimy pierwszy raz, dostajemy kolejnego freebeta ? I dzieje się tak do momentu przegrania freebetu ?
Jasne, aż do wykończenia zapasów. Dostajesz tylko raz freebeta niezależnie czy wygrasz czy przegrasz.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Złotówki przeliczy ci na euro (jeżeli tę walutę wybrałeś przy zakładaniu konta).
Najprawdopodobniej nie dostaniesz, jednak skontaktuj się z supportem, myślę, że mogą ci pomóc.

K 0

kesu1989

Użytkownik
Witam Panowie czyli jak przeleję 10 EURO i nie zależnie czy wejdzie czy nie wejdzie mi pierwszy zakład za 10 EURO to dostanę bonus? Pozdrawiam serdecznie

zaleschief 3

zaleschief

Użytkownik
wpisałem kod bonusowy przy rejestracji, wpłaciłem 15 euro i zagrałem za całość powyżej 1.5 , a freebeta nie otrzymałem. W bonusach pisze
&quot;Przepraszamy, aktualnie bonus nie jest dostępny.Prosimy monitorować nasze promocje na bieżąco. &quot; .. ;/
napiszę jutro do supportu

//****************
Już wszystko ok ????

Do góry Bottom