dingsaller
Użytkownik
możesz to rozłożyć na kilka kuponów.
Niestety nie pisze bzdur mam dokładnie to samo. To jakas porażka wczoraj przegrałem i depozyt i bonus. Dziś ponownie zrobiłem depozyt postawiłem - wygrałem, chce wypłacić i tez mam info o obrocie bonusu. To chyba jakiś żart ????piszesz bzdury, ja wpłacałem ponownie środki i żadnego zaległego obrotu nie było.
Wszystko fajnie, ale ostro polecieli z tym, że trzeba jedno zdarzenie min kurs 2.00 to już patologia jest. Zazwyczaj jest obojętnie jakie zdarzenia ile zdarzeń byleby kupon był min kurs 2.00 czyli możesz sobie np. dwa typy po kursie 1.50... Patologia@matiee:
musisz obrócic 3x depozytem +bonusem, czyli w twoim przypadku 600 zł. Co najmniej jedno zdarzenie na kuponie musi mieć kurs >=2.0 ( mogą być single lub ako, ale co najmniej jedno zdarzenie na kuponie>=2.0)
Wygrane kupony zagrane za bonus trafiają na saldo depozytowe: zagrałeś za 100 zł bonusa po kursie 2.5 i wygrałeś, więc 220 zł (88zł*2.5) trafia na konto depozytowe i masz tam w sumie 320 zł ( 100 zł depozyt +220 wygrana z bonusa) i musisz jeszcze zagrać za 500 zł ( mogą być single lub ako, ale co najmniej jedno zdarzenie na kuponie>=2.0) bo za 100 zł już zagrałeś...
Obrót 3x depozyt +bonus rozpoczyna się w momencie zawarcia pierwszego zakładu za bonus. Ty zagrałeś pierwszy zakład za depozyt wiec stawka tego zakładu nie liczy się do obrotu...
Jeśli już wpłaciłeś i miałeś przyznany bonus to zgodnie z reg. depozyt także podlega obrotowi więc nie ma znaczenia czy zagrałeś za bonus czy nie zagrałeś obracać musisz ... Co ciekawe nawet jak juz przegrasz i depozyt i bonus a nie spełnisz obrotu to on przechodzi na kolejne depozyty i to już jest dopiero patologia .... Dlatego nigdy więcej promocji w Totolotku ????Wszystko fajnie, ale ostro polecieli z tym, że trzeba jedno zdarzenie min kurs 2.00 to już patologia jest. Zazwyczaj jest obojętnie jakie zdarzenia ile zdarzeń byleby kupon był min kurs 2.00 czyli możesz sobie np. dwa typy po kursie 1.50... Patologia
A jeszcze takie pytanie. Jakbym nie zagrał za ten bonus to nie bralbym udziału w tej promocji? Bo w takim razie niepotrzebnie grałem za ten bonus...
MożnaCzy można w totomixie łączyć zdarzenia na żywo z przedmeczowymi?
Z okazji uruchomienia nowej platformy do gry online TWÓJNOWY BUKMACHER przygotował specjalnie dla Ciebie
BONUS 10 PLN, byś lepiej mógł poznać nowe funkcjonalności dostępne od teraz na naszej stronie.
Zaloguj się na swoje konto gracza i wykorzystaj przyznane środki bonusowe na dowolne zakłady dostępne w naszej ofercie! Bonusem musisz obrócić jeden raz po kursie min. 2,00.
Regulamin promocji BONUS 10 PLN:
- Promocja jest skierowana wyłącznie do adresata niniejszej wiadomości.
- Bonus jest ważny 60 dni od daty zaksięgowania.
- Bonus należy obrócić jednokrotnie.
- Do obrotu bonusem wliczają się kupony z kursem min. 2,00.
- Obrót bonusem można sprawdzić w zakładce "Bonusy zestawienie".
- Stawki z zakładów, za które nastąpił zwrot stawki lub częściowy zwrot stawki (gra systemowa) lub zakłady, w których nastąpiło unieważnienie kursu w zakładzie (zmiana kursu na 1,00) nie są wliczane do warunków obrotowych bonusu.
- Wypłata środków będzie zablokowana do czasu spełnienia warunków obrotowych bonusu.