1.całość
2.tak
3. tak
To w końcu jak? :? Żeby odblokować bonusa muszę zagrać raz za całą kwotę depozytu czy mogę rozdzielić to na kilka zakładów?1 . Mozesz stawiac po ile chcesz .
2. Dostaniesz wtedy bonus
3. Mozesz stawiac po ile chcesz.
Kogo interesuja bonusy na dluzsza mete, na bahu dostaniesz 800 zl i gowniana oferte ????Dużo graczy zastanawia się dlaczego ludzie grają w BaH a nie w Bet365 przecież w BaHu takie beznadziejne kursy marny live. A w Becie365 cudowny live bardzo wiele rynków dość wysokie kursy. Otóż Bah daje 800 zł żywej gotówki a bet365 zasłania się jakimiś "duperelami"
Chciałem powiedzieć tylko skąd tyle graczy ma Bah 1600 zł x3 obrócić to sporo czasu wymaga i MŚ można spędzić w Bahu A kogo interesują bonusy Mnie interesują Wystarczy do swojego yield dodać kasę z bonusów i wychodzi że to żywa gotówka. I tylko na dłuższą metę oby jak najwięcej i jak najczęściej były bonusy a będę leżał pod palmami z zimnym drinkiem w ręku :grin: bo pomimo gównianej oferty ( a raczej kursów ) można śmiało na wyrobić bonusKogo interesuja bonusy na dluzsza mete, na bahu dostaniesz 800 zl i gowniana oferte ????
PozdroZauważyliśmy, że już od jakiegoś czasu nie odwiedzałeś strony bet 365 i z przyjemnością chcielibyśmy Cię powitać na niej ponownie. Jak zawsze oferujemy liczne promocje i chcielibyśmy Ci zaoferować darmowy bonus w wysokości 200 PLN.
W ten weekend odbędzie się wiele wspaniałych wydarzeń sportowych, na które możesz postawić zakłady, w tym rozpoczęcie Mistrzostw Świata w Brazylii, mecz siatkówki Polska v Włochy w Lidze Światowej, oraz US Open w golfie, dlaczego więc nie skorzystasz z tej okazji, aby zdobyć swój Bonus od depozytu?
Wystarczy, że złożysz depozyt w wysokości 20 PLN lub wyższej, a będziesz miał prawo 100% Bonusu od depozytu, od kwalifikującego się depozytu, aż do maksimum 200 PLN. Aby ubiegać się o bonus, wpisz kod oferty ***** w menu Usługi, kliknij na Użytkownicy, a następnie na Oferty i wybierz wprowadź kod oferty. Aby postawić za swój bonus, zagraj raz za kwotę depozytu w wybranych przez siebie sportach i rynkach. Nie zapomnij, że musisz zagrać za swój depozyt i bonus trzy razy przed dokonaniem wypłaty.
Daje bo nie odwiedzałeś ich, jak w maju miałem ujemy bilans u nich to też mi kilka dyszek ( po 10 zł ) dali chodzi o to że na MŚ nic nie dali starym i regularnym graczom !!Bet 365 też daje:
Pozdro
1. Czy na spełnienie obu tych warunków mam 90 dni? Czy może dotyczą one tylko obrotu depozytem jeden raz, aby móc dysponować bonusem?Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę kwalifikującego się depozytu jeden raz w wybranych zakładach sportowych. Musisz dokonać obrotu depozytem i bonusem trzy razy przed możliwością wypłaty.
-Ehh-Tak masz 90dni na spełnienie OBU warunków.1. Czy na spełnienie obu tych warunków mam 90 dni? Czy może dotyczą one tylko obrotu depozytem jeden raz, aby móc dysponować bonusem?
-pomyśl-czy lotto jest dyscyplina sportowa?2. Transakcje kwalifikujące się to te z kursem >=1,5. Promocja dotyczy zakładów sportowych. A czy wliczają się w nie zakłady lotto, np. pierwsza kula - nieparzysta/parzysta?
Nie jest. Szachów też bym dyscypliną sportu nie nazwał, a jednak MKOl ma na ten temat inne zdanie... Także co człowiek to opinia ????-pomyśl-czy lotto jest dyscyplina sportowa?
Ten bonus (obrót) działa tylko na Premier League czy na wszytskie sporty?Z okazji rozpoczęcia nowego sezonu Premier League, mamy dla Ciebie wyjątkowy bonus, abyś mógł go zacząć w wielkim stylu. Skorzystaj z 100% Bonusu - Nowy Sezon, aż do 200 PLN!
a nie widzisz różnicy między "postawię" a "zarobię"?Więc mam rozumieć, że jeżeli jeszcze ,,zarobię,,