Możesz poprosic o weryfikacje telefoniczną z tego co pamiętam, albo poprostu wyslij im skany dokumentów tj.dowód, rachunek itp. Zweryfikują cię w 1 dzień.miał ktoś podobną sytuację? - ugrałem bonus, miałem do wypłaty ponad 3k i chcieli weryfikację pocztową, czyli ten kod otrzymany listem. Niestety żadnego listu nie otrzymałem, prosiłem o wysłanie kolejnego listu, którego też nie dostałem, teraz czekam niby na 3 list... Co robić??Kasa zamrożona od listopada.
aha dobrze wiedziec...ja czekałem na list z miesiąc
Przeszedłem sprawnie standardową weryfikację, pytałem ich też o inne możliwości weryfikacji np. paszportową bo nie chciałem tyle czekać, to na czacie powiedzieli, że przy wypłacie powyżej 3k wymagają kodu przesłanego pocztą. Może zapytam o weryfikację telefoniczną.Możesz poprosic o weryfikacje telefoniczną z tego co pamiętam, albo poprostu wyslij im skany dokumentów tj.dowód, rachunek itp. Zweryfikują cię w 1 dzień.
gdybym to przewidział to bym tak próbował zrobić, ale teraz mam wypłatę zablokowaną i zero na koncie.a gdybyś codziennie wypłacal po 100-200 zl?
Dostałem info, że nie ma innej możliwości weryfikacji, póki jest szansa że 3 list dotrze, a są jeszcze 3 dni czasu regulaminowo na dotarcie listu. Pozostaje tylko czekać.Ja weryfikowałem się tylko telefonicznie i wpisując numer paszportu i wypłaty ok 5k. czy to na konto czy na Skrill raczej nie robią na becie wrażenia. Nigdy o żadnym liście nie dostałem od nich informacji, tylko na początku paszport a potem dzwonili kontrolnie przy pierwszej większej wypłacie, więc może warto poprosić o weryfikację telefoniczną?
mi na livechat powiedzieli, że oferta ważna jeszcze do końca czerwca 2014W regulaminie tej promocji jest napisane że kończy się ona 31 grudnia. Wiadomo już może jak będzie wyglądała oferta rejestracyjna po nowym roku?
siema,Witam,
Mam pytanie odnośnie obrotu bonusu początkowego od wpłaty. Mianowicie ktoś kiedyś wspominał o takim chytrym sposobie na obrót tym bonusem. Chodziło o zakład "strzelec bramki" i stawianie na zawodnika który nie zagra w danym meczu z powodu kontuzji czy kartek. Zakład taki kończy się zwrotem. I moje pytanie brzmi czy to nadal działa? Ktoś może to potwierdzić?