W tym buku nie ma wplat ani wyplat poprzez SkrillaSiema. mam pytanie do promocji te 3 bonusy. Można wpłacać poprzez skrill? Wpłacam 150 zł dostaje łącznie 450? czy 600 zł? dajmy że te 600 zł. to obracam 600 zł 10 razy w zakładach ako o >2 kursie i mogę wypłacić? Wpisuje się gdzieś kod tej promocji?
dzięki a jak z resztą?W tym buku nie ma wplat ani wyplat poprzez Skrilla
Tak jak kolega wyżej napisał, nie ma możliwości wpłat przez Skrilla.Siema. mam pytanie do promocji te 3 bonusy. Można wpłacać poprzez skrill? Wpłacam 150 zł dostaje łącznie 450? czy 600 zł? dajmy że te 600 zł. to obracam 600 zł 10 razy w zakładach ako o >2 kursie i mogę wypłacić? Wpisuje się gdzieś kod tej promocji?
trzeba się zapisać do promocjiZakład bez ryzyka na Puchar Anglii
Postaw pojedynczy zakład przedmeczowy na mecz Pucharu Anglii za min. 50 zł z kursem co najmniej 1.85, a jeżeli przegrasz zwrócimy Ci stawkę w formie bonusu. Dodatkowo weź udział w naszej promocji “Bet Survivor” i stań do walki o 150 000 zł! Aby zakwalifikować się do dzisiejszej oferty zapisz się na naszej stronie i postaw zakład:
- Stawka min. 50 zł
- Pojedynczy zakład przedmeczowy
- Kurs min. 1.85
- Tylko mecze na dzisiejszy Puchar Anglii
http://promotions.comeon.com/pl/promocja/To dla wszystkich? Nie mogę znaleźć tej promocji na polskiej wersji strony.
szczegóły promocji:Nie ważne czy jesteś ich fanem czy nie, z pewnością będziesz dziś kibicował Chelsea! Postaw zakład kombinacyjny, przedmeczowy za 50 zł na dzisiejsze mecze premier league, a jeżeli Chelsea pokona Swansea zwrócimy ci stawkę za przegrany zakład.
Zapisz się do promocji i postaw odpowiedni zakład:
* stawka 50 zł
* zakład przedmeczowy, kombinacyjny
* kurs min. 3.00
* mecze tylko na dzisiejszą premier league
* zwroty zostaną dopisane w formie bonusu 19.01.2015 po godzinie 18:00