Jak tyle razy obrucisz to będziesz bogaty:grin:Zmiana regulaminu dla ludzi, ktorzy sa juz w trakcie promocji na starych zasadach to jest k*^&stwo. Miałem prawie 50% obrotu teraz po zmianach nie mam prawie nic. Nie bral bym udzialu w tej promocji gdyby obecne warunki byly od poczatku. Teraz co, obroce znow polowe i zmienia kolejny raz warunki i tak w kolko? Cyrk..
Czy ktos sie orientuje, czy to legalne, czy nie mozna cos z tym zrobic od strony prawnej?
Każdy jest taki sam po tych samych pieniądzach robieni.Kpina jak oni traktuja swoich rodakow. Trzeba bojkotowac tego skurwialego bukmachera
Tak, widziałem, ale regulamin to jeszcze musi być zgodny z prawem, mogą sobie tam cokolwiek napisać tylko będzie ich to sporo kosztować jeśli nie jest to zgodne z obowiązującym prawem. Ja nie jestem na tyle biegły w tym temacie, żeby tą kwestię rozstrzygnąć niestety ale dzisiaj wieczorkiem powinienem mieć odpowiedź od znajomego prawnika, dam znać tutaj jak coś.5. Postanowienia końcowe
5.6. Organizator zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w niniejszym regulaminie w dowolnym czasie. Zmiany wchodzą w życie w momencie ich ogłoszenia na stronie Organizatora.
To chyba odpowiada na moje pytania i watpliwosci. Inna sprawa, ze kazdy buk ma taki zapis w regulaminie, jednak takich bonusow obrocilem juz nascie i tak perfidne robienie klientow w chuja spotykam po raz pierwszy.
Napisze reklamacje do tych zlodziei, ktora pewnie nic nie da. Zostaje obrocenie bonusa na zlosc tym gnida, bojkot i omijanie ich szerokim lukiem.
Zachialo sie legalnej gry...
A jaki kurs miały Twoje kupony? ????To ja nie wiem, ale mam normalnie zaliczony obrót na starych zasadach
No to Tobie zostawili, bo pisałeś wcześniej, że bonus przegrałeś, więc nie musieli Ci kasować, bo to nic nie zmienia :jezora:Przeważnie single powyżej 2
Jest pole: wymagany obrót i aktualny obrót, wymagany to 2800 a aktualny to moja kwota którą obróciłem
No to dlatego, w ich nowych warunkach trzeba grać po kursie 2.0 +.Przeważnie single powyżej 2