>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja w Betsafe: Bonus 100% do 100 zł dla nowych graczy!

simons 646

simons

Forum VIP
Promocja w Betsafe

MEGAPROMOCJA: Zgarnij bonus powitalny w wysokości do 100zł

Promocja aktualna od 8 marca 2010 r. do odwołania.

Już dzisiaj otwórz konto i otrzymaj 100% Bonusu Otwarcia Konta - aż do 100PLN

1. Zarejestruj się w Betsafe ze specjalnego linku, który upoważnia do otrzymania bonusu &gt;&gt; Kliknij i zarejestruj konto tutaj &lt;&lt;
2. Wpłać depozyt na twoje konto gracza i zagraj za kwotę wpłaty zakład minimum podwójny (dwa lub więcej zdarzeń na kuponie) aby zakwalifikować się do 100% bonusu od depozytu. Łączny kurs na kuponie musi wynosić minimum 1.80, a najniższy kurs pojedynczego zdarzenia na kuponie nie może być niższy, niż 1.25.
3. Nie później niż 7 dni po zagraniu zakładu prześlij e-mail na adres [email protected] , w którym podaj swój ID gracza, lub nazwę użytkownika w temacie wiadomości i zgłoś się po bonus.
4. Dział obsługi klienta aktywuje bonus na Twoim koncie gracza. Standardowo bonus zostanie dodany maksymalnie w ciągu 24 godzin. Proszę jednak zwrócić uwagę, że w trakcie trwania kampanii ten czas może ulec wydłużeniu.

&gt;&gt; Kliknij i zarejestruj się &lt;&lt;

Warunki promocji:
  • Oferta Bonusu od Pierwszego Depozytu do Betsafe.com dla klientów z Polski. Oferta obowiązuje od poniedziałku, 8 Marca 2010 roku 12.00, aż do odwołania.
  • Ta oferta jest dostępna wyłącznie dla nowych polskich klientów i dotyczy wyłącznie ich pierwszego depozytu. Dajemy ci 100% extra – aż do 100 złotych!
  • Promocja jest przeznaczona wyłącznie dla wpłat kartami płatniczymi i kredytowymi (Visa, Visa Electron i Mastercard), wpłat na konto bankowe i wpłat poprzez bezpłatny serwis Przelewy24.
  • Wpłaty poprzez Moneybookers i Neteller są wyłączone z udziału w promocji.
  • Ta promocja nie może być łączona z żadną inną aktualnie oferowaną promocją
  • Kwota przyznanego bonusu musi być obrócona wraz z depozytem przynajmniej 3 krotnie w naszym serwisie bukmacherskim, zanim będzie nią można dowolnie dysponować.
  • Przykład: Depozyt w wysokości 100 złotych = bonus 100 złotych! Wymagany obrót (100 złotych depozytu + 100 złotych bonusu) = 200 złotych x 3 = 600 złotych.
  • Obrót w Kasynie i serwisie Pokera nie wlicza się do obrotu.
  • Kwota bonusu wraz z depozytem musi być obrócona według następujących reguł: Każdy kupon musi zawierać przynajmniej dwa zdarzenia o minimalnym kursie 1.80, a najniższy kurs pojedynczego zdarzenia na kuponie nie może być niższy, niż 1.25. Zakłady z kursem poniżej 1.80, nie będą traktowane jako ważne dla wymaganego regulaminem obrotu i nie będą skutkować spełnieniem wymagań obrotu.
  • Wypłata środków z konta gracza nie będzie możliwa do czasu wykonania całkowitego obrotu na powyższych warunkach,
  • Ta oferta jest ważna wyłącznie jednorazowo na domostwo. Tylko jeden bonus na adres IP, współdzielony komputer.
  • Wszelkie próby spełnienia wymagań obrotu poprzez granie zakładów przeciwstawnych będą skutkowały anulowaniem kwoty bonusu oraz zamknięciem konta gracza.
  • Zakłady anulowane nie będą wliczane w kwotę obrotu.
  • Betsafe.com zastrzega sobie prawo do zamknięcia konta gracza w przypadku stwierdzenia naruszenia regulaminu promocji, lub ogólnych przepisów Betsafe.com
  • Możesz posiadać tylko jedno konto gracza w Betsafe.com. Próby otwarcia kolejnego konta gracza w celu uzyskania kolejnego bonusu, będzie skutkować natychmiastowym usunięciem takiego konta gracza i utratą wszelkich bonusów.
  • Betsafe.com zastrzega sobie prawo do wystąpienia z prośbą o przesłanie skanu dowodu osobistego właściciela konta gracza oraz potwierdzenia dokonania wpłaty celem weryfikacji tożsamości i wpłaty.
  • Powyższe przepisy i warunki oferty promocyjnej stanowią uzupełnienie ogólnych Przepisów i Warunków zamieszczonych w regulaminie Betsafe.com
&gt;&gt; Kliknij i zarejestruj się &lt;&lt;

zomber 9

zomber

Użytkownik
wpłacałem do nich jakieś dwa tygodnie temu po wysłaniu e-maila bonus dopisali po jakiś 5 godzinach
co do wypłat to nie wiem bo postawiłem ostatnie 420zł na mecz Juventus-Catania i zakończył się remisem

simons 646

simons

Forum VIP
Poki co mile zaskoczenie bo zwazylem napis ze jak support nie odpowie w przeciagu 15 min to dostajemy 30 pln takze wyglada na profesjonalne podejscie (bo to ze napisane nie znaczy ze dostaniemy ???? )
NIestety mam konto w PKO i dzis przelew nie dojdzie takze napisze pozniej jakie wrazenia :p

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
Jak narazie same ✅ ✅
Wpłaciłem pieniądze. Wysłałem maila odnośnie bonusu. W ciągu dosłownie 10 min potwierdzenie na maila o przyznaniu środków i oczywiście kaska na koncie ???? Za co wielki ✅
Jedno co mnie zastanawia, stawiałem zakład i przy zatwierdzaniu pojawiły się jakieś informacje o tym, że zakład tzn stawka i chyba wygrana musi być potwierdzona przez bukmachera i jeśli nie zostanie potwierdzone to kupon może nie być realizowany. Nie wiem dokładnie o co chodziło.
Nie mniej jednak wysłałem w tym celu maila do supportu, więc przetestujemy te 15 minut hehe i zobaczymy co odpiszą. Jak narazie zostaje przy ✅-ach ;)

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
Czas w jakim bukmacher odpowiedział na maila wyniósł 7 minut ;) hehe
a chodzi w tym o to:
poniżej treść maila:
Witam,
Z uwagi na możliwość uzyskania wysokiej wygranej zakład został przekazany do naszego pracownika zajmującego się oceną ryzyka. Po dokonanej ocenie zakład został zaakceptowany.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Trochę dziwne, że prowadzą taka kontrolę, ale co tam, zobaczymy jak to będzie.

K 18

klakson

Użytkownik
Jedna lipa jest taka że do bonusu liczy się tylko kupon w którym jest typ na kurs 1.5 .. Już wolał bym ako np. 3 większe niż typ 1,5.. Bo 1,5 to juz pewne ryzyko małe ale zawsze.. Jeżeli źle to z rozumiałem poprawcie mnie...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Czas w jakim bukmacher odpowiedział na maila wyniósł 7 minut ;) hehe
a chodzi w tym o to:
poniżej treść maila:
Witam,
Z uwagi na możliwość uzyskania wysokiej wygranej zakład został przekazany do naszego pracownika zajmującego się oceną ryzyka. Po dokonanej ocenie zakład został zaakceptowany.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Trochę dziwne, że prowadzą taka kontrolę, ale co tam, zobaczymy jak to będzie.
Można wiedzieć za ile zagrałeś, że pojawił się problem?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Krótkie info. Może się komuś przydać.
Zapytałem, czy zanim dopiszą mi bonus liczy się obrót. Otrzymałem odpowiedź twierdzącą.
Hi,
I&#39;m afraid our polish man in charge needs to put your bonus in your account. The will be at work early in the morning. But if you make some bets now of course your bets will count for the turn over requirements

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
Można wiedzieć za ile zagrałeś, że że pojawił się problem?
jakby nie patrzeć stawka dość skromna 40 zł... ale do wygrania prawie 3 tysiące...
do mnie nie dzwonili o potwierdzenie... a support odpowiada w języku polskim... nie wiem jak ty to zrobiłeś że po angielsku odpowiedź dostałeś...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
jakby nie patrzeć stawka dość skromna 40 zł... ale do wygrania prawie 3 tysiące...
do mnie nie dzwonili o potwierdzenie... a support odpowiada w języku polskim... nie wiem jak ty to zrobiłeś że po angielsku odpowiedź dostałeś...
To po prostu przestraszyli się wygranej. Czytałem, że ten buk szybko limituje.
Odpisali mi po angielsku bo pisałem do nich po angielsku.
Polski support czynny jest do 18;00. A ja napisałem do nich po 19;00 i pisałem na angielski support. Dlatego ;)
Bonus pewnie dodadzą mi rano. To jak się uwinę może dziś w nocy zrobię obrót :]
Mecz NHL po 10 min. od zakończenia rozliczyli. Choć w połowie meczu już mogli dać kasę bo over już siadł...

simons 646

simons

Forum VIP
Wplata przez przelewy 24 i blyskawiczny bonus = cala kasa, z bonusem wlacznie w przeciagu max 10 minut pojawila sie na koncie gracza.
Pozytywnie, oferta dosyc uboga z tego co widze ... zobaczymy jak z wyplata ????

P 0

peter2903

Użytkownik
Betsafe to bardzo pożądna firma,nie wiem czemu wcześniej się z nią nie wzięliście za łby ???? Gram u nich w EURO od ponad 1,5 roku i nie miałem jeszcze najmniejszych problemów.Support bardzo solidny,więc łapcie bonusa póki jest bo naprawdę warto zawierzyć tej firmie. PS. Siana typu scandicbookmakers,jetbull mogą mu naskoczyć,betsafe myślę ma jedną z bogatszych ofert w internecie.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Póki co jak najlepsze wrażenia. Zwłaszcza support ! Napisałem po angielsku prośbę o bonusa po 55 sekundach (!) bonus był już na koncie i dostałem mejla zwrotnego. Miazga ...

robin29 0

robin29

Użytkownik
OK
Popieram, polecam buka.

Magazyn sportowy TIPS, w swoim wszechstronnym teście największych europejskich firm bukmacherskich, wybrał firmę Betsafe.com najlepszym na świecie sportowym bukmacherem.
Również uważam, że ten nowy skandynawski bukmacher okaże się prawdziwym hitem.
Co mi się najbardziej podoba oprócz bogatej oferty to support, już po tym widać, że profesjonalnie podchodzą i szanują klienta:
15 minutowa gwarancja supportu
Jeśli nie udzieli Ci odpowiedzi w 15 minut, dadzą ci 30 PLN

Pozdrawiam
Ps. Oby Real zdobył LM, please bo w grę wchodzi i dobry ✅ tysiak

Do góry Bottom