bodi
Użytkownik
a któz nie umie grac w karty ? sa tacy?tylko ci co nieumieja grac neich szybko wchodza i zajmuja miejsca bo wtedy tych dobrych co umia grac to beda mieli latwiejsza sparwe do gry i moga cos jeszcze ugrac nie tylko 20zł ????
a któz nie umie grac w karty ? sa tacy?tylko ci co nieumieja grac neich szybko wchodza i zajmuja miejsca bo wtedy tych dobrych co umia grac to beda mieli latwiejsza sparwe do gry i moga cos jeszcze ugrac nie tylko 20zł ????
20 ZL DOSTAJESZ NA KONTO BUKMACHERSKIE TEGO NIE PRZEGRYWASZ no chyba ze w na zakladach przegraszwchodzimy dostajemy 20 zł ???? i jak będziemy grać to możemy przegrać to 20 zł ? czy to 20 zł nieda się przegrać;]
Wszystko jest opisane w pierwszym poście ????Ludzie pomocy bo ja ciemna masa jestem.Nigdy nie bawilem sie w te pokery itd. sciaglem tego pokera zainstalowalem go wybralem to table... nastepnie freeroll dalej zonk nieweim jaki turniej wybrac a jak wybieram byle jaki to pisze zebym podal swoj alias z tym nie ma problemu ale zaraz wyskakuje mi Enter your Verification Code :wowsdf: sad ja mam go wziasc, kompletnie nie wiem prosze o pomoc w sprawie pewnie dla Was smiesznej no ale licze na wyrozumialosc :spokodfhgfh:
Jak sie zapisz do turnieju to 100% 20 zl otrzymasz na konto w zakładachdobrze czasem zrobic taka promocje ) moze akurat 20 zł wpadnie ????
mozesz zapisac sie o 18 i nawet nie musisz zostawiac okienka, ale licz sie z tym ze o 21 to juz nie bedziesz mial zetonow do grania, bo bedziesz placil big i small blind. tak wiec o 21 to juz sobie nie pograsz.Ok teraz juz naprawde ostanie pytanie. Zapisy sa od 18... a ja mam taki problem ze o 18 30 wychodze na trening...
i teraz: czy moge zapisac sie o tej 18(wejsc do pokoju - jesli oczywiscie sie uda) i zostawic okienko przy wlaczonym komputerze, i jak wroce dopiero ok 21 zaczac grac?