>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

promocja w unibet 20 zł za darmo poker

bodi 70

bodi

Użytkownik
tylko ci co nieumieja grac neich szybko wchodza i zajmuja miejsca bo wtedy tych dobrych co umia grac to beda mieli latwiejsza sparwe do gry i moga cos jeszcze ugrac nie tylko 20zł ????
a któz nie umie grac w karty ? sa tacy?

antykac 0

antykac

Użytkownik
wchodzimy dostajemy 20 zł ???? i jak będziemy grać to możemy przegrać to 20 zł ? czy to 20 zł nieda się przegrać;]

A 2

al-zarkawi

Użytkownik
Ludzie pomocy bo ja ciemna masa jestem.Nigdy nie bawilem sie w te pokery itd. sciaglem tego pokera zainstalowalem go wybralem to table... nastepnie freeroll dalej zonk nieweim jaki turniej wybrac a jak wybieram byle jaki to pisze zebym podal swoj alias z tym nie ma problemu ale zaraz wyskakuje mi Enter your Verification Code :wowsdf: sad ja mam go wziasc, kompletnie nie wiem prosze o pomoc w sprawie pewnie dla Was smiesznej no ale licze na wyrozumialosc :spokodfhgfh:

B 0

bush

Użytkownik
Przed chwilą, w ramach rozgrzewki przed jutrzejszym turniejem ;), wziąłem udział we Freerollu 5 Card Draw PL. W puli 250$, graczy 5000. Wynik w sumie nienajgorszy - 304 miejsce. Mogło być lepiej, ale w pewnym momencie zupełnie niepotrzebnie &quot;podpaliłem&quot; się i spora część żetonów poszła się kochać ;)

Zobaczymy jak będzie jutro (jeśli w ogóle uda mi się zapisać ???? ). Polacy w pokera grać potrafią, więc na wysokie miejsce nawet nie liczę, ale ciekawi mnie ile będzie przypadkowych osób, które z pokerem zetkną się pierwszy raz w życiu, a przyjdą tam tylko po 20zł na zakłady ????

Pzdr

emde 0

emde

Użytkownik
Ludzie pomocy bo ja ciemna masa jestem.Nigdy nie bawilem sie w te pokery itd. sciaglem tego pokera zainstalowalem go wybralem to table... nastepnie freeroll dalej zonk nieweim jaki turniej wybrac a jak wybieram byle jaki to pisze zebym podal swoj alias z tym nie ma problemu ale zaraz wyskakuje mi Enter your Verification Code :wowsdf: sad ja mam go wziasc, kompletnie nie wiem prosze o pomoc w sprawie pewnie dla Was smiesznej no ale licze na wyrozumialosc :spokodfhgfh:
Wszystko jest opisane w pierwszym poście ????

W 0

wojtmen

Użytkownik
Małe pytanko. Wchodzę do Freeroll --------&gt; tam wybieram jakis turniej i program mnie pyta o to . O co chodzi ? Co mam tam wpisac ? DZięki z góry za pomoc.KLIK

R 0

renton

Użytkownik
Szukam osoby chetnej która mnie zarejestruje w turnieju, bo niestety nie bedzie mnie jak sie zacznie rejestracja :;/: a boje sie że braknie miejsc. Kontakt GG 2689432 Z góry dzieki

W 33

wroclawiak

Użytkownik
A ja mam takie coś ,że się loguję i prosi o alias wpisuje alias i wyskakuje jakis critical error?Ma ktoś coś pdoobnego .Czemu tak się dzieje??

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Ok teraz juz naprawde ostanie pytanie. Zapisy sa od 18... a ja mam taki problem ze o 18 30 wychodze na trening...

i teraz: czy moge zapisac sie o tej 18(wejsc do pokoju - jesli oczywiscie sie uda) i zostawic okienko przy wlaczonym komputerze, i jak wroce dopiero ok 21 zaczac grac?

R 0

renton

Użytkownik
Ok teraz juz naprawde ostanie pytanie. Zapisy sa od 18... a ja mam taki problem ze o 18 30 wychodze na trening...

i teraz: czy moge zapisac sie o tej 18(wejsc do pokoju - jesli oczywiscie sie uda) i zostawic okienko przy wlaczonym komputerze, i jak wroce dopiero ok 21 zaczac grac?
mozesz zapisac sie o 18 i nawet nie musisz zostawiac okienka, ale licz sie z tym ze o 21 to juz nie bedziesz mial zetonow do grania, bo bedziesz placil big i small blind. tak wiec o 21 to juz sobie nie pograsz.

w@llace 0

w@llace

Użytkownik
Ok, ale mi wlasciwie chodzi tylko o te 20 zł ???? Takze co mam wjesc o 18 i pozniej juz moge zamknac wszystko i bede mial te 20 zł :&gt; ?

Do góry Bottom