stryyke-polska
Użytkownik
Zanim odpowiem wrócę jeszcze do pewnego tematu a mianowicie:
Proszę się później nie dziwić, że warunki akcji są zmieniane i wymagania do obrotu wzrastają lub też akcja w ogóle nie dotyczy Polaków.
i jeszcze raz ale w innym temacie:ja mam pytanie . Jak zerejestrowalem sie ok 1 miesiaca temu 2 tyg nie pamietam dokladnie to dostane bonus ? ten 100 % ??
Podsumowując więc przyznam, że stryyke nie jest najszybszym bukiem ale wypłaty docierają.ma ktos z was 2 konta w tym bukmacherze ? np na siebie i na ojca,matke brata ?? mam neo ? da sie 2 konto zalozyc ? bo juz brat kozystal z tego ale ja dopiero co 18 lat skonczylem i tez bym chcial.
Proszę się później nie dziwić, że warunki akcji są zmieniane i wymagania do obrotu wzrastają lub też akcja w ogóle nie dotyczy Polaków.
Wysłać mail z załącznikiem na [email protected]stryyke_expert chce zamiescic ten skan dowodu na waszej stronie tam pisze ze max rozmiar to 1024bk moje zdjecie ma mniej pisze ze moze to byc jpg a jak takie zalanczam to mi wyskakuje blad Error: Invalid fileextension, there are only *.jpg, *.jpeg, *.pdf and *.png allowed.Inne formaty tez probowalem i to samo wyskakuje.Co mam zrobic?????