>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja ladbrokers na F1

A 861

amigo007

Użytkownik
Pisałem do supportu. I 2-óch wersji regulaminu raczej nie było. Ja też w e-mailu mam napisane o kursie minimum 2.0, ale jak klikam w e-mailu na regulamin to pokazuje mi ten co wkleiłem (początek linku trzeba usunąć żeby wyświetliło) a tam nie ma nic o kursie. Ps. właśnie dostałem informacje od supportu że dodadzą mi freebet manualnie w ciągu 24h. Zobaczymy, jak dadzą dam znać :cool:

A 861

amigo007

Użytkownik
Mam już dopisany darmowy zakład ???? Ciekawi mnie teraz co by się stało jak bym postawił ten zakład na inne zdarzenie niż mecz real - barcelona 27-go. Próbował ktoś stawiać na coś innego? Bo dać to się da bez problemu, tylko czy nie unieważniają wtedy zakładu?

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Po pierwsze po co kombinować i ryzykować, że nie wypłacą wygranej?
Po drugie, przynajmniej u mnie, nie da się użyć tego freebeta na inne zdarzenie )po prostu jak wybiorę coś innego to nie da się zaznaczyć freebeta żeby go użyć).

A 861

amigo007

Użytkownik
U mnie był on dopisany ręcznie, więc pewnie dlatego mógłbym go użyć na coś innego. Ale masz rację lepiej nie ryzykować, bo mogą unieważnić zakład. A w meczu Real - Barcelona można grać wszystko? (np. ilość bramek powyżej/poniżej)

A 861

amigo007

Użytkownik
Gdzie tam jest zakład na awans? Masz na myśli typ &quot;zakwalifikuje się&quot; ? No właśnie czym różni się typ &quot;zakwalifikuje się&quot; na Real Madryt z kursem 2.62 od typu 1 x 2 na Real też z kursem 2.62?

Do góry Bottom