>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

promocja w unibet 20 zł za darmo poker

R 0

renton

Użytkownik
To tak 3000 miejsc Polacy sie pozabijają za te 20 zł
a ja uważam ze nie bedzie nawet kompletu miejsc, na podobnym turnieju w expekt było chyba z 800 osób. Troszke mało miejsc płatnych, wiec to bedzie turniej all in :jezora: :jezora:

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
więc raczej nastawmy sie na te 20 pln na zakłady ???? jakies info jaki obrót i co i jak?:p pozdro!! ????

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Witam mam taki problem. Kiedy wchodze do pokorea , probuje sie zalogowac i wyskauje mi : &quot;have you played at a prima poker room before?&quot;

i pozniej jak nacisne NO , to wyskauj mi jakis alias wpsize byle co i wyskauje error ????

pomocy

grucel 0

grucel

Użytkownik
jakies info jaki obrót i co i jak?:p pozdro!! ????
&quot;Przed wypłaceniem pieniędzy z konta należy wykonać trzykrotny obrót po minimalnym kursie 1.40&quot;

Ok juz weszlo ,ale teraz mi powiedzcie jak wejde w Freeroll to pozniej o tej 20 gdzie mam wjesc? ;]
Jak już się zalogujesz to samo cię wrzuci na jakiś stół. :]

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
To tak 3000 miejsc Polacy sie pozabijają za te 20 zł
a ja uważam ze nie bedzie nawet kompletu miejsc, na podobnym turnieju w Expekt było chyba z 800 osób. Troszke mało miejsc płatnych, wiec to bedzie turniej all in :jezora: :jezora:
Wiem ,grałem ????
Bylo malo osób, bo było potrzebne hasło ;)

R 0

renton

Użytkownik
ja nie mogę ;D
Ilu graczy do ogrania :p
Większość nigdy nie miała styczności z Texas Hold&#39;em
Coraz bardziej podoba mi sie ten turniej :mrgreen:
EDIT: Tylko nieraz przez takich fuksiarzy mozna przegrac całe żetony, bo oni nigdy nie pasuja, aż wreszcie trafi sie coś któremuś

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Ok podsumowujac dla mnie i dal WSZYSTKICH ;-)

1. od 18 wchodzimy na Freeroll i gdzie dokladniej i co robimy ???? ?

2. jak to jest, na jakiej zasadzei sie tam gra, za co itp?

3. kazdy kto wejdzie na Freeroll dostaje 20 zł po 24h?

dzieki w imieniu wszystkich :]

M 211

morenowe

Użytkownik
tylko ci co nieumieja grac neich szybko wchodza i zajmuja miejsca bo wtedy tych dobrych co umia grac to beda mieli latwiejsza sparwe do gry i moga cos jeszcze ugrac nie tylko 20zł ????

Do góry Bottom