>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja Expekt - Free bet 50 zł

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia Expekt ma dla Ciebie wyjątkową ofertę. Wróć do gry z nami, a otrzymasz od nas zupełnie darmowy zakład.

1) Postaw zakład na dowolne zdarzenie sportowe przed 5.12 (23:59 CET).
2) Jeśli Twój pierwszy zakład nie będzie trafiony, zwrócimy Ci stawkę w wysokości aż do sumy pokazanej obok.
A kwota obok podana to 40 zł i nic nie pisze, ze zwracaja 50%...

kokers85 3

kokers85

Użytkownik
- Oferta dotyczy 50% bonusu od Twojego pierwszego depozytu, aż do kwoty przesłanej Ci w mailu promocyjnym.

tak pisze jak klikniesz regulamin w mailu

C 174

cezi77

Użytkownik
Tez mam napisane jak wy panowie ale dopiero gdy dalem: wyswietl obrazy ponizej w mailu to obok fotek sportowcow jest napis 50% ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ja po zrobieniu tego co piszesz koło sportowców mam napis 100%. Widocznie różne przedświąteczne promocje...Tyle, że z tego co wyczytałem to chyba tylko na 1 spotkanie mogę postawić...

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Też popytałem supportu no i promocja, która przyszła do mnie jest taka, że dostaje freebet 40 zł i mogę grac co chce ile chce i za jakie kursy chce. Także spoko przedświąteczny prezent ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Czytać Ci się nie chce? 4 posty wyżej masz napisane, że ako może być...
Tak, jak przegrasz masz zwrot, który możesz wypłacić bez obrotu.
Ludzie... czytać, czytać i jeszcze raz czytać!

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 75

✅⚽Blackpool - Manchester United

Typ : over 22,5 fauli
Kurs : 2,05
Wynik :
TAK

AKO : 2,05
Stawka : 10,00 PLN
✅ 10.50 PLN
Z tym kuponem był niezły ubaw, oto co otrzymałem w mailowej odpowiedzi od serwisu expekt.pl :
&quot;
Uprzejmie informuje, ze kupon zostanie zaraz wypłacony, natomiast fauli w tym meczu było 21&quot;
Nie wiem czemu więc został on wypłacony no ale spoko :smile:
Wam też dają tego typu promocje??

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Może w sensie, że zwrócą Ci stawkę ale nie wygraną ?
Stawka była 10 PLN zwrócili 20,50 PLN nawet jakby zwrócili 10 PLN to z jakiej paki jak przedział był 22,5 fauli a ich zdaniem było 21 ???? na flashscore.com było dokladnie 23 faule skysports.com pokazywał 21.
A tak nawiasem to od około 80 minuty do 100 minuty(10 przedłużył) był tylko jeden faul ....
.....w ostatniej setnej minucie heh

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ale to grałeś freebeta czy po prostu kolejny któryś tam zakład ?? Jeśli kolejny któryś i mimo, ze zakład nie wszedł a dali Ci wygraną no to widocznie jakaś dodatkowa extra promocja ????

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kolejny zakład zwykły najzwyklejszy singiel.W freebecie wrócili by stawkę a nie wygraną ???? teraz to żałuję że nie puściłem tego choćby za 20 PLN zawsze tą dychę więcej oskubany by był buk ???? w dodatku niesłusznie

Do góry Bottom