>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja w Bet365: Bonus 100% do 200PLN

Status
Zamknięty.
P 0

prz3mo7

Użytkownik
Witam. Mógłbym mi ktoś wyjaśnić jak to jest w bet365? Chodzi o np. wpłacam 200PLN dostaje 100% czyli mam 400PLN i czy mogę wypłacić swoje wpłacone 200PLN i grać tym bonusem 200? Druga sprawa to jeśli dokonuje wpłaty przez ING to ile czekam na wpłatę na konto w bet? w sts&#39;ie wiem że chwile (ok.10min).
I czy w ogóle jest aktulany ten bonus w bet365?
Prosiłbym o pomoc i pozdrawiam ...

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Wypłacić depozytu nie możesz musisz wykonać obrót
Co do wpłaty to obrałeś złą opcję - radzę skrill lub kartę
Bonus aktualny
Na marginesie wszelkie info na live chacie u nich dostaniesz

D 243

_danonek_

Użytkownik
Mogłeś wpłacić przez kartę ING. Wpłaty dokonuje się do ok 30 sekund , a później jak wypłacasz na kartę to normalnie masz pieniądze na koncie.

J 0

jimmyf

Użytkownik
Witam,
mam pytanie, przeczytałem w innym temacie odnośnie bonusu + 100% od depozytu takie zdanie:
&quot;90 dni na realizacje sumy zakładów po tym czasie bonus zostanie zamknięty a środki bonusowe i pochodzącego z tego wygrane zostaną odjęte z konta&quot;

czyli zakładając sytuacje, że wpłaciłem 200 -&gt; mam 400, obróciłem tym 2x (wymagane 3x) mam na koncie powiedzmy 800zł i kończy się ten czas to zabierają mi te 200zł bonusowe? Czy zabierają mi wszystko co obróciłem bonusem?

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
czy tak bylo zawsze ??
&quot;Niestety nie uruchomil Pan swojego bonusu, gdyz kurs zakladu za depozyt byl nizszy niz wymagany&quot;
&quot;Kurs laczny sie nie liczy.&quot;
czyli dupa mam dopisany bonus ta kaska jest, ale wirtualna!
trzeba uwazac bo coraz wiecej w roznych bukach jest kombinacji jak dac bonus zeby go jednak nie dac lub zabrac podczas gry lub wyplaty
jest tylko taki punkt przy tym bonusie
&quot; Jakiekolwiek zakłady zawierające selekcje z kursami niższymi niż 1,50 nie będą wliczane do wymaganego obrotu.&quot;
co do zagrania depozytem nie ma nic zadnego info

A 861

amigo007

Użytkownik
Nie pamiętam, jak tam było dokładnie ale wpłacona kwota zagrana po kursie minimum 1,50, chyba odejmowała nam już część kwoty od dalszego obrotu. Ale musi być albo singiel z kursem minimum 1,50 lub wyższym, ewentualnie coś można pododawać do kuponu. Ale jedna selekcja 1,50 musi być. W twoim wypadku Kuerten, zostaje ci wpłacić ponownie i zagrać za kwotę zablokowanego bonusa (możesz w kilku zakładach). Wtedy bonus będzie dostępny do dalszego obrotu.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
olalem ten bonus niech sobie zabiora te 49pln na razie nie bede tam gral
btw
na tym Djokowiczu juz moja druga wtopa, wczesniej na Wimbledonie

K 0

krecony

Użytkownik
&quot;Postaw zakład przedmeczowy na mecz Man Utd v Chelsea, a otrzymasz od nas darmowy zakład na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.
Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Twój darmowy zakład na żywo musi zostać zapłacony i postawiony w zwykły sposób, i jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (maksimum 40 PLN).&quot;
Otrzymałem wiadomość w bet365 o darmowym zakładzie na żywo, a, że jestem świeżakiem w bukmacherce, to do końca nie wiem czy to dobrze rozumiem. Niech mi ktoś to na chłopski rozum wytłumaczy.

mireck 33

mireck

Użytkownik
Mam pytanie, o bonusie się już dużo naczytałem jak i co i wszystko prawie wiem.
Zostało jedno lub dwa pytania: otóż:
Wpłacam 100 zł - obracam raz po kursie 1,5. Ok teraz mam bonus.
Czyli mam 250 zl - w tym 100 bonusowe. Musze ogółem obrócić za 600 zł. Zostało jeszcze 500 zł. Ale coś się dzieje, nie mogę grać, potrzebuje kasy. Mam ugrane 300 zł. Chce wypłacić. Więc wypłacam 200, a 100 zł bonusowe przepada na zawsze tak??

A jeszcze jesli chodzi o AKO:
Wymagany minimalny kurs do obrotu bonusem to 1.50.
Dotyczy to również zakładów akumulowanych, gdzie chociaz jedna z selekcji powinna zwierac kurs nie nizszy od 1.50.
Wypowiedź doradcy z chatu.

lemar 75

lemar

Użytkownik
Ale coś się dzieje, nie mogę grać, potrzebuje kasy. Mam ugrane 300 zł. Chce wypłacić. Więc wypłacam 200, a 100 zł bonusowe przepada na zawsze tak??.
Nie tylko bonusowe 100 PLN przepada ale również cześć wygranych uzyskanych dzięki bonusowi.

kafarpl 26

kafarpl

Użytkownik
Dotyczy to również zakładów akumulowanych, gdzie chociaz jedna z selekcji powinna zwierac kurs nie nizszy od 1.50.
Wypowiedź doradcy z chatu.
Ale to jest sprzeczne z tym, co jest napisane w regulaminie promocji:
Jakiekolwiek zakłady zawierające selekcje z kursami niższymi niż 1,50 nie będą wliczane do wymaganego obrotu.
To jak w końcu jest?
A co jak nie zdążę zrobić obrotu w te 90dni? Ktoś wie jak oni liczą to, co było wygrane dzięki bonusowi a co nie? Bo sprawiedliwie byłoby gdyby przy założeniu, że wpłaciłem 200zł i razem z bonusem miałem 400zł na start, po upływie 90dni zabierali tylko 200zł (bonus) jeśli w tym czasie ani razu stan konta nie spadł do wartości poniżej 200zł (czyli tak jakby najpierw gram zawsze z tych 200zł z depozytu a jak spadnie poniżej to znaczy, że dopiero wtedy musiałem skorzystać ze środków bonusowych bo inaczej byłbym spłukany). Ale czy tak jest w praktyce? A jeśli faktycznie tak jest, to zakładając, że spadnie mi poniżej 200zł to cała kasa jaką potem zarobiłem była z bonusa, więc jest usuwana i zostaje mi tylko 200zł, które wpłaciłem na start, tak? Czy raczej idąc moim tokiem powinno mi w takim wypadku zostać 0, bo swoje przegrałem a bonus zabrali?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
A co jak nie zdążę zrobić obrotu w te 90dni?
Naprawdę ciężkie do wykonania...Jeśli wcześniej nie przegrasz to musiałbyś po prostu bardzo rzadko grać, żeby tego nie wykonać. Minimalny kurs 1,50 (jedno zdarzenie na kuponie musi miec minimum te 1,50)

kafarpl 26

kafarpl

Użytkownik
Ja gram za małe stawki ok. 20zł, więc muszę odpalić 60 kuponów przez te 90 dni czyli 5 kuponów tygodniowo, jak dla mnie to sporo bo np. w ciągu ostatniego roku puściłem ok. 100 kuponów :p

kocurro84 92

kocurro84

Użytkownik
Firma mnie miło zaskoczyła. W regulaminie pisze, że zanim będę mógł dokonać całej wypłaty, muszę 3 razy obrócić bonus i depozyt.
Myślałem, że to znaczy, że muszę w sumie 4-krotnie postawić zakład (1 raz, żeby odblokować bonus, a następnie 3 razy już bonus razem z depozytem).
Wpłaciłem skromnie 3 dyszki, żeby przetestować promocję. Oczywiście automatycznie przyznano bonus 30zł.
Wiec najpierw obstawiam za 30zł depozytu 1 mecz o kursie powyżej 1,50.
Kupon wchodzi - na koncie 79,50
Następnie stawiam całość na kolejny 1 mecz o kursie powyzej 1,50. Kupon wchodzi - stan konta - 136zł
Więc stawiam wszystko drugi raz - znowu 1 mecz o kursie lekko powyżej 1,50.
I znów wygrana - razem 208zł.
I gdy chcę znów obstawić, bo niby trzeba obrócić 3 razy, patrzę na stan konta, a tam: Bonus: 0,00
Do wypłaty: 208zł.
czyli 3 raz już nie muszę.
????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom