>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Promocja ladbrokers na F1

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Witaj XXX
W najbliższy weekend startuje sezon Formuly 1. Z tej okazji przygotwaliśmy dla klientów Ladbrokes specjalną promocję. Wystarczy, że postawisz zakład na dowolne wydarzenie z oferty na Formule 1 za minimum 100 PLN a otrzymasz od nas darmowy zakład 100 PLN do wykorzystania na dowolne wydarzenie z oferty zakładów sportowych Ladbrokes.
Główne zasady promocji:
  • Oferta dostępna jest dla obecnych użytkowników Ladbrokes, którzy otrzymali informację o promocji poprzez email.
  • postaw dowolny zakład pojedynczy z oferty na Formule 1 za minimum 100 PLN.
  • otrzymasz darmowy zakład wysokości 100 PLN na dowolne wydarzenie z oferty zakładów sportowych Ladbrokes.
  • Oferta ważna w dniach 24.03.2011 - 27.03.2011.

=====&gt;KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ &lt;=====

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Odbiorcy takiego maila, gracie regularnie na Ladbrokes ?
Nie powiem, promocja bardzo fajna, niestety skrzynka odbiorcza pusta :-(
A nóż, widelec się jednak uda, bo wysłałem maila, czy nie mają w planach jakiejś promocji, bo z chęcią bym coś wpłacił, żeby pograć Formułę:]
Zobaczymy, czy grono odbiorców jest elastyczne, czy tylko dla wybrańców:razz:

norek89 0

norek89

Użytkownik
Dostałem maila, grałem tylko raz za freebet 50, wypłaciłem i juz nie grałem ???? Promocja fajna, na pewno skorzystam.

A 861

amigo007

Użytkownik
Też dostałem ten e-mail. Jaki najbezpieczniejszy zakład zawrzeċ? Chodzi o to żeby nie przegrać depozytu. Za freebet dopiero zaryzykuję :)

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Najbezpieczniej obstawić na podium Hamiltona po 1,57 i zrobić kontrę na Bwin po 2,4(65,42zł). Wyjdziesz co prawda na -8zł z groszami, ale masz pewność zachowania ponad 90% środków i otrzymania freebeta.

A 861

amigo007

Użytkownik
Lukas155 ale jako kontrę jaki zakład zawrzeć? Bo na bwin jest zakład S. Vettel z kursem 1.65, albo wszyscy pozostali kierowcy po 2,10. Jak obstawię Hamiltona to jakim zakładem skontrować? Chajtgr może ty wiesz?

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Teraz już musztarda po obiedzie, ale chodziło mi żeby zagrać na: Czy Hamilton będzie w TOP3 - NIE i na to był kurs 2,4.

zanziba 99

zanziba

Użytkownik
Promocja jak najbardziej na plus ;) Zaskoczył mnie mail od ladbrokers bo grywam tam bardzo rzadko

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 3

mateuszr1

Użytkownik
Mam pytanie - czy ktos mial kiedykolwiek problem ze zmiana opcji wpłaty w ladbrokes bo u mnie jest p24 i nie moge zmienic na moneybookers?

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
@MateuszR1

W ladbrokes możesz mieć aktywną tylko 1 metodę płatności, czyli jak wpłacałeś przez p24 to możesz wypłacić tylko na konto bankowe. Możesz zmienic metodę pisząc do supportu, ale musisz mieć stan konta 0.00 i wszystkie zakłady rozliczone.

Do góry Bottom