>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja w William Hill: Darmowy Zakład 25 EURO/GBP dla nowych graczy!

B 0

beefer

Użytkownik
Czy mogę wpłacić 10E,obstawić zakład akomulowany z kursem 10,a potem jak to nie wejdzie dostanę darmowy zakład za 10E i za niego też mogę postawić np. 7 meczy ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
MEGA promocja w William Hill

Dodatkowy zakład bez ryzyka 15e - tylko u nas!
plus 25E darmowy zakład na STAR T - tylko u nas!
Tylko do 31 stycznia masz szansę otrzymać dodatkowy darmowy zakład w wysokości 15 euro! Oprócz tego skorzystasz z promocji powitalnej do 25 euro!

Promocja w William Hill: Darmowy Zakład 25 EURO/GBP dla nowych graczy!

Jak skorzystać z promocji i zakwalifikować do loterii

1. Gracz musi założyć konto w czerwcu z promocyjnego linku:
&gt;&gt; Link upoważniający do skorzystania z oferty i promocji &lt;&lt; (wpisz kod PL25)
Dla bezpieczeństwa zalecam przed wejściem i rejestracją wyczyścić ciasteczka w przeglądarce

2. Dokonaj depozytu na minimum 15E i wnieść min. 2 zakłady o łącznej wartości wpłaconego depozytu

3. Wyślij zgłoszenie na adres: [email protected] w treści wpisując:
- datę założenia konta
- login z WilliamHill

W tytule proszę wpisać &quot;Freebet WilliamHill - styczeń&quot;

To wszystko :wink: Promocja jest przeznaczona tylko dla użytkowników forum.bukmacherskie.com. Promocja trwa tylko do 31 stycznia 2014r.
Nie będzie lepszej okazji do rejestracji konta w WilliamHill niż teraz :wink:
Pozostałe promocje można łączyć ze sobą!
Freebety są dopisywane 2 razy w tygodniu.
Promocja przeznaczona jest dla osób, które zarejestrują się po 25 stycznia 2014r. z promocyjnego linku!

Warto się pospieszyć!

Nie zwlekaj! Zarejestruj się już teraz!

Powodzenia!

damianres 170

damianres

Użytkownik
Dobra to robie tak: zakladam konto, wplacam kase gram 2x po 7,5 euro, pisze do was emaila i niezaleznie czy wygram czy przegram dostaje freebet 15e ?

rob91 92

rob91

Użytkownik
Witam,
Czy wpłata przelewami24 wlicza się do promocji?
I ktoś z doświadczenia powie, jak oni przeliczają to Euro? Pewnie po kursie zawyżonym (wpłata) oraz zaniżonym (wypłata), a więc opłaca się wlać z 7 dyszek, żeby na spokojnie te 15 EUR zostało przekroczone...

damianres 170

damianres

Użytkownik
Freebet jest w kwocie wpłaconego depozytu do maksymalnej kwoty 15 euro
aa no to bardzo fajna promocja to jest ???? taki klasyczny freebet 15euro. To mam jeszcze 3 pytania:

1.Wplacam to 15 euro gram 2x 7.5 euro i jak przegram 1 zaklad to dostaje 7.5 tak ? a jak 2 to oczywiscie 15.
2.Zwrot jaki otrzymuje po przegraniu musze obrocic ? i jezeli to tak to ile razy i po jakim kursie.
3.Wplacam kase i musze najpierw do was napisac emaila i zostanie mi dopisany freebet? czy jak wplace to nalezy zagrac i dopiero jak przegram to pisze do was emaila i dostaje od razu zwrot?

z góry dziękuje za odpowiedz.

rob91 92

rob91

Użytkownik
aa no to bardzo fajna promocja to jest ???? taki klasyczny freebet 15euro. To mam jeszcze 3 pytania:

1.Wplacam to 15 euro gram 2x 7.5 euro i jak przegram 1 zaklad to dostaje 7.5 tak ? a jak 2 to oczywiscie 15.
2.Zwrot jaki otrzymuje po przegraniu musze obrocic ? i jezeli to tak to ile razy i po jakim kursie.
1. Po co chcesz grać 2x 7.5? Przecież przysługuje Ci darmowy zakład w kwocie pierwszego postawionego. Mówię o tym pierwszym bonusie. Będziesz miał wtedy 7.5 EUR, a nie 15 do rozwalenia. Jak się nie mylę, to właśnie ten pierwszy freebet się kwalifikuje do obrotu, a więc będzie to Twój drugi zakład, także będzie Ci przysługiwał freebet nr 2.
Zresztą napisał o tym wyżej Marcin-Odra.

2. Jest to darmowy zakład, ale na nieco innych zasadach niż np. w Betclicu. Nic się nie obraca, ale przegrać możesz. Zauważ, że tutaj nie otrzymujesz zwrotu swojego depozytu (jak przegrasz), tylko buk Ci to rekompensuje w postaci dania kolejnych możliwości gry (a więc jeśli nie trafisz i kolejnych (15 + 15) - jesteś do tyłu).

Z 0

zbalo

Użytkownik
Czy jeśli wpłacę 25f i zagram za nie oraz za przyznany freebet(z kodu PL25), to czy liczy się to jako 2 zakłady za 25f i mogę skorzystać z kolejnego freebet&#39;a(tego, który dostanę po wysłaniu maila)?

rob91 92

rob91

Użytkownik
Również chcę się upewnić, podobnie jak zbalo.
Żeby nie było, że freebet (ten pierwszy) nie liczy się jako zakład postawiony i wówczas ten warunek:
i wnieść min. 2 zakłady o łącznej wartości wpłaconego depozytu
nie zostanie spełniony i freebet nr 2 nie zostanie przyznany.
Aha, co do freebetu nr 2 to czy kurs zakładu drugiego w kolejności ma znaczenie (wiadomo, że pierwszy to min. 1.50) ?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Czy jeśli wpłacę 25f i zagram za nie oraz za przyznany freebet(z kodu PL25), to czy liczy się to jako 2 zakłady za 25f i mogę skorzystać z kolejnego freebet&#39;a(tego, który dostanę po wysłaniu maila)?
Tak, wlicza się freebet z promocji PL25.
Aha, co do freebetu nr 2 to czy kurs zakładu drugiego w kolejności ma znaczenie (wiadomo, że pierwszy to min. 1.50) ?
Nie ma minimalnego kursu.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;530&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td style=&quot;vertical-align:top;&quot;&gt;&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td style=&quot;height: 16px; vertical-align:top;&quot; height=&quot;16&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr&gt; &lt;td style=&quot;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; line-height:140%; color:#0f4b74; text-align:justify&quot;&gt;Witaj,
Czas na kolejne mecze rundy wiosennej Ekstraklasy! W ten weekend we Wrocławiu obejrzymy pojedynek drużyn „wojskowych”, czyli mecz Śląsk – Legia. Czy lider z Warszawy wywiezie trzy punkty z Dolnego Śląska i umocni pierwsze miejsce w tabeli? „Biała Gwiazda” pod dowództwem Franciszka Smudy spisuje się powyżej oczekiwać. Czy przy Reymonta Wisła pokona Ruch?
PROMOCJA! Jeśli w meczach Wisła Kraków – Ruch Chorzów oraz Śląsk Wrocław - Legia Warszawa wygrają faworyci i wszystkie cztery drużyny strzelą bramkę, to za postawione 10 funtów na ofertę specjalną otrzymasz aż 260 funtów!
Polska Ekstraklasa na William Hill to 115 unikalnych rynków przez każdym meczem i bogata oferta z wysokimi kursami w ofercie zakładów na żywo! Bądź z nami przez cały sezon i typuj polski futbol!
&lt;center&gt;&lt;/center&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

T 0

tomaszzzp

Użytkownik
Zarejestrowałem się, wpłaciłem 25 eur, dostałem freebeta. Szkoda tylko że z automatu mój freebet został zaliczony na poczet pierwszego zakładu, który zawarłem. Dzięki temu obstawiłem 5 eur zamiast 25. Odbyłem bardzo miła rozmowę z obsługą - oczywiście wina leży po mojej stronie. Bardzo &quot;fajnie&quot;...

Do góry Bottom