>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja w Expekt - Nawet 150zł gratis!

Status
Zamknięty.
L 0

lukasz345

Użytkownik
Panie Expercie mam ważne pytanie!
Ja i mój brat chcemy otworzyć konta w expekt.com i skorzystać z promocji bonus 150zł.I mam takie pytanie.Ja założyłem już konto u siebie w domu (studiuje w miescie urodzenia i mieszkam z rodzicami), a mój brat studiuje w Wrocławiu.On chce założyć konto w akademiku (ma własne IP w sieci).Czy on także będzie mógł skorzystać z bonusa?Posiada on dokument o tymczasowym zameldowaniu.
Jeśli nie to proszę powiedziec co musi zrobic aby móc skorzystać z bonusa?

L 0

lukasz345

Użytkownik
Jeszcze jedna rzecz ale potrzebna mi jest odpowiedz osoby która wie to na 100%!
A więc załóżmy że, wpłacam 150zł dostaje drugie tyle i mam 300zł
i teraz nie idzie mi kompletnie gra przegrywam prawie cały bonus i mam 160zł (150 depozytu i 10 bonusu).Czy mogę wypłacić te 150zł depozytu bez 10zł pozostałych z bonusa.Czy może nadal muszę próbować ugrać z tych 160zł aż 900 by móc wypłacić?
Jeśli tak jest to nie bawię się w bonusy... ????

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Jeszcze jedna rzecz ale potrzebna mi jest odpowiedz osoby która wie to na 100%!
A więc załóżmy że, wpłacam 150zł dostaje drugie tyle i mam 300zł
i teraz nie idzie mi kompletnie gra przegrywam prawie cały bonus i mam 160zł (150 depozytu i 10 bonusu).Czy mogę wypłacić te 150zł depozytu bez 10zł pozostałych z bonusa.Czy może nadal muszę próbować ugrać z tych 160zł aż 900 by móc wypłacić?
Jeśli tak jest to nie bawię się w bonusy... ????
Chlopie, ile Ty masz lat? Jak Ci nie pojdzie to zabierzesz zabawki i sobie pojdziesz do domu? Pomysl jaki Buk mialby w tym interes...
Pzdr

matihno93 0

matihno93

Użytkownik
Inteligo
Chciałbym dowiedzieć sie czy jest możliwośc wpłacenia pieniedzy przez inteligo? Bo szukałem na stronie i znalazłem tylko bank BPH i inne nie interesujace mnie

michau 84

michau

Forum VIP
A czy jak mam założone konto już od dłuższego czasu i dopiero teraz chce zdeponować pieniądze to otrzymam bonus 100% od pierwszej wpłaty ? Czy tylko z tego promocyjnego linku do rejestracji ?

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Wpłacam 40zł, to żeby otrzymać ten bonus muszę zagrać od razu za te 40zł przed wysłaniem meila z prośbą o bonus? Aha i jeszcze jedno czy mogę dokonać wpłaty kartą kredytową?

duszek000 0

duszek000

Użytkownik
Mam pare pytań

Jeśli wcześniej grałem na koncie to moge skorzystać z tej promocji???
Czy jak grałem i nie moge i zrobie nowe konto to będe mógł skorzystać z tej promocji???
Jak wpłace 150PLN i puszcze 3 kupony po 10PLN to będe mógł już wypłacić pieniądze???

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Mam pare pytań

Jeśli wcześniej grałem na koncie to moge skorzystać z tej promocji???
Czy jak grałem i nie moge i zrobie nowe konto to będe mógł skorzystać z tej promocji???
Jak wpłace 150PLN i puszcze 3 kupony po 10PLN to będe mógł już wypłacić pieniądze???
Odp. 1 - &quot;Oferta jest ważna wyłącznie dla nowych klientów, ktorzy nie dokonywali wcześniej żadnych transakcji w serwisie expekt.com, a którzy złożą pierwszy depozyt w zakładach sportowych expekt.com pomiędzy 15/10/2007 a 31/01/2008.&quot;
Ten zapis regulaminu chyba mowi Ci wszystko.
Odp. 2 - A jak chcesz zalozyc nowe konto, na te same dane? Na pewno nie bedziesz mogl skorzystac wtedy z tej promocji. Chyba, ze zalozysz na zupelnie inna osobe, no ale wtedy nie wiem jak bedzie u nich brane pod uwage to samo IP.
Odp. 3 - A dlaczego po postawieniu 3 kuponow po 10 PLN (suma 30 PLN) chcialbys miec juz mozliwosc wyplacenia kasy? &quot;Przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza bądź transferem do innych produktów - kwota depozytu (maksymalnie 150 PLN - najwyższy możliwy do uzyskania bonus) + kwota otrzymanego bonusu muszą być obrócone 3 razy w zakładach sportowych po kursie co najmniej 1.50.&quot;
Jak wpłacisz 150 PLN, dostaniesz bonus 150 PLN, wiec aby wyplacic bedziesz musial postawic w sumie zaklady za 900 PLN (150+150=300; 300x3=900).

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Moj kolega wyslal i nic nie dostal a tydzien minal juz, co robic?
Ja dostalem od niego bonus, a on nie dostal choc napisal?

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Promocja w Expekt
PROMOCJA: 100% Bonus od pierwszego zakładu

Promocja dla nowych graczy trwa! 100% Bonus od pierwszego DEPOZYTU – aż do 150 PLN! Wpłać w marcu i graj za darmowe środki!
Złóż swój pierwszy depozyt w kwocie min. 40PLN a otrzymasz od nas 100% bonus (maksymalny bonus 150 PLN)

Wystarczą trzy kroki aby otrzymać bonus:

1. Zarejestruj swoje konto gracza w expekt ze specjalnego linku

&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; Kliknij tutaj aby zarejestrować swoje konto gracza &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

2. Wpłać depozyt co najmniej w wysokości 40 PLN na konto gracza. (UWAGA: Jeżeli korzystasz z Moneybookers do dokonywania wpłaty na konto gracza - nie będziesz uprawniony do wzięcia udziału w promocji).

3. Wyślij email na adres [email protected] załączając swój numer ID gracza oraz kwotę wpłaconego depozytu. Bonus 100% aż do kwoty 150 PLN zostanie aktywowany na Twoim koncie gracza w ciągu 48 godzin.

UWAGA: Prosimy o przesłanie zgłoszenia bonusowego po aktywowaniu już wpłaty na koncie gracza. . Prosimy pamiętać, że transakcje drogą bankową trwają od 1 do 5 dni bankowych.

Warunki i przepisy:
- Oferta jest ważna wyłącznie dla nowych klientów, ktorzy nie dokonywali wcześniej żadnych transakcji w serwisie expekt.com, a którzy złożą pierwszy depozyt w zakładach sportowych expekt.com pomiędzy 15/10/2007 a 31/03/2008.
- Minimalny depozyt biorący udział w promocji to 40 PLN.
- Maksymalny bonus możliwy do uzyskania to 150 PLN.

- Przed dokonaniem jakiejkolwiek wypłaty z konta gracza bądź transferem do innych produktów - kwota depozytu (maksymalnie 150 PLN - najwyższy możliwy do uzyskania bonus) + kwota otrzymanego bonusu muszą być obrócone 3 razy w zakładach sportowych po kursie co najmniej 1.50.

Przykład: Depozyt 200 PLN = Bonus 150 PLN. Wymagany obrót: (150PLN + 150PLN) x 3 = 900 PLN
- Oferta nie może być łączona z żadną inną aktywną promocją bonusową.
- Wymagany promocją obrót jest liczony od chwili aktywowania bonusu na koncie gracza. Najpierw dotyczy on prawdziwych wpłaconych środków/depozytu, a następnie bonusu.
- Jeżeli wypłata zostanie zlecona przed dokonaniem wymaganego w promocji obrotu - nie zostanie ona dokonana a bonus anulowany.
- Jeżeli wymagany promocją obrót nie zostanie zrealizowany w ciągu 6 miesięcy od chwili aktywowania bonusu na koncie gracza (jeżeli nie stanowią inaczej odrębne przepisy regulaminu w konkretnej promocji) - kwota bonusu zostanie anulowana na koncie gracza, a gracz utraci tym samym do niego prawo.
- Nawet jeżeli zostanie utracona (przegrana) część sumy depozytu + bonusu - gracz nadal musi wykonać wymagany obrót aby móc dokonac jakiejkolwiek wypłaty ze swojego konta.
- Żaden gracz, który otrzymał kiedykolwiek wcześniej bonus od depozytu w expekt.com NIE JEST uprawniony do skorzystania z tej promocji.
- Jeśli korzystasz z opcji Moneybookers do wpłaty depozytu nie będziesz mógł wziąć udziału w promocji.
- Tylko jeden bonus/zwrot może zostać przyznany na jedną osobę/jedno domostwo/jeden adres IP.
- Jakiekolwiek złamanie przepisów promocji będzie skutkowało zamknięciem konta gracza. W takich przypadkach wniesiony depozyt nie będzie refundowany.
- Expekt.com rezerwuje sobie prawo do wstrzymania wypłaty w przypadku kiedy zostanie stwierdzone naruszenie zasad promocji bądź regulaminu.
- Expekt.com rezerwuje sobie prawo do wystosowania prośby o przesłanie kopii dokumentów (dowodu osobistego) oraz kopii potwierdzenia wpłaty celem weryfikacji tożsamości i transakcji.
- Konto gracza w expekt.com jest personalne i powinno być używane wyłącznie przez osobę, która je rejestrowała (której dane personalne odpowiadają danym podanym podczas rejestracji). Brak przestrzegania tego wymogu może skutkować natychmiastowym wykluczeniem z promocji, bądź też zamknięciem konta gracza.
- Powyższe przepisy i warunki promocji są uzupełnieniem Ogólnych Przepisów i Warunków (Regulaminu) expekt.com. Expekt.com Ltd zastrzega sobie prawo do zmiany przepisów promocji bądź też całkowitego jej wycofania w każdym czasie, bez konieczności wcześniejszego o tym powiadamiania. Obowiązek sprawdzanie brzmienia warunków oraz ewentualnych zmian promocji leży po stronie klienta.
- W przypadku jakichkolwiek rozbieżności czy niezgodności pomiędzy brzmieniem tych przepisów a ich angielską wersją - obowiązuje wersja anglojęzyczna.

S 8

sweetkokos

Użytkownik
expekt ma duzo promocji dla juz zarejstrowanych uzytkownikow. ja wplacilem tam 150zl , dostalem 150zl bonussa to juz bylo jakis czas temu. pozniej jakies drogne euro na bingo za darmo i ostatnio darmowe spiny na pokerka bez warunkow to co wygrasz to masz , ponad 80zl na nich sie uzbieralo i mozna bylo odrazu przelac na zakladu;] gralem we wszyskich bukach chyba internetowych i ten jest jednym z najlepszych, duza oferta czytelna strona itd;]

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tak, masz rację że dużo promocji oferuje Expekt swoim zarejestrowanym klientom. Także dla nowych jest przeznaczona jedna z lepszych ofert bonusowych.

stopa 0

stopa

Użytkownik
proste pytanie. wpłaciłem 150,- jakiś czas temu, natychmiast je wypłaciłem nie obracając w żaden sposób, bonusu nie otrzymałem nie spełniając warunków promocji. czy teraz jak wpłacę jakiekolwiek pieniądze obejmujące tę promocję, bonus zostanie mi przyznany?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom