Wytypuj wyniki hokejowych MŚ i wygraj NOWĄ Skodę Superb, 160.000 PLN, iPada mini 3 i wiele więcej!
To naprawdę bardzo proste, a nagrody imponujące.
Po więcej szczegółów zapraszamy na Sportingbet.com :!:
czy jesli nie postawie zakladu w ciagu tych 7 dni od momentu wplaty to czy moge z powrotem wyplacic? Czy bede musial jakos obrocic wplate mimo ze juz nie skorzystam z darmowego zakladu??
czy jesli nie postawie zakladu w ciagu tych 7 dni od momentu wplaty to czy moge z powrotem wyplacic? Czy bede musial jakos obrocic wplate mimo ze juz nie skorzystam z darmowego zakladu??
Mam pytanie ,postawilem zaklad ,kurs 1,9 ,jeden mecz,jak nie wejdzie to mi zwroca 200zl i je trzeba obracac? A jak wejdzie to bedzie prawie 400zl na koncie i trzeba 200zl(bonus) obrocic x5?
Mam pytanie ,postawilem zaklad ,kurs 1,9 ,jeden mecz,jak nie wejdzie to mi zwroca 200zl i je trzeba obracac? A jak wejdzie to bedzie prawie 400zl na koncie i trzeba 200zl(bonus) obrocic x5?
Jeśli kupon wejdzie środki można od razu wypłacić. Jeśli natomiast zakład nie powiedzie się, zostanie dopisany bonus 200PLN, który następnie trzeba obrócić (5x 1.50).
Proszę pisać na czacie u nas na stronie, a wszelkie kwestie obrotu bonusem zostaną przedstawione (ile obrócono, ile pozostało do obrócenia). Natomiast co do zakładów, to tak - wszystko powyżej 1.50 jest uwzględniane w obrocie.
Kiedy zostaną naliczone bonusy 100 % do 100 PLN w promocji Bonus na start ? według informacji na pierwszej stronie dzisiaj część bonusów, powinna zostać przyznana
Uwaga, na kuponie cashback zakłady muszą mieć kursy minimum 1.5, a nie tak jak ja myślałem cały kupon musi mieć minimum kurs 1.5 i nie spełniłem warunków promocji.