>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja ladbrokers na F1

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
Mi też nie chciały się wyświetlić więc napisałem maila ????
Oferta dostępna jest dla obecnych użytkowników Ladbrokes, którzy otrzymali informację o promocji poprzez email.
Oferta dostępna jest dla osób pełnoletnich.
Oferta dostępna jest tylko dla użytkowników korzystających z serwisu internetowego lub telefonicznego.
Zakład kwalifikujący należy postawić pomiędzy 20 a 24 kwietnia 2011 na dowolne wydarzenie z oferty Ladbrokes na rozgrywki hiszpańskiej Primera Division.
Oferta jest niedostępna dla osób dokonujących depozytów za pomocą metody Moneybookers.
Aby otrzymać darmowy zakład, należy postawić pojedynczy zakład o minimalnej wartości 100 PLN.
Darmowy zakład zostanie dodany do konta gracza po postawieniu zakładu kwalifikującego.
Darmowy zakład można postawić na dowolne wydarzenie z oferty Ladbrokes w serwisie internetowym lub telefonicznym.
Darmowy zakład należy postawić na pojedyncze wydarzenie.
Darmowy zakład należy wykorzystać na spotkanie Ligi Mistrzów Real Madryt - FC Barcelona rozgrywane w dniu 27.04.2011 .
W przypadku wygranej stawka darmowego zakładu nie zostanie zwrócona.
Unieważnione zakłady kwalifikacyjne nie uprawniają do otrzymania darmowego zakładu.
Oferta nie może zostać wykorzystana w połączeniu z innymi promocjami oferowanymi przez Ladbrokes.
Oferta jest dostępna tylko dla klientów korzystających z polskiej wersji serwisu Ladbrokes.com zarejestrowanych z polskim adresem zamieszkania.
Ladbrokes zastrzega sobie prawo do przeprowadzenia weryfikacji danych wybranych klientów przed przyznaniem darmowego zakładu.
Na jednego klienta, jedno gospodarstwo domowe, jeden komputer i jeden adres IP przypada tylko jeden bonus.
Ladbrokes zastrzega sobie prawo do zakończenia oferty bez konieczności powiadomienia użytkowników.
Ladbrokes zastrzega sobie prawo do odmowy przyznania oferty wybranym klientom.
Obowiązuje regulamin Ladbrokes.

W 74

woofer001

Użytkownik
w majlu jest jeszcze cos takiego : Wystarczy, że w najbliższy weekend postawisz zakład za minimum 100 PLN na wybrane wydarzenie z oferty na rozgrywki hiszpańskiej Primera Division po kursie nie mniejszym niż 2.00 tu nic o minimalnym kursie nie ma hmmm dziwne

A 861

amigo007

Użytkownik
No właśnie z tym kursem to dziwne. Bo być może postawił bym na mecz barcelony z osasuna (na barcelone). No ale jak to ma być minimalny kurs 2.0 to odpada.

W 74

woofer001

Użytkownik
Korzystal ktos? Zaklad postawiony za 100 zl na kurs ponad 2 a darmowego zakladu nie widac. W 2 ostatnich podobnych promocjach byl zaraz po postawieniu zakladu kwalifikujacego.

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
@woofer001

Bez paniki ja też jeszcze nie dostałem, a ostatnio też u mnie było od razu. Sądzę, że po rozliczeniu powinni przyznać. A jakbyś się coś dowiedział od supportu to daj znać.

A 861

amigo007

Użytkownik
A jak wygląda sprawa minimalnego kursu w regulaminie nic o tym nie napisali. Można zagrać na dzisiejszy mecz barcelony z osasuna?

A 861

amigo007

Użytkownik
Woofer001 oczywiście e-mail dostałeś? W regulaminie napisali że darmowy zakład dostaje się po postawieniu zakładu kwalifikującego. Więc powinieneś freebet dostać od razu.

A 861

amigo007

Użytkownik
Właśnie dostałem odpowiedź z supportu że nie ma minimalnego kursu. Można stawiać ligę hiszpańską po dowolnym kursie i dostanie się freebet.

W 74

woofer001

Użytkownik
Emaila oczywiscie dostalem. Zaklad tez postawiony na remis w meczu realu. A freebeta brak. No coz poczekamy do rozliczenia tego meczu jak nie to trzeba bedzie meczyc support.

A 861

amigo007

Użytkownik
Może to dlatego że jest to jakaś okrojona wersja freebeta, tylko na jeden mecz? Dziwnie to zrobili, a ciekawe jak by się postawiło na co innego to co unieważnią? Ja się zastanawiam czy stawiać powyżej 0,5 gola w meczu barcelona - osasuna po kursie 1,01. Jak myślisz wejdzie? I nie wiem czy nie musi to być na 1 x 2.
Woofer001 a grałeś zakład na live? No właśnie można też grać zakłady na żywo?
Nie zagrałem ???? Moja strata ????

A 861

amigo007

Użytkownik
U mnie także zakład postawiony a freebeta nie ma. Woofer001 a jak u ciebie wyjaśniałeś to z supportem? Freebet masz dopisany?

A 861

amigo007

Użytkownik
Ja cały czas nic nie mam, zakład stawiałem na &quot;live&quot; po wcześniejszej konsultacji z supportem czy tak wolno. Stawiałem na mecz Mallorca - Getafe. A z tym darmowym zakładem, to możesz go wykorzystać na co chcesz? Bo niby to jest na konkretny mecz.

A 861

amigo007

Użytkownik
Dodam, że grałem po kursie 1,01. Niby w regulaminie i z informacji od supportu wynikało, że kurs jest dowolny. Jednak w e-mailu o promocji jest wyraźnie napisane, że kurs minimum 2,0. To może być powodem braku mojego freebeta. Dam znać jutro czy dodadzą mi darmowy zakład. W sumie powinni, bo mam ich e-maile że tak jak zagrałem to można. (&quot;live&quot; i kurs 1,01).

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
@Amigo007

Nie dostaniesz freebeta, bo było wyraźnie napisane, że kwalifikowany zakład ma być zagrany po kursie minimum 2,00; a freebety były przyznawane automatycznie po rozliczeniu zakładu kwalifikowanego.

A 861

amigo007

Użytkownik
Najważniejszy jest chyba regulamin danej promocji a tutaj http://www.ladbrokes.com/popups/pl/hiszpanskapromocjaladbrokes.html nic nie ma o wymaganym kursie. Poza tym pytałem się supportu czy jest wymagany kurs 2,0 i odpowiedzieli mi że kurs może być dowolny i nie ma żadnego wymogu co do niego. Mam ten ich e-mail zobaczymy jak sprawa się rozegra. Bądź co bądź ryzykowałem swoje pieniądze i teraz by było nie fair jak bym freebetu nie dostał.

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Z tego co wkleiłeś wynika, że prawdopodobnie były 2 wersje regulaminu. Więc jeśli dokonałeś depozytu inna metoda niż Moneybookers, to pisz do supportu, bo powinien ci się należeć ten freebet.

Do góry Bottom