>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja w Betsafe: Bonus 100% do 500 zł dla nowych graczy! Tylko u nas!!

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Mało ważne pytanie, ale nie chce dręczyć ludzi w HP:
Tutaj Marcin napisałeś ze po zagraniu automatycznie będzie dodany, coś się zmieniło? Bo wcześniej jak czytałem u nich to trzeba było wysłać do nich e-maila i mieli 24h ;)
I jeszcze jedna sprawa - wpłata przez paysafa nie wchodzi w grę?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
W tej promocji wpisujemy kod forumbuk500 w sekcji depozytów, dlatego system automatycznie widzi, że zarejestrowałeś się i wpłacasz w celu otrzymania bonusu. Dlatego bonus otrzymujesz automatycznie.
Metoda paysafecard nie obejmuje promocji.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Mi zablokowali całkowicie konto , nie mam opcji nawet zalogowania się po tym jak wypłaciłem od nich trochę , więc lepiej uważać jak się gra od 500 PLN ale spróbować można ich ograbić
Twoje konto sam sobie zablokowałeś, ponieważ kilkakrotnie wpisałeś złe hasło (bądź ktoś inny próbował się nieskutecznie zalogować na Twoje konto).
Dodatkowo masz konto e-mail na serwerze... ymail.com to na pewno nowe hasło Ci nie przyjdzie.
Jeśli ktoś ma zablokowane konto, ale ma tylko jedno, swoje konto (nigdy nie rejestrował konta na brata, ojca, kota. psa etc.),nigdy nie kombinował to mogę pomóc w pewnych zakresie.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Twoje konto sam sobie zablokowałeś, ponieważ kilkakrotnie wpisałeś złe hasło (bądź ktoś inny próbował się nieskutecznie zalogować na Twoje konto). Dodatkowo masz konto e-mail na serwerze... ymail.com to na pewno nowe hasło Ci nie przyjdzie.
W takim razie cofam wcześniejszą opinię. Byłem święcie przekonany , że nie to było powodem blokady a tutaj taka niespodzianka...

bo86bo 19K

bo86bo

Użytkownik
W Betsafe jest bonus 25% od maksymalnej wpłaty 200zł, czyli na maksa można dostać 50zł
Ważne!
Nie wpłacać przez MB bo to nie uprawnia do tego.
Najlepsze jest to,ze obrót jest fajny bo załóżmy wpłacam 200zł i dostaje 50zł i aby odblokować środki muszę obrócić 50zł 6 razy po kursie 1.50 ????
Polecam!
HASŁO: XMAS2011 należy to wpisać przed wpłatą!

Do góry Bottom