hehe , też przed chwilą dostałem to ***** D:Znow ktos probuje podszywac sie pod Unibet i rozsyla falszywe maile o niby bonusach z adresu :
<[email protected]>
Jako lojalny gracz Unibet możesz skorzystać ze wspaniała oferty reload bonus! 100% bonus od depozytu 300PLN! Aby zarejestrować się do promocji zaloguj się na http://www.unilbet.kei.pl/bonus/thred88812/ i dokonaj depozytu. Gdy pieniądze są już na koncie, przejdź do sekcji “Moje Konto“, a następnie do zakładki “Dostępne/Aktywne Bonusy” Znajdziesz tam listę dostępnych dla Ciebie Bonusów, w tym Bonus 100% do 300 PLN na Zakłady!
NIE DAJCIE SIE NABRAC
Znow ktos probuje podszywac sie pod Unibet i rozsyla falszywe maile o niby bonusach z adresu :
< [email protected] >
Jako lojalny gracz Unibet możesz skorzystać ze wspaniała oferty reload bonus! 100% bonus od depozytu 300PLN! Aby zarejestrować się do promocji zaloguj się na http://www.unilbet.kei.pl/bonus/thred88812/ i dokonaj depozytu. Gdy pieniądze są już na koncie, przejdź do sekcji “Moje Konto“, a następnie do zakładki “Dostępne/Aktywne Bonusy” Znajdziesz tam listę dostępnych dla Ciebie Bonusów, w tym Bonus 100% do 300 PLN na Zakłady!
NIE DAJCIE SIE NABRAC
</pre>
Do bazy danych unibetu nie mam dostepu poprostu mam baze danych z 270 tys emailami graczy z kad to juz tajemnica ???? robie stronke zajmuje mi to jakies 5-10 minut kopiuje zrodlo strony bukmachera i dodaje maly skrypcik i w tym momencie logowanie sie jest tak naprawde rejestracja o 4.15 zaczalem wysylac maile (oczywiscie automat) zanim zablokowali mi konto testowe na kei.pl zdazylo sie wyslac 129 tys maili.No tylko pytanie czy to jest losowo wysyłane do ludzi, czy ten ktoś ma dostęp do bazy danych Unibet, bo jeśli tak to się zaczynam niepokoić. Też to dostałem, kliknąłem w ten link i mam napis "strona zablokowana". Już miałem się o to pytać na czacie.
Podają taki link żeby sie zalogowaćUwaga na oszustów znów próbują wykradać hasła!
Dzisiaj dostałem oferte z Unibet na bonus 300 zl jednak wiadomośc różni się od e-maila ,który zazwyczaj dostaje.
Podobnie było w sierpniu gdy oszukano wiele osób podszywając się po Betsson.
Sprawdzałem na stronie Unibet nie mam tam żadnego takiego bonusu.
Nie otwierajcie tych e-maili ostrzeżcie innych !